Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 2 часа, Branko каза:

На 1 януари 

Поне при мен е така

Вчера вечер не можех да проверя защото дскдирект не работеше, но днес видях, че наскоро е минала таксата, но на харчовете след нея не са начислени точки. Явно 1-ви януари е датата и при мен. 
Зачудих се също, след като е прехвърлен този лимит, дали имат значение харчовете след това и дали всеки разход не отдалечава датата за нулиране. Ако твърдо е 1-ви януари, логиката е такава, че сумата натрупана над 40к е без значение.

Цялата работа е в това, че трябва да купя две перални и един телевизор, които в момента са намалени, но са на сумарна цена от почти 5к, а защо да не взема едни 100 лв кредит в Уиз. Не ми се иска ако изхарча тази сума през картата да ме отдалечи от датата на нулиране също.

Връзка към коментар
преди 22 минути , Shlosera каза:

Вчера вечер не можех да проверя защото дскдирект не работеше, но днес видях, че наскоро е минала таксата, но на харчовете след нея не са начислени точки. Явно 1-ви януари е датата и при мен. 
Зачудих се също, след като е прехвърлен този лимит, дали имат значение харчовете след това и дали всеки разход не отдалечава датата за нулиране. Ако твърдо е 1-ви януари, логиката е такава, че сумата натрупана над 40к е без значение.

Цялата работа е в това, че трябва да купя две перални и един телевизор, които в момента са намалени, но са на сумарна цена от почти 5к, а защо да не взема едни 100 лв кредит в Уиз. Не ми се иска ако изхарча тази сума през картата да ме отдалечи от датата на нулиране също.

Ако я изхарчиш няма да те отдалечи

Единствено се сещам ако имаш Curve, да платиш с друга карта зад него и след 1 януари да вкараш дскуиз и завъртиш go back in time 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
1 hour ago, Shlosera said:

1 януари е датата на нулиране на оборота, т.е. независимо дали картата е издадена на 15.08 (или таксата е начислена тогава), то периода за натрупване на точки е  от 15.08 до 31.12, а не 15.08.23г. - 15.08.24г.
В общите условия не е упоменато изрично горното условие, но пък навсякъде се споменава календарна година.

"Важно! Моля да имате предвид, че след преминаването на сумата от 40 000 лв. за текущата година, Вие достигате максималният лимит от точки, които е възможно да натрупате! Можете да продължите да използвате Вашата Wizz Air карта, но няма да получавате точки до следващата календарна година!"

Мисля, че някъде назад някой беше питал и за валидността на точките.
Това е инфото от общите условия:

Срок на валидност
15. Натрупаните точки през дадена календарна година имат срок на валидност в
системата на Банката до края на втората календарна година следваща годината, в
която са натрупани. Ако през този период точките не бъдат усвоени, те ще бъдат
изтрити от Банката и няма да могат да се използват за отстъпки
.
16. Паричният еквивалент на усвоените точки е със срок на валидност в системата на Wizz
Air една година от датата на усвояването на точките. Ако през този период средствата
не бъдат използвани за отстъпки, те ще бъдат изтрити.

Накратко точките в DSK Direct важат 2г.
Точките прехвърлени в Wizz - 1г.

🙂

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
Връзка към коментар

Интересно, че за календарната 2023 съм натрупал повече от 800 точки. Сега проверих, че 40к са прехвърлени на 03.07, а последните начислени точки са на 10.08 при натрупан оборот от 46к. После имам едни начислени точки на 22.08 от wizzair.com при общ оборот от почти 48к. 

• Смея се 1
Връзка към коментар
22 minutes ago, Shlosera said:

Интересно, че за календарната 2023 съм натрупал повече от 800 точки. Сега проверих, че 40к са прехвърлени на 03.07, а последните начислени точки са на 10.08 при натрупан оборот от 46к. После имам едни начислени точки на 22.08 от wizzair.com при общ оборот от почти 48к. 

Толкова им работи системата😄😄😄 

Връзка към коментар
преди 47 минути , Shlosera каза:

Ако си купувал билети на уиз може да надминеш 800 лв Кеш Бек на година

Връзка към коментар
преди 1 час, Bilqz каза:

Толкова им работи системата😄😄😄 

Не се оплаквам, но така може и да не са начислени точки за други транзакции. А може и да има обяснение на всичко това... 🤔Тъй като използваме тази карта през Curve - аз виртуалната, а съпругата физическата за почти всички разходи, няма как да следя на коя са начислени и на коя не са. 

Сега има промоция на Curve X за 1Е/мес за първите три месеца и може да си го пусна, така че да да мога да направя Go Back In Time след НГ, за да взема тези немалко точки. 

Преди 1 час, adreno каза:

Ако си купувал билети на уиз може да надминеш 800 лв Кеш Бек на година

Имах една сериозна покупка от 2.68 лв, за която ми начислиха цели 4 точки 😄

Връзка към коментар
преди 10 часа, Shlosera каза:

Не се оплаквам, но така може и да не са начислени точки за други транзакции. А може и да има обяснение на всичко това... 🤔Тъй като използваме тази карта през Curve - аз виртуалната, а съпругата физическата за почти всички разходи, няма как да следя на коя са начислени и на коя не са. 

Сега има промоция на Curve X за 1Е/мес за първите три месеца и може да си го пусна, така че да да мога да направя Go Back In Time след НГ, за да взема тези немалко точки. 

Имах една сериозна покупка от 2.68 лв, за която ми начислиха цели 4 точки 😄

А е трябвало да са 8 😄

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Шанс по Коледа за притежателите на Mastercard от ДСК. За регистрации - тук: https://dskbank.bg/mastercard-christmas

Screenshot_20231120_212921_Chrome.jpg.b98a42a4996b74fc8f28177e95644029.jpg

Screenshot_20231120_212931_Chrome.jpg.cf01b85e4fbc7e2b5c70cd49dac7a808.jpg

Аз наскоро получих от ДСК 50 лв., тъй като имаха друго промо. Така че надежда има :)

• Харесвам 12
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Току-що открих че нямам активно членство. Спомням си че миналата година декември месец по това време, за първи път ми се издаде картата и съответно се активира членството.

И при вас ли има такъв период за неактивиран дискаунт при подновяване или ви се застъпват?

Явно ще трябва да ходя до офис на ДСК...

Връзка към коментар
преди 31 минути , saved_ каза:

И при вас ли има такъв период за неактивиран дискаунт при подновяване или ви се застъпват?

При мен винаги се застъпват. Новото се активира няколко дни, преди да изтече старото.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Така... Включвам се за информация какво се случва със ситуацията с неподновения абонамент. 

Явно причината е, че през изминалата година ми се наложи да сменя имейла си в сайта на wizz air (поради хакване на основния, след това ми се върна достъпа до него, но вече ми беше съмнителен и исках да го сменя)  и оттам е станало голяма каша. Звънях на кол центъра на ДСК - казаха,че всичко изглежда ок при тях. Звънях на кол центъра на Wizz - отново всичко ок.  Пуснах писмено запитване до Wizz и отново в тяхната система излиза, че имам акривиран безплатен групов абонамент до еди-коя-си дата другата година.

Като си вляза в профила обаче абсолютно нищо не излиза. Пробвах от компютъра, от мобилна версия, от различни браузери, излизах, влизах и нищо. Дори получих имейл в който ми честитиха новия абонамент но уви в профила е нищо.

Вчера късно вечерта отидох за пореден път до офис на банка ДСК и като влязоха в системата в профила ми там излизаше някакъв съвсем чужд имейл, който въобще не е мой, защото беше с чуждо име... 

Кашата е пълна и до момента сме до под кривата круша.

Сега обмислям или да върна стария имейл в сайта на Wizz (който беше хакнат и вече някак не ми е сигурен) или да искам нова кредитна карта, но пък точно сега платих годишната такса и ще е супер смотано...

Един съвет от мен: ако имате кредитна карта към ДСК с безплатен групов апартамент, не си сменяйте имейла в сайта на wizz air в никакъв случай.

Та така де, цялото това излияние май беше повече за "Иска да се оплача" 🙂

• Харесвам 6
  • Шок 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Здравейте,

от скоро имам карта Wizzair дск. Въпреки, че имам няколко плащания на пос терминал все още не са ми начислени никакви бонус точки. Когато отида в Бонус програма на ДСК Директ - пише, че "няма активни програми за лоялност". Колко време е необходимо за да се покажат точките?

Благодаря

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Тръгнах да си плащам Wizz картата и ми излизат близо 100 лв. на плюс. Гледах извлечение и трансакции - нищо не дава индикация. В крайна сметка стана ясно, че на 25.12 ДСК са ми превели 100 лв. moneyback. Проверете си и вие, те имаха някакво промо.

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Здравейте,

За човек, който би ползвал картата само заради евтиния WDC (45 лева чрез ДСК срещу 140 лева чрез Wizz), заслужава ли си картата? Въпросът ми е главно дали има някакви други такси и условия, които биха спрели човекът, който взима картата само поради тази причина.

Благодаря ви предварително! 🙌

Връзка към коментар
преди 9 минути , r_nikolov1 каза:

Здравейте,

За човек, който би ползвал картата само заради евтиния WDC (45 лева чрез ДСК срещу 140 лева чрез Wizz), заслужава ли си картата? Въпросът ми е главно дали има някакви други такси и условия, които биха спрели човекът, който взима картата само поради тази причина.

Накратко - Не. 

Ако ти трябва само за това, взимаш я и я слагаш в шкафчето да отлежава. Единствено след година гледай да покриеш таксата за да не почнат да текат лихви по нея.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 24 минути , r_nikolov1 каза:

Здравейте,

по-евтино е да я имаш тази карта, дори само за членство. Все пак я ползвай и за плащане в левове, че уиз кредитите не вредят. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.