Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

IMG_20250411_101441065_HDR3.jpg.66167cdd564e6cc7ddcf7186c1671781.jpg

Днес я взех. Лимитите по картата остават като тези на старата карта. В офис само активирахме 3Ds паролата за интернет разплащанията и я добавихме в Wallet. Валидност на пластиката 5 години.

• Харесвам 6
Публикувано:
  На 11.04.2025 г. в 15:00, Iliyan Minchev каза:

IMG_20250411_101441065_HDR3.jpg.66167cdd564e6cc7ddcf7186c1671781.jpg

Днес я взех. Лимитите по картата остават като тези на старата карта. В офис само активирахме 3Ds паролата за интернет разплащанията и я добавихме в Wallet. Валидност на пластиката 5 години.

Разшири  

Черен ли е надписа WIZZ или аз  съм за очен лекар?

С какъв БИН (първите 6 цифри) я издават?

Казаха ли дали към VISA картите има Flight Delay Pass или алтернатива?

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
  На 11.04.2025 г. в 23:51, adreno каза:

Черен ли е надписа WIZZ или аз  съм за очен лекар?

С какъв БИН (първите 6 цифри) я издават?

Казаха ли дали към VISA картите има Flight Delay Pass или алтернатива?

Разшири  

Мисля, че самата програма за Flight Delay я предлагат Мастъркард само. Виза нямат алтернатива, което е жалко, защото беше много яко… 

Публикувано:

Получих смс, че са ми преиздали картата Уиз, не съм го заявявала и темата тук не съм чела скоро, безплатно ли ще е като е по тяхно усмотрение или ще ме чарджат? До 2027 ми е  валидна, но и моята пластика се прецака преди няколко месеца. 

Публикувано:
  На 14.04.2025 г. в 3:52, aloha8 каза:

Получих смс, че са ми преиздали картата Уиз, не съм го заявявала и темата тук не съм чела скоро, безплатно ли ще е като е по тяхно усмотрение или ще ме чарджат? До 2027 ми е  валидна, но и моята пластика се прецака преди няколко месеца. 

Разшири  

Смяната е безплатна, тъй като е по тяхна инициатива. И на мен ми я смениха като новата карта е с валидност до 2030 годинина. Каката на гишето я питах защо имат проблеми със старите карти и тя ми обясни че проблема бил в Мастеркард и за това ги сменяли с Виза. Колко е вярно не знам .

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 14.04.2025 г. в 6:05, Климент каза:

Смяната е безплатна, тъй като е по тяхна инициатива. И на мен ми я смениха като новата карта е с валидност до 2030 годинина. Каката на гишето я питах защо имат проблеми със старите карти и тя ми обясни че проблема бил в Мастеркард и за това ги сменяли с Виза. Колко е вярно не знам .

Разшири  

Явно ДСК са най-големите каръци, щом само техните Mastercard правят проблем.

• Харесвам 4
Публикувано:

тя ми обясни че проблема бил в Мастеркард и за това ги сменяли с Виза. Колко е вярно не знам .

Разшири  

А пък при Уникредит проблемът е във Виза и за това ги сменят с МК...

Просто се чудят как да вдигнат свръхпечалбите и за тази година банките.

Иначе аз съм доволен, защото последно като пробвах старата изпитана схена през jetcost.de, намаление даваше точно за дебитна Виза 😉

• Харесвам 6
Публикувано:

Разшири  

И на мен така ми казаха днес като отидох, беше много любезна служителката, също до 2030 г е валидна моята, засега съм доволна, обаче не помня как я добавях в телефона.

Бързо редактирам, че супер лесно я добавих през мобилното приложение 😀

• Харесвам 2
  • 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

Новата карта я получих и си работи нормално. Обаче и стара работи на чип и е активна до 27 год.

Получавам известия за покупки само за старата, а за новата няма нищо. В банкирането сигурно има някъде за активиране но дали няма да ме сурвакат ако се активира.  А при две карти активни дали няма да ми вземат и двойна годишна такса..?

Публикувано:
  На 22.04.2025 г. в 11:51, Yto каза:

Новата карта я получих и си работи нормално. Обаче и стара работи на чип и е активна до 27 год.

Получавам известия за покупки само за старата, а за новата няма нищо. В банкирането сигурно има някъде за активиране но дали няма да ме сурвакат ако се активира.  А при две карти активни дали няма да ми вземат и двойна годишна такса..?

Разшири  

И аз съм така. Като я получавах служителката не можа да деактивира старата и решихме, че когато реша да я блокирам от сайта или приложението и съответно да активирам новата.

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 22.04.2025 г. в 12:43, traveler каза:

И аз съм така. Като я получавах служителката не можа да деактивира старата и решихме, че когато реша да я блокирам от сайта или приложението и съответно да активирам новата.

Разшири  

SMS пристигат ли за покупки?

Казаха ли, че трябва да се деактивира за да няма двойна годишна такса. В момента и двете ли са активни или само едната?

Публикувано:

Моята я видях, че е активна още в банката и служителя я деактивира. За получа известия през директа го активирах, с добавяне на тел номер за новата карта.

Публикувано:

Пак изпаднах в затруднение. Новата карта си е активна, но не мога да деактивирам старата. Блокирах я, излиза съобщение, че блокирането е временно, ако искам да я деактивирам да натисна деактивирай, което въобще не откривам. Къде да го търся?   

Публикувано:

Много странно. Моята карта е от първите подменени от банката. Нищо не съм деактивирала. В ДСК Директ си излиза само новата карта. Ама хич не се учудвам. От ДСК всичко може да се очаква. За преиздадените карти Виза има ли активен Flight Delay Pass?

Публикувано:
  На 22.04.2025 г. в 18:48, traveler каза:

Пак изпаднах в затруднение. Новата карта си е активна, но не мога да деактивирам старата. Блокирах я, излиза съобщение, че блокирането е временно, ако искам да я деактивирам да натисна деактивирай, което въобще не откривам. Къде да го търся?   

Разшири  

Звънни на кол центъра - аз с два разговора минах - един за преиздаване и един за сработване на новата карта с онлайн плащанията. Още в началото без скрупули почни с вълшебната дума “изгубена карта”. Това ми се случи края на януари - началото на февруари. Явно имат “моди” в преиздаването, защото старата ми стана неактивна още в деня, когато заявих издаване на нова и за период от около седмица нямах активна карта.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.