Георги Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Расистките и политическите забежки да приключат сега. Мерси 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 12 май, 2015 Сподели Публикувано: 12 май, 2015 Аз си живея в България от както съм се родила, никога не съм живяла някъде другаде, тук си работя, и всичко. Не знам за какво установяване тя ми говори. Явно си младичка, неженена и без деца, това е имала предвид, че не си се установила. Дори и да имаш работа в България, това не е достатъчно да ги убеди, че няма да останеш там нелегално. Практиката показва, че точно 20 годишните остават нелегално, защо като си на 20 не се замисляш много много за нещата от живота и всичко е по-лесно. Успех за по-нататък! 3 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 19 юли, 2015 Сподели Публикувано: 19 юли, 2015 Въпрос: ти сам ли определяш ден и час за интервюто? Връзка към коментар
gerido Публикувано: 19 юли, 2015 Сподели Публикувано: 19 юли, 2015 (редактирано) Да , сам го определяш. Имаш избор на часове от 9.00 до обяд в различни дни от седмицата. Мисля ,че бяха през 15 минути или половин час. Но не се спазват стриктно часовете и те интервюират ,когато си преминал през всички формалности за влизане в посолството. P.S Можеш предварително да си разцъкаш в страницата им кога има свободни и удобни за теб часове. Редактирано 19 юли, 2015 от gerido 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 А какво посочвате като адрес за пребиваване като целта е 10г виза? Връзка към коментар
kali Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 Имам 2 дългосрочни визи (първата за 2 г., вотрата за 10 г.). Аз не съм ги искала такива дългосрочни, те така решиха И двата пъти имах планове за посещение около месец и бях посочила адреса на хората, които ми бяха изпратили поканата. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 До колкото знам, адрес на хотел също върши работа. Не е от тия полета, за които трябва да се притесняваш сериозно 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 Някои хора са на това поле вече 4 часа... Благодаря, Георги, минаваме на следващото. Връзка към коментар
Пътувко Публикувано: 22 юли, 2015 Сподели Публикувано: 22 юли, 2015 Външно ще обучава българите как да кандидатстват за американски визи + канадски визи http://www.mediapool.bg/vanshno-shte-obuchava-balgarite-kak-da-kandidatstvat-za-amerikanski-vizi-news236993.html 1 Връзка към коментар
Радо Публикувано: 4 август, 2015 Сподели Публикувано: 4 август, 2015 На мен интервюто тази сутрин ми траеше 5мин точно, но се забави тъй като ме върнаха за снимка (която е различен формат от тази в паспорта). В крайна сметка, резултата е положителен 10 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 4 август, 2015 Сподели Публикувано: 4 август, 2015 И аз да кажа - резултатът е положителен. Интервюто е било на испански. Не бях чувала за такъв вариант. Сега обмислям дали да не кандидатствам и аз. 5 Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2015 Сподели Публикувано: 4 август, 2015 И аз да кажа - резултатът е положителен. Интервюто е било на испански. Не бях чувала за такъв вариант. Сега обмислям дали да не кандидатствам и аз. Сега, с тази тема за Хаваите и аз взех да имам една мисълчица дали да не кандидатствам пак. :rolleyes: Ако ти го направиш, ще споделиш ли, моля? 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 4 август, 2015 Сподели Публикувано: 4 август, 2015 Естествено. Стига да се престраша. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2015 Сподели Публикувано: 4 август, 2015 Естествено. Стига да се престраша. А защо те е страх? Връзка към коментар
Childish Публикувано: 4 август, 2015 Сподели Публикувано: 4 август, 2015 А защо те е страх? Защото не вярвам да ми дадат. Връзка към коментар
AlexandraKo Публикувано: 4 август, 2015 Сподели Публикувано: 4 август, 2015 Защото не вярвам да ми дадат. Е, то за всички важи тази опасност, ама аз се притеснявам, че вече имам един отказ. Ако ти е мерак, пробвай се, може пък, да стане. 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Последно - слагат ли все още черен печат в паспорта при отказ? Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Последно - слагат ли все още черен печат в паспорта при отказ? Отказаха ми Март месец - не слагат. За пръв път чувам за такова нещо. От къде на къде ще слагат черен печат в паспорта ми, докато съм в България и просто кандидатствам за виза ? 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Ами така бях разбрала. И това ме спираше да кандидаствам. Ако съм сигурна, че няма да ми "цапат" паспорта, може да ходя да се унижавам за виза. Връзка към коментар
П.Кръстев Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Според мен такъв печат има логика да се слага ако на място не те допуснат в страната или пък те депортират от нея. Давай смело, както вече се обсъди - предимно на късмет се случват нещата, като шансовете са в твоя полза. 3 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 23 октомври, 2015 Сподели Публикувано: 23 октомври, 2015 Имаше го това с печата преди години, аз имам в стария паспорт. Беше обаче просто печат, че е получена молбата за кандидатстване за виза и датата. И като няма виза в паспорта изводът е, че е отказана. Отдавна беше, явно се го премахнали, когато ме одобриха не са ми слагали подобен печат application received. 3 Връзка към коментар
Kaio Публикувано: 6 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2015 Да се похваля и аз с получена виза. Останах приятно изненадан от цялата процедура (бързо, стегнато) и от усмивките и отношението на служителите. Като цяло най-голямото ми учудване беше, че вчера беше интервюто, а днес сутринта си получих в офиса на ТНТ паспорта с визата. 11 Връзка към коментар
theo Публикувано: 6 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2015 (редактирано) много се извинявам , ма по отношение горното ,то хубаво усмивките и приятното изненадване , ама все пак ни , как да го кажа , като един вид престъпни елементи ни имат , това с всичките тактилни отпечатъци ,примерно пак ,да не вземе някой да се обиди , Редактирано 6 ноември, 2015 от theo 1 Връзка към коментар
Kaio Публикувано: 6 ноември, 2015 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2015 Хората си имат принципи (по скоро процедури) и ги спазват, те японците ги нямат за престъпници, но и на тях искат визи и пръстови отпечатъци (поне до скоро, сега не знам как е). Споделих впечатление и изненада, на фона на това което бях чел по въпросите за визите. Все пак имат процедура за всеки различен тип виза, не при всички ще Ви снемат пръстови отпечатъци. 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега