Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 часа, Иван Попов каза:

Не знам ама аз се чудя дали да не си изкарам една така карта, нали все още са заедно с ДСК.

а какво има да се чудиш?

• Харесвам 1
Публикувано:
В момента, neuromancer каза:

а какво има да се чудиш?

Ами дали ще имам по-голяма изгода от нея или от моята си кредитна карта/Revolut. 

• Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Ами тя дава дискаунт клуб с годишна такса по-ниска от самия дискаунт клуб, така че ако изобщо ползваш това нещо имаш изгода дори никога да не ползваш картата.

Револют според мен е много неизгоден за събиране на точки конкретно, освен ако си на много високо платено ниво. Разбира се за България други възможности няма...

• Благодаря 1
Публикувано:

От известно време, по-точно от 09.07. при плащане с Gpay не ми се регистрират сумите (в телефона). При другите - Revolut и Pluxee няма такъв проблем. При вас как е? И към кой да се обърна евентуално, ДСК или Gpay. И как?

Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Самолет ли си купил за тези точки 😁

Е защо самолет?  20 000 не са кой знае колко. По време на пандемията, Като не купувах много билети и ги бях натрупал към 28 хиляди и ги прехвърлих наведнъж.

Но по-важно е това преминаване към ВИЗА, защото преди малко говорих с колцентър (въпреки изнервящи 10-15 мин. "разговор" с робота им), накрая жив оператор ми обясни, че изобщо късат с Мастеркард и ще ми преиздадат и дебитната Мастеркард, и кредитната Уизеър Мастеркард, но трябвало първо да получа СМС, аз не съм получил такъв. Но е факт, че не мога да правя онлайн плащания с Мастеркард от няколко дни.

Още във вторник пробвах да плащам самолетни билети с Уизеър картата, не става и не става. После пробвах с дебитна ДСК Мастеркард, не става. И накрая успях с дебитна на ВИЗА.  А идеята ми все пак е да плащам всичко с Уизеър картата, заради трупането на точки.

Та да се има предвид. Както ДСК скъсаха с Маестро преди няколко години, сега късат и с Мастеркард, остават си  само с Виза.

• Харесвам 3
Публикувано:

При мен току що отказаха Curve транзакция с Wizz картата. Нямам абсолютно никакви съобщения касаещи преиздаване и т.н. Няма да се изненадам, ако поредната им гениална идея е да блокират картите преди въобще да са преиздали нови…

Публикувано:

Аз на вайбър не получавам нищо, защото номерът ми не е български, но и смс не е дошъл, операторката от дск каза, че поетапно ще идват съобщенията, за да не става подменянето наведнъж, били много карти. Ще се подменят и дебитни Мастеркард за Виза. И след подмяната Мастеркард ще си важат уж до края на годината успоредно с новите пластики. Само дето не знам защо не успях да платя онлайн преди  две вечери с две различни Мастеркардс

Публикувано:
Преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

И след подмяната Мастеркард ще си важат уж до края на годината успоредно с новите пластики. 

Това е полезна информация.

Публикувано:

Да, аз питах: значи ли това, че и Уизкартата на Мастеркард ще ми важи до 02/28, женицата каза: е чак до 2028 не, но да речем до края на тази година... Междувременно преди малко успях да тегля в брой от ДСК дебитна на Мастъркард (макар и супер рядко да ми се случва), но и това ще е до време. И дебитните ще ги подменят.

Публикувано:
преди 4 часа, traveler каза:

От известно време, по-точно от 09.07. при плащане с Gpay не ми се регистрират сумите (в телефона). При другите - Revolut и Pluxee няма такъв проблем. При вас как е? И към кой да се обърна евентуално, ДСК или Gpay. И как?

И при мен е така,но не знам каква е причината.

Публикувано:

Аз получих смс да очаквам новата карта. Настоящата е зад Кърв. И през телефона плащам и с физическата кърв и всички транзакции се отразяват в приложенията( свалих и новото, ДСК мобайл). Аз получавам и смс за транзакцията и по вайбър. Звънях преди време да питам може ли някак си да престанат и по двата канала да ме заливат с нотификации-казаха, че не могат да го оправят.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз също не мога да плащам он- лайн с Mastercard. Нямам SMS,в банкирането също нищо.Явно трябва да я пусна за преиздаване, ако искам да плащам с нея и  да получа по-бързо Виза.Ще платя и такса,каква да  правя.

Публикувано:

Някой може ли да сподели за колко най-бързо са му пристигали точките в Wizz профила? Досега съм усвоявала само веднъж и не си спомням. 🥲 

Публикувано:
преди 8 минути , la vie de iren каза:

Някой може ли да сподели за колко най-бързо са му пристигали точките в Wizz профила? Досега съм усвоявала само веднъж и не си спомням. 🥲 

При мен, от 6-8 часа да 3 дни. Няма зависимост.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, la vie de iren каза:

Ако пуснеш сутрин, ранния следобед идват.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 минути , Ilian359 каза:

Пристигат около 15:00 в работни дни.

Да, горе-долу в толкова пристигнаха и при мен. 

Благодаря на всички, ще знам занапред.

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес аз отново имах проблем с Wizz картата в букинг, исках да резервирам апартамент в Прага. След 3 неуспешни опита я смених с виртуална карта на ДСК, която е Visa, та с нея се получи. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Днес получих SMS, че старата карта MC ще бъде "неактивна след 30.09.2025".

преди 4 часа, Яничка каза:

За новите собственици на ДСК Visa. За да не се чувстват толкова пр***ни 🙂

Плащай с твоята карта Visa от Банка ДСК и участвай в томбола https://share.google/ZoLYh8tfBbP1mKihz

Пак ни взеха за мезе... Сигурно имат милион издадени карти VISA. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.