Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 1 час, muchachote каза:

Привет! Вече втори ден получавам в FB профила ми подканвания " кандидатствайте з а кредитна карта ДСК- wizz air". Какви са плюсовете и минусите? Каква е разликата ѝ от обикновената кредитна карта?Заслужава ли си?

Минуси няма, освен ако не плащаш във валута с нея, или не си я погасяваш в срок. Ако си боравил преди с кредитни карти или имаш добра финансова култура, и пътуваш с Уиз поне веднъж в годината - със сигурност няма причини да се чудиш. Аз съм потребител от 8+ години (откакто се появи на пазара, не помня кога беше).

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

Сигурно е глупав въпрос, но ми е важно.

Предстои ми голяма покупка, без пос терминал, а ще трябва да е чрез банков превод. Искам да използвам Wizz картата за целта. Някакви идеи?

Връзка към коментар
преди 7 минути , saved_ каза:

Сигурно е глупав въпрос, но ми е важно.

Предстои ми голяма покупка, без пос терминал, а ще трябва да е чрез банков превод. Искам да използвам Wizz картата за целта. Някакви идеи?

Не се сещам как, освен да я използваш през Кърв и да заредиш Револют, а от там да направиш превода, но мисля че в тоя случай има 1% такса и не знам дали ще има изобщо кешбек.

Отделно, че ако с Револют си погасява wizz картата (а после зарежаш с нея в револют) може да имаш проблеми и револют да ти заключат акаунта. Считат го за "превъртане на едни пари" и мен ме предупредиха за подобно нещо преди няколко месеца.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

В бързинатаа да не изпусна изгодни билети сглупих и платих с картата и то в евро.Късно се усетих.Какви точно са минусите, че ми е притеснено и объркано.Какво да очаквам? Освен смс  нямам  никакви данни в банкирането за тия транзакции.За бонус точки също

Връзка към коментар
преди 32 минути , Velmar каза:

В бързинатаа да не изпусна изгодни билети сглупих и платих с картата и то в евро.Късно се усетих.Какви точно са минусите, че ми е притеснено и объркано.Какво да очаквам? Освен смс  нямам  никакви данни в банкирането за тия транзакции.За бонус точки също

Няма проблем освен 1 % превалутиране, точките ще дойдат след като се осчетоводи плащането. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Velmar каза:

Да и аз така изобщо забравих за тъпите им % и платих с нея 520 паунда резервация и после, като видях,че ми взе почти 40лв превалутиране избяга ми далаверата

Връзка към коментар

1% превалутиране не е чак толкова страшно. Остава още 1% кешбек.

Ако нямаш по-добра опция за кешбек (а то на практика в БГ пазара на КК почти няма) пак си на плюс от операцията.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , Pepi Popova каза:

Има ли максимален брой точки, които може да натрупаш и за какъв период точно се засичат? Календарна година или периода на членство?

”Важно! Моля да имате предвид, че след преминаването на сумата от 40 000 лв. за текущата година, Вие достигате максималният лимит от точки, които е възможно да натрупате! Можете да продължите да използвате Вашата Wizz Air карта, но няма да получавате точки до следващата календарна година!”

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Редактирам: 20 секунди след като публикувах коментара и получих ваучера… 😅

Преди 01:40 ч. получих есемеса за закъснение от 01:15 часа на полета. Кога да очаквам паса за бизнес салона?

IMG_6477.png

IMG_6470.jpeg

Връзка към коментар
преди 40 минути , tara каза:

Виждайки поста на @r_nikolov1 се сетих, че последните полети не съм ги регистрирала.

Не откривам назад в темата линка за регистрация в сайта на Мастъркард, може ли линк? 

Заповядай

https://fdp.mastercard.com/DSKBANK

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 18 минути , r_nikolov1 каза:

Да попитам - в имейла ми пише, че въпросния ваучер важи в Рига, но има ли вариант да го използвам на друго летище, чийто лаундж работи пак с LoungeKey?

Да, ако не бъде използван им пиши на този мейл на български customerservice@flightdelaypass.mastercard.com , че поради независещи от теб причини на еди-коя си дата и номер на полет, не си успял да ползваш ваучера. Следва при добра воля от тяхна страна, да получиш мейл с нови ваучер/и с валидност 6 месеца, които можеш да използваш при следващото си пътуване. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 3
Връзка към коментар
преди 10 минути , Iliyan Minchev каза:

Да, ако не бъде използван им пиши на този мейл на български customerservice@flightdelaypass.mastercard.com , че поради независещи от теб причини на еди-коя си дата и номер на полет, не си успял да ползваш ваучера. Следва при добра воля от тяхна страна, да получиш мейл с нови ваучер/и с валидност 6 месеца, които можеш да използваш при следващото си пътуване. 

Много благодаря!
По недоглеждане от моя страна влязохме в Kepler Club, който е за спане и няма храна. Но когато попитах рецепционистката - вече беше късно - беше въвела номерата на ваучерите. А бизнес лаунджа (с храната) е по-напред. 🥲

За следващия път ще знам… 😁

IMG_6529.jpeg

IMG_6530.jpeg

IMG_6537.jpeg

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 20 минути , Iliyan Minchev каза:

Това нещо ново ли е, че пише ваучера за кое летище важи? Преди не пишеше.

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...
преди 11 минути , lyube каза:

Успявате ли да платите битови сметки от банкомат в последните няколко дни? На два банкомата, в различни дни ми даде грешка, че няма връзка с нещо си...

Плащанията минаха, но след втори последователен опит на банкомат на ДСК на 23.08 ( петък) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

След толкова години открих топлата вода🙂

Вчера си взех IBAN номера на сметката към кредитната карта и чрез превод от сметка в друга банка погасих задълженията за секунди. От страна на ДСК няма такса за постъпилата сума.

• Харесвам 3
  • Шок 2
  • Смея се 6
Връзка към коментар
On 8/10/2024 at 9:10 AM, Яничка said:

Да, за плащане в Евро картата все още е ок, но за паунд и предполагам  всякаква екзотична валута е силно непрепоръчително.

Аз мога да споделя, че плащах с дск wizz картата в Азербайджан миналата седмица и курсът беше доста добър- 1,05 лава за манат при фиксинг 1,04.

Предстои ми още едно пътуване и съответно плащане с не много популярна валута и пак се замислям да използвам тази карта.

Връзка към коментар

Опитвам да реги

На 18.08.2024 г. в 11:36, r_nikolov1 каза:

Заповядай

https://fdp.mastercard.com/DSKBANK

Опитвам да регистрирам 4 полета до Осло през Рига, но ми дава следното съобщение:

Registration Failed

Unfortunately not all flights can be registered for the service and on this occasion we are unable to confirm your registration

Досега не съм имал подобен проблем.

Връзка към коментар
преди 34 минути , cloud каза:

Опитвам да реги

Опитвам да регистрирам 4 полета до Осло през Рига, но ми дава следното съобщение:

Registration Failed

Unfortunately not all flights can be registered for the service and on this occasion we are unable to confirm your registration

Досега не съм имал подобен проблем.

Ако няма салони на тези летища, май и ако е в извънработното им време, не можеш да регистрираш полетите.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• tara
    • vl_stamboliev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.