Фил Публикувано: 30 октомври, 2018 Автор Публикувано: 30 октомври, 2018 (редактирано) преди 18 часа, Eva eva каза: И аз ще следя какво ще се случи 🙂 Дано излезе нещо интересно, примерно до Япония по време на сакурата 🙂 Моля, кажете миналата година къде са излизали тези билети от по няколко пенса? Кои сайтове да следя? преди 17 часа, Травеолани каза: В кои сайтове да гледаме като дойде времето? Аз лично се интересувам за извън Европа (тръгване от Северна Америка). Най -вероятно сте наясно, но все пак да обърна внимание, че безплатните (или за "жълти стотинки") билети бяха основно по близките европейски дестинации с нискоразходни АК и то за билети, които така или иначе бяха по 10-15-20-30€ и с намалението през някои сайтове ( в Opodo като че ли беше най-големият екшън) цените падаха до няколко паунда/евро, до няколко пенса, или даже ставаха "отрицателни". В този смисъл едва ли може да се очаква кой знае какво за дълги междуконтинентални полети от Америка или до Япония, освен някакви намаления с по 20-30-50€ , които обаче и сега се появяват от време на време през различни сайтове, което се обсъжда в нарочната тема. Редактирано 30 октомври, 2018 от Фичо 8 1
Plovdiv_BG Публикувано: 30 октомври, 2018 Публикувано: 30 октомври, 2018 Имам въпрос към шопинг ветераните. Възможно ли е "подраняване или закъснение" на черния петък с влизането от различни IP адреси? Например в BG и USA (и не само), деня (черния петък) започва по различно време...
neuromancer Публикувано: 30 октомври, 2018 Публикувано: 30 октомври, 2018 важи времето на сървъра ако пазаруваш в български сайт - българско време, в американски сайт - някой от техните часови пояси, обикновено източното крайбрежие 3
Stryper Публикувано: 30 октомври, 2018 Публикувано: 30 октомври, 2018 Миналата година беше забавно. Аз през цялото време смятах, че няма да получа билети с отрицателните цени, на които резервирах. 1
neuromancer Публикувано: 30 октомври, 2018 Публикувано: 30 октомври, 2018 ee, дразнете с тия отрицателни цени, дразнете.... ПП темата стана леко на чат, та като наближи датата ще взема да позачистя празните приказки 😀 5 1 2
savagejo Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 Случайно някой да помни дали по това време миналата година е имало някакви намаления на "стандартните" авиолинии - турци, катарци, клм? Че се чудя за едни билетчета за Япония 😂
cybersimo Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 октомври 2017 купихме за април 2018 от промоцията на KLM
savagejo Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 преди 2 минути , cybersimo каза: октомври 2017 купихме за април 2018 от промоцията на KLM Тази година нещо се скатаха май, или аз поне не видях тяхна промоция октомври 🤔
cybersimo Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 В момента, savagejo каза: Тази година нещо се скатаха май, или аз поне не видях тяхна промоция октомври 🤔 имаше, но цените не са като миналогодишните... https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from-sofia-to-bangkok-thailand-for-only-e353/ за Тайланд пуснаха цени само, а ние за толкова купихме до Япония 1
boogy83 Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 преди 20 часа, Plovdiv_BG каза: Имам въпрос към шопинг ветераните. Възможно ли е "подраняване или закъснение" на черния петък с влизането от различни IP адреси? Например в BG и USA (и не само), деня (черния петък) започва по различно време... То всъщност миналата година черния петък май не беше баш петък ами понеделник, ако не се лъжа, така че....това е по-скоро ориентировъчно 🙂
Фил Публикувано: 31 октомври, 2018 Автор Публикувано: 31 октомври, 2018 преди 23 минути , boogy83 каза: То всъщност миналата година черния петък май не беше баш петък ами понеделник, ако не се лъжа, така че....това е по-скоро ориентировъчно 🙂 А, точно в петък (24.11) си започна, просто офертите продължиха до сребърния понеделник. 2
samuraika Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 преди 1 час, savagejo каза: Случайно някой да помни дали по това време миналата година е имало някакви намаления на "стандартните" авиолинии - турци, катарци, клм? Че се чудя за едни билетчета за Япония 😂 По време на черния петък нямаше нищо от и до Япония, ама хич ц, нищичко из Азия дето да те поблазни. Японците трябваше да си пазаруват полети от София из Европа без да са сигурни дали ще могат да ги ползват, само и само да не са капО 😜 1 4
savagejo Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 преди 36 минути , samuraika каза: По време на черния петък нямаше нищо от и до Япония, ама хич ц, нищичко из Азия дето да те поблазни. Японците трябваше да си пазаруват полети от София из Европа без да са сигурни дали ще могат да ги ползват, само и само да не са капО 😜 Дано тази година да е друго положението 😉
chandni Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 Черния петък започна от сега... That's an entire year of secure browsing on up to 5 devices for just $119.88 $49.99 USD.
neuromancer Публикувано: 31 октомври, 2018 Публикувано: 31 октомври, 2018 преди 2 часа, savagejo каза: Дано тази година да е друго положението 😉 Оригинално Черния петък се случва, защото магазините чистят останалите наличности от старите модели техника, коли, дрехи и т.н. за да пуснат новите за Коледа. Самолетните билети не са материални и не заемат място, нито тези за догодина са различни от тази година, така че няма голяма нужда от безобразни намаления, обикновено е отбиване на номера, колкото да излизат и те в лавината от промоции. При мен в Бразилия всяка година се рекламират, но никога не е имало нещо неустоимо. Само веднъж намазах, но то беше грешка... 6
montepinar Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 На 30.10.2018 г. в 20:58, Plovdiv_BG каза: Имам въпрос към шопинг ветераните. Възможно ли е "подраняване или закъснение" на черния петък с влизането от различни IP адреси? Например в BG и USA (и не само), деня (черния петък) започва по различно време... то това едно на ръка, а и другото е, че никой не е уточнил точно в колко часа започва Черния петък. За едни сайтове е в полунощ, за други е в 6 сутринта, за трети... когато си искат И аз се бях заредил за Еmag в полунощ, ама ... нъц. До 02ч проверявах постоянно и не беше отворено. Сутринта вече един приятел ми писа, че в 05.20ч е купил iphone. Очевидно всеки сайт си има собствена политика за т.нар Black Friday 2
Фил Публикувано: 3 ноември, 2018 Автор Публикувано: 3 ноември, 2018 И вече по същество - украинците обявяват, че щели да имат намаление до 50% за почти всички дестинации - цък 7 1
T.E.Lawrence Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 Последният път, когато украинците извадиха цени до Банкок и ми станаха интересни, им фалира авиокомпанията. 🙂 На 31.10.2018 г. в 17:16, cybersimo каза: имаше, но цените не са като миналогодишните... https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/cheap-flights-from-sofia-to-bangkok-thailand-for-only-e353/ за Тайланд пуснаха цени само, а ние за толкова купихме до Япония Супер цена, ама само за скорошно ограничено време. 😞 1
aleksandrina Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 (редактирано) 7 hours ago, montepinar said: И аз се бях заредил за Еmag в полунощ, ама ... нъц. До 02ч проверявах постоянно и не беше отворено. Сутринта вече един приятел ми писа, че в 05.20ч е купил iphone. Очевидно всеки сайт си има собствена политика за т.нар Black Friday Няма как да си е купил в 5:20, защито черните им петъци стартират точно в 7:00 (или 7:30) и има обратно броене до началото им, както и официално е обявен часа. Сайта изобщо не работи до "старта". Освен ако не е било самото начало на емаг преди години. Редактирано 3 ноември, 2018 от aleksandrina
water Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 Да напомня, че много онлайн търговци из Европа имат по-добри сделки за Cyber Monday - понеделника след Black Friday. Особено за техника. 2
Jorro Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 5 hours ago, Фичо said: И вече по същество - украинците обявяват, че щели да имат намаление до 50% за почти всички дестинации - цък Звучи страхотно, но не разбрах в крайна сметка ще имат ли полети от София догодина или няма....
montepinar Публикувано: 3 ноември, 2018 Публикувано: 3 ноември, 2018 (редактирано) преди 3 часа, aleksandrina каза: Няма как да си е купил в 5:20, защито черните им петъци стартират точно в 7:00 (или 7:30) и има обратно броене до началото им, както и официално е обявен часа. Сайта изобщо не работи до "старта". Освен ако не е било самото начало на емаг преди години. не, нямаше обратно броене, мога да се закълна. Аз исках да купя телефон и рефрешвах страницата през 5 минути след полунощ, беше черен екран само с надпис , който гласеше нещо от сорта "много скоро"... и имаше 6 или 8 примерни оферти. До 02 през нощта опитвах и се отказах. И на другата сутрин всичко, което беше интересно за мен ,беше изкупено. Очевидно са имали единични бройки от някои неща и още по тъмно са били изкупени... "По първи петли", дето се казва Редактирано 3 ноември, 2018 от montepinar
Mylili Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 Дебна за билети на катарците за Денпасар за лятото на 2019г. На черен петък или по Нова година са по-големи шансовете за евтини билети? И коя цена се води за добра? 1
Jorro Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 22 minutes ago, Mylili said: Дебна за билети на катарците за Денпасар за лятото на 2019г. На черен петък или по Нова година са по-големи шансовете за евтини билети? И коя цена се води за добра? Вероятно по Нова година , но никога не се знае. Най-ниска цена до Денпасар съм виждал 900лв ... 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега