Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

преди 2 часа, ДиянаВ каза:

След толкова години открих топлата вода🙂

Вчера си взех IBAN номера на сметката към кредитната карта и чрез превод от сметка в друга банка погасих задълженията за секунди. От страна на ДСК няма такса за постъпилата сума.

А досега как погасяваше? Питам, защото съм нов абонат на картата и събирам инфо за всичко, относно нея. Веднъж съм погасявала досега през приложението на TBi и стана наистина бързо. Но ме интересуват и други варианти.

Връзка към коментар
преди 14 минути , elzbieta каза:

А досега как погасяваше? Питам, защото съм нов абонат на картата и събирам инфо за всичко, относно нея. Веднъж съм погасявала досега през приложението на TBi и стана наистина бързо. Но ме интересуват и други варианти.

Внасях пари в брой на банкомат.

Преди така или иначе преимуществено разполагах с такива. Последните месеци обаче не е така - първо тегля от едно място, после внасям… Повишените такси за теглене, еднакви в ПИБ и ОББ /предполагам и други, все едно са се наговорили/ взеха да ме дразнят, та се замислих за друг начин, хем по-удобен. 0.89 лв. беше таксата на ОББ през мобилното банкиране за превод на 1500 лв.

Връзка към коментар
преди 2 часа, ДиянаВ каза:

След толкова години открих топлата вода🙂

Вчера си взех IBAN номера на сметката към кредитната карта и чрез превод от сметка в друга банка погасих задълженията за секунди. От страна на ДСК няма такса за постъпилата сума.

Мисля, че и аз съм била без топла вода вече толкова години... И аз правя едни еквилибристики и тегля и ходя да търся специално банкомати...От банката ли се взима IBANа? И това значи може би, че мога да си правя преводите и от революта без такса?

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 3 минути , Pepi Popova каза:

Мисля, че и аз съм била без топла вода вече толкова години... И аз правя едни еквилибристики и тегля и ходя да търся специално банкомати...От банката ли се взима IBANа? И това значи може би, че мога да си правя преводите и от революта без такса?

Да от банката го взех.

Не знам за револют, от там плащам само с чужда валута. Имат такса за теглене над 400 лв. месечно, но дали е така и при преводи, не мога да кажа.

Връзка към коментар

На мен IBAN-a ми го показва като вляза в акаунта си на ДСК Директ. В полето, къето пише "Наличност по сметки" - Кредитна карта.

През ТБИ също е безплатно и става за секунди.

• Харесвам 7
Връзка към коментар
преди 59 минути , Pepi Popova каза:

От банката ли се взима IBANа? 

Може от банката, като ходите да погасявате в кеш, ама аз препоръчвам да не се разхождате за това 😄 Има го и в DSK direct, има го и в приложението за телефон на DSK 🙂 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

В TBI просто нямам желание да се местя за да речем 5 лв. месечно🙂

А това, че IBAN-a в ДСК ми е бил наличен през цялото време, явно съм го зарязала като излишна информация във времето, след като са ми удържали дребни, но все пак суми за възстановяване по кредитната карта, но с номера й.

Вчера трябваше да ходя до ДСК с майка ми, та използвах случая за нещо “аз само да попитам”😄

Поне се разсмях със себе си къде го пише този прословут ДСК IBAN😂

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Кажи-речи (почти) всички кредитни карти на българските банки (със стопанско значение)  си имат IBAN на сметката към която са.

Има и изключения (Пощенска, естествено) при които сметката за погасяване на всички клиенти е една (те картите пак си имат номер на сметка, но вътрешно банков) , и някой "разнася" сумите. Дайнърс и те бяха така.

Неприятното става, когато решиш да захраниш в почивен ден с превод, или да си платиш на падежа след 6ч - разносвачите ги няма и се осчетоводяват на следващия работен ден.

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...

И на мен 20% кешбек (макс 20 лв) ако направя 1 покупка. Реших, че щото не съм ги ползвал две седмици са се притеснили нещо. 

Едит: Не виждам пречка да се регистрира човек и без да му пишат.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Очевидно всеки таргетират с различна оферта. И аз имам смс.  За първи път съм доволна, че от 2 седмици ме мързи да си платя сметката за телефона. Сега мързелът ми ще ме донесе 5 лв. 🙂

• Смея се 5
Връзка към коментар
преди 2 часа, Ardent каза:

Едит: Не виждам пречка да се регистрира човек и без да му пишат.

При една от предните им подобни промоции баха казали че важи само за хората получили известие.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, lamerz1912 каза:

На мен пък ми пратиха 5% кешбек, ако зареждам гориво, като максималния кешбек е 30 лева.

Може ли линка за регистрация?

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• GlobeRider
    • Stryper
    • Zaro
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.