Прескочи до съдържание

Wizz Air кредитна карта от ДСК

Георги
Съобщението е добавено от Георги,

Банка ДСК вече не участват във форума, при въпроси използвайте стандартните канали за контакт. 

Препоръчани мнения

На 26.07.2018 г. в 17:43, Боян Димитров каза:

Допълнителни такси ще имам за прехвърляне на пари по картата, когато е задължена. Днес за пореденен път минах да надникна в офиса на Шипченски проход и опашката беше поне за час висене, т.е. алтернативата да ходя на каса в тази банка, за мене не съществува

Можеш да използваш банкоматите за внасяне на пари - в някои молове има такива и в Софарма тауърс.

Връзка към коментар

Преди малко влязох в профила си в ДСК, за да видя какво става с точките. Виждам, че вече са наред и точно в същото време ми звънят от ДСК, да ми се извинят за грешката и да ми кажат, че всичко е оправено. 

Редактирано от Alexander
  • Харесвам 3
Връзка към коментар

При мен и точките вървят гладко т.е.

С 2-3 дни закъснение след осчетоводяване на конкретна транзакции се появяват и точките.

Пробвах и прехвърлянето им в wizz. Отразиха се на следващия ден.

Това което забелязвам е, че точките са цяло, четно число т.е. ДСК ги закръглява, но винаги надолу. От колцентъра твърдят, че като се натрупа цял лев от закръгления ще сложат съответните  точки.

Е, би могло да се желае доста повече. Например,  да се вижда от коя точно транзакция са съответните точки.

p.s. Картата, като кредитна такава си е ОК. Доста тежки тестове преминаха в Амстердам - на жена ми и дай да тества карти. :smile:

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 6
Връзка към коментар

Нямаше да е лошо да се издава и с гарант. Дъщеря ми е ученичка, но пътува поввче от мен и за в бъдеще ще е още повече и няма да съм все с нея. Предложих им каквито искат гаранции - всичките ми сметки са там и личната и фирмената - не се съгласиха.

Връзка към коментар

След два отказа и трети разговор с кредитен по телефона и ново искане за карта в петък, получих смс в събота вечерта, че искането е одобрено, но нямам все още обаждане нито имейл, а само този смс. Дали всичко е ок и реално съм одобрен?

п.с. Получих и имейл току що...😃

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
12 minutes ago, Ivko said:

След два отказа и трети разговор с кредитен по телефона и ново искане за карта в петък, получих смс в събота вечерта, че искането е одобрено, но нямам все още обаждане нито имейл, а само този смс. Дали всичко е ок и реално съм одобрен?

п.с. Получих и имейл току що...😃

Честито! Аз я ползвам от момента, в който излезе и съм доволен доста. Ако имаш въпроси съм насреща.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 29 минути , agenta каза:

Честито! Аз я ползвам от момента, в който излезе и съм доволен доста. Ако имаш въпроси съм насреща.

Да чакам я от два месеца вече пфу и картата и веднага сега отивам да подписвам, че вече съм я нагласил 🤩 Само не знам какви са тези 7 дена до сега до 2 дена ми издават пластиката на други банки?!

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

има ли нещо, което трябва да се направи преди първо плащане онлайн. Вчера плащах с нея, но транзакцията още не се е случила... в картата ли е проблема или в получателя ?

Връзка към коментар
преди 2 минути , mu_ry каза:

има ли нещо, което трябва да се направи преди първо плащане онлайн. Вчера плащах с нея, но транзакцията още не се е случила... в картата ли е проблема или в получателя ?

Ами този от банката ми се обади и миказа, като си я взема да направя малка транзакция да се уверя,че всичко е ок. Явно са имали проблеми

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар
преди 6 минути , Ivko каза:

Ами този от банката ми се обади и миказа, като си я взема да направя малка транзакция да се уверя,че всичко е ок. Явно са имали проблеми

мерси, ще пробвам и на банкомат

Връзка към коментар
44 minutes ago, Ivko said:

Да чакам я от два месеца вече пфу и картата и веднага сега отивам да подписвам, че вече съм я нагласил 🤩 Само не знам какви са тези 7 дена до сега до 2 дена ми издават пластиката на други банки?!

На тази банка са седем дни срока за издаване. Работят със собствен картов център и вместо да ги печатат по-бързо, става по-бавно. П.С. Като си я взимаш и откриваш ДСК Директ, не им давай да ти открият обикновенна разплащателна сметка. ДСК Директ може да работи и само със сметката на кредитната карта.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, agenta каза:

П.С. Като си я взимаш и откриваш ДСК Директ, не им давай да ти открият обикновенна разплащателна сметка. ДСК Директ може да работи и само със сметката на кредитната карта.

Ами късно вече имам такава сметка понеже си извадих Виза Дебит миналата седмица и аз не знам защо 😁

• Смея се 1
Връзка към коментар

Здравейте и от един новопристигнал във форума 🙂

Няколко питания към тези от вас, които вече ползват картата, ако вече са купували билети - плащайки с бонус-точките си:

1. Всички полети и дестинации ли могат да се плащат с бонус-точки ? 

Да не се окаже, че платими с точки ще бъдат пет непопулярни полета на кръст за годината, които... иди ги търси със свещ, та да можеш евентуално да си ползваш бонус-точките. Или пък, че с точки могат да се купуват само вътрешни или пък само международни полети, според това как им е кеф на Wizz Air.  

2. Цялата цена на билета ли може да се заплати с бонус-точки ? Или точките ще се ползват само за отстъпка от пълната цена, в размер определен от Wizz Air ?

Не знам дали е достатъчно ясен въпросът ми... 

Имам предвид, че познавайки политиките на Wizz Air ме е страх след няколко месеца да не се озова в следната ситуация, например:

Имам точки на стойност 200 лв. и искам да си купя билет на стойност 100 лв., който билет да заплатя с част от наличните ми точки.

Не ми е трудно обаче да си представя, как опитвайки се да направя това, Wizz "щедро" ми дава единствена опция да използвам например - 10 лв. от точките (като отстъпка за този билет) и иска от мен доплатя оставащите 90 лв. с реални пари. А оставащите ми точки на стойност 190 лв. да си ги държа със здраве и да им се радвам. Или да ги оползотворя разбира се... например, ако пътувам три пъти на седмица, всяка седмица :)))  

На отзовалите се, сърдечно благодаря !  🙂

P.S.: 

Съжалявам, ако звуча прекалено като Тома Неверни, ама... аз вече имам негативен опит с Wizz Discount клуба, който след като закупих (с намерение да ползвам предимно за вътрешни полети), се оказа че свъщност ВАЖАЛ САМО ЗА МЕЖДУНАРОДНИ, а това на сайта на Wizz Air абсолютно подвеждащо се премълчава.

В този смисъл,  в публикуваните на сайта на ДСК "Условия на бонус програмата за картодържатели на кредитна карта DSK Wizz Air", в т. 14 пише дословно следното: 

Условия на бонус програмата за картодържатели на кредитна карта DSK Wizz Air

...

14. Видът на резервациите и услугите, които могат да се закупят с отстъпки, формирани на база усвоени точки по Програмата, както и максимално допустимия размер на отстъпката за конкретна услуга се определят от Wizz Air.

Редактирано от KAMEN_MAGELLAN
Уточняване на въпроса
  • Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 13 минути , KAMEN_MAGELLAN каза:

1. Всички полети и дестинации ли могат да се плащат с бонус-точки ? 

Всички. Задължително условие, обаче, е вие да сте сред пътуващите. Например, ако искате да закупите билет на някой друг, но вие не пътувате, няма да можете да използвате точки изобщо.

преди 13 минути , KAMEN_MAGELLAN каза:

2. Цялата цена на билета ли може да се заплати с бонус-точки ? Или точките ще се ползват само за отстъпка от пълната цена, в размер определен от Wizz Air ?

Целият билет може да се покрие с точки. Ако трябва да перифразирам, можете да платите резервация само с Уиз кредит, без да се налага да използвате друго разплащателно средство. При условие, че разполагате с достатъчно брой точки, разбира се.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 15 минути , yordanov каза:

Всички. Задължително условие, обаче, е вие да сте сред пътуващите. Например, ако искате да закупите билет на някой друг, но вие не пътувате, няма да можете да използвате точки изобщо.

Билет задължително трябва да купи и за себе си, но не е задължително да пътува,а само и той да е в резервацията

Връзка към коментар

При мен много бързо се получиха нещата. Днес взех картата, но след купищата документи за подпис и прилично чакане преди това, забравих да питам за онлайн банкирането. Пак да ходя до банката или да се обадя на кол центъра? За момента не поисках СМС - и,  искат по 15ст. и не бях подготвена как да отговоря, казаха, че винаги може да се добавят. Благодаря!

Връзка към коментар
преди 24 минути , Ivko каза:

Билет задължително трябва да купи и за себе си, но не е задължително да пътува,а само и той да е в резервацията

Удачна забележка. Тенкс 🙂

преди 13 минути , Цвете каза:

При мен много бързо се получиха нещата. Днес взех картата, но след купищата документи за подпис и прилично чакане преди това, забравих да питам за онлайн банкирането. Пак да ходя до банката или да се обадя на кол центъра? За момента не поисках СМС - и,  искат по 15ст. и не бях подготвена как да отговоря, казаха, че винаги може да се добавят. Благодаря!

SMS-ите за извършена транзакция с кредитна карта (включително тази на Уиз) са безплатни. Не си познават тарифите и услугите. SMS известията могат да се активират и по-късно от онлайн банкирането.

Иначе, за да ти активират самото онлайн банкиране, мисля, че трябва да се посети офис лично.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 29 минути , Цвете каза:

При мен много бързо се получиха нещата.

А горе-долу от одобрението до подписването на договора и готовата пласткика колко време измина? До колкото знам още при одобрение се пуска пластиката за изработка. Аз петък кандидаствах, събота получих смс, че съм одобрен и днес мейл и обаждане и подписах договор и жената ми каза, че вторник и четвъртак се получавали карти и ми каза да дойда в четвъртак ама не разбрах за този ли..

преди 15 минути , yordanov каза:

Иначе, за да ти активират самото онлайн банкиране, мисля, че трябва да се посети офис лично.

Да трябва да ти дадът плик с име и парола за да си активираш веднъж самия акаунт и после и за активация на приложението

Редактирано от Ivko
Връзка към коментар

Онлайн банкирането се активира само в клон на банката. Дори и да си клиент с налично онлайн банкиране, но си си забравил паролата, пак трябва да се посети клон на банката.

Връзка към коментар
преди 6 часа, Ivko каза:

А горе-долу от одобрението до подписването на договора и готовата пласткика колко време измина? До колкото знам още при одобрение се пуска пластиката за изработка. 

при мен отне почти седмица. От вторник до понеделник

преди 7 часа, yordanov каза:

Целият билет може да се покрие с точки. Ако трябва да перифразирам, можете да платите резервация само с Уиз кредит, без да се налага да използвате друго разплащателно средство. При условие, че разполагате с достатъчно брой точки, разбира се.

точно така. Аз имам вече 20 лв уизкредит от тази карта и реално мога да си купя от тези евтините билети дето са по 19.90 😄

Връзка към коментар
преди 13 часа, agenta каза:

На тази банка са седем дни срока за издаване. Работят със собствен картов център и вместо да ги печатат по-бързо, става по-бавно. 

Важното е, че не го спазват. Първата ми карта я издадоха след 9 дни, втората след 8.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.