Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Дани Магелани
Публикувано:
преди 23 минути , r_nikolov1 каза:

Здравейте,

За човек, който би ползвал картата само заради евтиния WDC (45 лева чрез ДСК срещу 140 лева чрез Wizz), заслужава ли си картата? Въпросът ми е главно дали има някакви други такси и условия, които биха спрели човекът, който взима картата само поради тази причина.

Благодаря ви предварително! 🙌

Аз имам нормална дебитна в ДСК и през директ прехвърлям пари в кредитната Уиз. Плащам всичко с кредитната и влизат някакви точки в профила ми в Уиз, които се ползват при покупка. Така се покриват таксите, а WDC е бонус.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 32 минути , r_nikolov1 каза:

Здравейте,

За човек, който би ползвал картата само заради евтиния WDC (45 лева чрез ДСК срещу 140 лева чрез Wizz), заслужава ли си картата? Въпросът ми е главно дали има някакви други такси и условия, които биха спрели човекът, който взима картата само поради тази причина.

Благодаря ви предварително! 🙌

Не виждам логиката да я вземеш само заради евтин WDC, но да не я ползаш, с което пък си осигуряваш безплатни билети или билети на по-ниска цена.

• Харесвам 4
Публикувано:
В момента, Zaro каза:

Не виждам логиката да я вземеш само заради евтин WDC, но да не я ползаш, с което пък си осигуряваш безплатни билети или билети на по-ниска цена.

Попитах заради приятелка, иначе аз съм си пуснал онлайн заявление и чакам да видя дали ще ме одобрят. Аз бих си я ползвал и за наемане на кола (защото в групата ни никой няма кредитна карта и трудно ни се получава с наемането на коли) и съответно да трупам точки. Планът ми е да си връщам всичко на време, без да се налага да плащам лихвите.

Публикувано:
преди 56 минути , r_nikolov1 каза:

Попитах заради приятелка, иначе аз съм си пуснал онлайн заявление и чакам да видя дали ще ме одобрят. Аз бих си я ползвал и за наемане на кола (защото в групата ни никой няма кредитна карта и трудно ни се получава с наемането на коли) и съответно да трупам точки. Планът ми е да си връщам всичко на време, без да се налага да плащам лихвите.

Едва ли има някой от тук присъстващите, който да не си връща всичко на време! Всеки превърта паричките и си ползва после точките за билети и др. благинки. Дискаунт клуба си е бонус, както по-горе @Дани Магелани е писалa 😉

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 8 минути , r_nikolov1 каза:

Ако ти е слаб ангелът и имаш притеснения с лихвите, просто я ползвай като дебитна - вкарваш горница и ползваш само нея. 😁

• Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 35 минути , Zaro каза:

Примерно ако имаш друга карта, която е по-изгодна за ползване, не че в България има изобилие от такива...

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 32 минути , Дидко каза:

Едва ли има някой от тук присъстващите, който да не си връща всичко на време! Всеки превърта паричките и си ползва после точките за билети и др. благинки. Дискаунт клуба си е бонус, както по-горе @Дани Магелани е писал 😉

ПисалА

• Смея се 4
Публикувано:
преди 10 минути , neuromancer каза:

Примерно ако имаш друга карта, която е по-изгодна за ползване, не че в България има изобилие от такива...

Именно, едно че няма, второ че тази карта е целева за такива като тук пишещите. А  и ако друга е по-изгодна, това би компенсирало по-скъпия WDC.

Публикувано:

Здравейте! Миналият четвъртък попълних документите в офиса за картата. Тя ще ми бъде издадена до 10 дни. В момента я виждам в профила си, че е в процес на издаване.
Но забравих да попитам кога ще ми бъде активен WDC. Затова се обръщам със същия въпрос към вас. Благодаря предварително! 🙌

Публикувано:

Можеш да видиш кога е активен в профила си, ако преди това си дал номера от Уиз в банката, за да свържат картата с профила ти. Ако не си, го направи, защото преди години в клона, в който бях ми казаха, че в противен случай правят нов профил.

• Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте! Вчера взех моята DSK Wizz карта и сега направих първото онлайн плащане с нея. Някой би ли ме ориентирал къде мога да следя точките, които се трупат, понеже никъде не намерих такава опция в dskdirect? Благодаря предварително! 🙂 

Публикувано:
преди 15 минути , r_nikolov1 каза:

Здравейте! Вчера взех моята DSK Wizz карта и сега направих първото онлайн плащане с нея. Някой би ли ме ориентирал къде мога да следя точките, които се трупат, понеже никъде не намерих такава опция в dskdirect? Благодаря предварително! 🙂 

Карти —> бонус програми:

18CE5720-9242-448E-B80B-AFA582BC8723.jpeg

• Благодаря 1
Публикувано:

Би трябвало да се появи след като се осчетоводи първата транзакция и ти добавят точките за нея (1-2 работни дни след осчетоводяването).

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 18 минути , r_nikolov1 каза:

Предположих, но:

image.png.423a63cbaf03d27a58f1ddbed114363c.png

Актуализирането не става моментално. Може да отнеме някои друг ден. При различните търговци е различно време.

• Благодаря 1
Публикувано:

Добре, ще изчакам значи. Че се зачудих да не би нещо да не са ми направили както трябва. 😄

Благодаря на всички! 😇

• Харесвам 1
Публикувано:

@r_nikolov1, с каква валидност ти е картата? Аз подадох миналия понеделник и взех договора, в който пише 5 години, но още не е пристигнала физически картата. До сега кредитните ми са били винаги с 3 г. валидност, което ме озадачи. Предполагам членството и то ще е подновявано 5 пъти, докато е валидна и картата. 

Публикувано:
преди 20 минути , iliana_t каза:

@r_nikolov1, с каква валидност ти е картата? Аз подадох миналия понеделник и взех договора, в който пише 5 години, но още не е пристигнала физически картата. До сега кредитните ми са били винаги с 3 г. валидност, което ме озадачи. Предполагам членството и то ще е подновявано 5 пъти, докато е валидна и картата. 

5 години ми е валидна, да - до януари 2029. Доколкото знам, членството се подновява всяка година, когато плащаме годишната такса от 50лв.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, iliana_t каза:

Повечето дебитни/кредитни карти вече са с валидност 5 години, просто няма смисъл да се преиздават на всеки 3 години. Кърв, например, е изключение - продължават да издават такива с 3 години валидност.

Относно членството - подновява се всяка година докато картата е валидна. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Днес ако ви се ходи "на заведение", задръжте малко! От утре ги почваме кръчмите и т.н! И то само на първо число!🍻🥂🍕

https://www.priceless.com/culinary/product/187449/mastercard-day-bulgaria

Промоцията е за всички МС, а не само за Уизз картата на ДСК.

• Благодаря 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 23 минути , The rider каза:

Днес ако ви се ходи "на заведение", задръжте малко! От утре ги почваме кръчмите и т.н! И то само на първо число!🍻🥂🍕

Регистрирах картата си - даже 2, но не мога да видя такава промоция. Може ли малко повече информация?

Дани Магелани
Публикувано:
преди 24 минути , The rider каза:

Необходимо ли е да се регистрираш и къде?

Публикувано:
преди 22 минути , Милен Вълчев каза:

Регистрирах си картата, но после?

Няма вписана такава промоция, макар че и от друга банка ми изпратиха линк. Как работи?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.