Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 12.09.2024 г. в 20:33, lyube каза:

При една от предните им подобни промоции баха казали че важи само за хората получили известие.

Предполагам и този път ще е така. Преди бях се регистрирал на линк  за бонус от този форум, който така и не получих. Свързах се с кол центъра и от там провериха какви СМС-и са ми пращали... и не ми се полагало бонус 😄 

• Харесвам 5
Публикувано:

Според вас, добре ли да платя резервация за хотел в евро, с картата на Wizz ДСК? Незанм как им е курса, а сумата е малко над 1000е. Разчитам на така нареения им cash back, но ако курса им е зле, направо да ползвам ТБИ Неон.

Публикувано:
преди 17 минути , elzbieta каза:

Според вас, добре ли да платя резервация за хотел в евро, с картата на Wizz ДСК? Незанм как им е курса, а сумата е малко над 1000е. Разчитам на така нареения им cash back, но ако курса им е зле, направо да ползвам ТБИ Неон.

По добре ползвай Неона курса спряна €  е топ по спомен на ДСК курса беше 1.988 за wizz картата е писано много и извода е че се използва само за покупки в лв и аз лично само за левови транзакции я ползвам

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 40 минути , elzbieta каза:

Тя идеята беше малко точки да натрупам в Wizz акаунта, но май ще стане кон за кокошка 🙂

Превалутирането е 1%, точките 2%, "печалба" 1 %.  

• Харесвам 6
Публикувано:

Аз я ползвам за покупки в евро, както е казал @Doctor Who, ще получите 1 % кешбек - около 20 лева за 1000 евро.

Много по-добре от нищо. За други валути ползвам Револут.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, GlobeRider каза:

1000€

TBI = 1955лв

ДСК = 1960лв (1980 по курс на банката, 19,80 такса превалутиране, 2% точки за уиз 39лв)

Само да напомня, че кешбека е в точки за разлика от другия случай. Иначе сметката е вярна.

Както за много неща и за това "всеки сам си преценя".

• Харесвам 1
Публикувано:

Както nino каза "по-добре е от нищо". Направих си резервацията, но плащането мина от третия път. Другарите от ДСК, след първия опит ми блокираха картата, но поне звъннаха да питат, аз ли се опитвам да плащам. Вторият опит уж даде успешен, но транзакция нямаше. Нито в платформата за настаняване беше отразено, нито в банката. И след третия опит - Ура! Успяхме! 🙂 

Ще е "интересно" да се работи с тази банка, като гледам.

• Харесвам 1
Публикувано:

@elzbieta, към какъв сайт е плащането? В смисъл държава?

Аз с ДСК не съм плащала в друга валута, но преди години купувах билет на колежка с нейна карта на ДСК - от банката се обадиха чак на другата сутрин да питат дали титулярът е извършил транзакцията 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , Яничка каза:

@elzbieta, към какъв сайт е плащането? В смисъл държава?

Сайтът е испанска платформа за настаняване - Destinia.com. Не за пръв път резервирам там, но с карти към други банки и досега от раз е минавало плащането.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 час, elzbieta каза:

Сайтът е испанска платформа за настаняване - Destinia.com. Не за пръв път резервирам там, но с карти към други банки и досега от раз е минавало плащането.

В дестиниа май можеш да си смениш валутата и да платиш в лева. Май нямаше разлика при превалутирането. Така избягваш таксите на ДСК но си взимеш кешбека.

• Харесвам 9
Публикувано:

Моля за извинение ако е писано преди в темата, но картата носи ли застраховка пътуване за ползвателя си? Подобна на тази която върви с други Виза и Мастъркард карти? 

Публикувано:

На някой да са му върнали пари от последното промо - при плащане на сметка към мобилен оператор или някоя от останалите оферти? При мен в банкирането нищо не се вижда, а бях получила такъв смс.

• Смея се 1
Публикувано:

След като се регистрирах , излезе надпис , че парите ще бъдат заредени в сметката ми на 30.10. Разбира се , ако спазя условията 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:
Преди 1 час, WanderlustME каза:

Получихте ли си бонусите?

Аз нищо не съм получил все още.

Публикувано:

Как или по скоро къде да проверя защо нямам точки. От месеци не ми начисляват, а мисля че максимума за година беше 40000т.

Публикувано:
преди 5 минути , Mistela каза:

мисля че максимума за година беше 40000т.

Максимумът за година не е ли 80000 точки, получени от похарчени 40 000 лева?

Публикувано:

Не се натрупват точки за трансакции извършени при захранване на виртуални портфейли или сметки (зареждане на карта Revolut и др.), както и за трансакции, свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове, валута, акции и други парични и финансови инструменти. Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна и допълнителни), върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Милен Вълчев каза:

Не се натрупват точки за трансакции извършени при захранване на виртуални портфейли или сметки (зареждане на карта Revolut и др.), както и за трансакции, свързани с хазартни игри, залагания, покупка на чипове, валута, акции и други парични и финансови инструменти. Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна и допълнителни), върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв.

Знам, че се трупат само за сметки но от известно време нищо не ми натрупва. 
Преди натрупваше и само срока за валидност се променяше.

AB7C10BC-7B56-4AF2-BB73-84F61C327509.jpeg

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.