Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:

С новото приложение на ДСК и карта Уиз не успявам да потвърдя през приложението плащане по интернет.

Публикувано:
преди 17 минути , Дани Магелани каза:

С новото приложение на ДСК и карта Уиз не успявам да потвърдя през приложението плащане по интернет.

Аз-също!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, Яничка каза:

За новите собственици на ДСК Visa. За да не се чувстват толкова пр***ни 🙂

Плащай с твоята карта Visa от Банка ДСК и участвай в томбола https://share.google/ZoLYh8tfBbP1mKihz

Чувствам се много прецакан - 3 карти на банка ДСК, и нито една Виза 😑

• Браво 1
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 13 минути , adreno каза:

Чувствам се много прецакан - 3 карти на банка ДСК, и нито една Виза 😑

Няма да е за дълго.

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:

Преди малко си взех новата карта и за моя изненада успях да платя онлайн. Докато бях в клона, служителки коментираха, че до октомври-ноември старото приложение ще бъде спряно.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

На мен новото приложение изобщо не ми харесва, а и менюто не е как трябва направено.

Няма запазване на бланки за по-бързи преводи, уж говорим за по-бързо и лесно, но няма основни неща добавени в него.

А за опцията за потвърждение миналата седмица работеше и нямах проблем. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Уффф, и аз получих СМС, че ми е издадена Виза. Засега ще се ослушвам, 3 месеца ли е срокът за получаване?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 часа, Дани Магелани каза:

Картата преиздадена ли ти е или старата?Ако е преиздадена трябва да активираш нов статичен пин код. Пращат ти смс с код и следваш стъпките.

Публикувано:
Преди 1 час, bobole4e каза:

Картата преиздадена ли ти е или старата?Ако е преиздадена трябва да активираш нов статичен пин код. Пращат ти смс с код и следваш стъпките.

Нова. Има опция като при Револют да влезеш в приложението и да потвърдиш там, но не сработи.

Публикувано:

Подадох онлайн за ETA за Англия. Моето мина без проблем с новата карта с потвърждение през новото им приложение. За сина ми обаче излиза съобщение да потвърдя в приложението, а вътре - нищо. Със старата карта стана. 

• Харесвам 1
Публикувано:
На 16.08.2025 г. в 18:23, Zaro каза:

Подадох онлайн за ETA за Англия. Моето мина без проблем с новата карта с потвърждение през новото им приложение. За сина ми обаче излиза съобщение да потвърдя в приложението, а вътре - нищо. Със старата карта стана. 

Порвери дали са ти разрешени нотификациите от приложението. При мен това беше проблема и след като ги разреших, нямам проблеми с плащането, независимо от типа карта.

Публикувано:
преди 13 минути , Plamsi каза:

Порвери дали са ти разрешени нотификациите от приложението. При мен това беше проблема и след като ги разреших, нямам проблеми с плащането, независимо от типа карта.

Ама не четеш какво съм писал. Мина още от първото плащане онлайн, а след това не успя. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Само да отбележа, MC Flight Delay Pass приема регистрации с бин на ДСК на полети за следващата година, когато няма да има MC Wizzair карти.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, от няколко месеца не получавам кешбек по програмата Мастъркард ден - всеки вторник 10% кешбек при посещение на ресторант, сладкарница и др. и плащане с мастъркард. Картата ми е wizz мастъркард, до Май месец получавах но вече не. Писах им, изпращах извлечения, информация и всичко каквото поискаха, но само ми пишат че е предадено за ръчно разглеждане и дотам. Постоянно добавям нови плащания към исканията и сумата вече доста набъбна, но нищо. А реклами за кампанията получавам постоянно. 
Може ли да ме посъветвате мога ли нещо друго да предприема или няма какво? Скоро ще ми махнат картата и тези пари ще озгорят май май. Дали нарочно не ме бавят?

Публикувано:

След като ДСК спират да работят с тях, може от Мастъркард да са ги изключили от програмата и да не превеждат кешбек на техните карти.. Аз си получавам всяка седмица кешбека от предходната седмица с карта на ПИБ.

Публикувано:
Преди 1 час, Ilian359 каза:

Само да отбележа, MC Flight Delay Pass приема регистрации с бин на ДСК на полети за следващата година, когато няма да има MC Wizzair карти.

Какво значи това, че няма да ползваме членство с ДСК Wizz?

Публикувано:
преди 1 час, Wizan каза:

Здравейте, от няколко месеца не получавам кешбек по програмата Мастъркард ден - всеки вторник 10% кешбек при посещение на ресторант, сладкарница и др. и плащане с мастъркард. Картата ми е wizz мастъркард, до Май месец получавах но вече не. Писах им, изпращах извлечения, информация и всичко каквото поискаха, но само ми пишат че е предадено за ръчно разглеждане и дотам. Постоянно добавям нови плащания към исканията и сумата вече доста набъбна, но нищо. А реклами за кампанията получавам постоянно. 
Може ли да ме посъветвате мога ли нещо друго да предприема или няма какво? Скоро ще ми махнат картата и тези пари ще озгорят май май. Дали нарочно не ме бавят?

Гледай да плащаш с пластиката, а не през телефон. Твоите плащания как са?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Madonna каза:

Какво значи това, че няма да ползваме членство с ДСК Wizz?

че картите няма да са мастъркард, а виза

Публикувано:
преди 14 минути , ДиянаВ каза:

Гледай да плащаш с пластиката, а не през телефон. Твоите плащания как са?

Абсолютно винаги съм плащал само с телефон. Физическата карта не я нося с мен. До май месец нямаше проблем, от тогава нищо. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Wizan каза:

Абсолютно винаги съм плащал само с телефон. Физическата карта не я нося с мен. До май месец нямаше проблем, от тогава нищо. 

При мен се случи същото. До май всичко се получаваше безпроблемно. За юни имах 2 липсващи кешбека, а в юли се случи така, че за две плащания към един и същ търговец в един и същ ден- едното с телефон, а другото с пластика, кешбек получих само за второто. Оттам се усетих и вече плащам само с пластиката. Това го обсъждахме като проблем в някоя от темите, може и точно в тази тема.

• Харесвам 4
Публикувано:

В момента дъщеря ми е с приятелка на Хепи с предварителна резервация за -10% и моята MC карта за още 10%. 
Спестява на мой гръб😉😆

• Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.