luoni Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 На миналия черен петък ли имаше самолетни билети до Истанбул по 1 евро или се лъжа 🤔 Да следя тази година за същата промоция...
cumalissa Публикувано: 4 ноември, 2018 Публикувано: 4 ноември, 2018 Включвам се в опашката, макар да съм пътуваща точно тогава. Фичо , поне 1 билетче за мен.
muchachote Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 По повод на Черния петък да попитам: А той само в петък ли е или включва и дните около петъка?
Stryper Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 Миналия път бяха 2 дена. Но не помня кои. Никой не знае какво ще се случи сега.
neuromancer Публикувано: 5 ноември, 2018 Публикувано: 5 ноември, 2018 Според мене до понеделника (Cyber Monday). Ама всеки търговец си решава какво да прави. Тука започват с подгряващи оферти от една седмица предварително, ама пак не дават нещо неустоимо... Аз изпуснах предната промоция - децата пътуват безплатно (не прочетох докога важи и докато се усетя, тя свършила) и сега ще гоня Михаля с черния петък...
zhivko7 Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 На 3.11.2018 г. в 19:54, Jorro каза: Звучи страхотно, но не разбрах в крайна сметка ще имат ли полети от София догодина или няма.... Според информацията, която ми дадоха от Ukraine Airlines, полетите между София и Киев от 31 март до 26 октомври 2019 са отменени. За по-нататък няма информация дали мислят да ги пускат. Така че, за съжаление, май няма да има полети засега.
atrencheva Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 Ee аз миналата година изпуснах офертите, че ме нямаше. Ама сега следя, следя ...
radi777 Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 Нещо екзотично да сте купили миналата година,ориентировъчни цени за Азия да сподели някой?
Spirit Публикувано: 8 ноември, 2018 Публикувано: 8 ноември, 2018 Записвам се, въпреки че не съм сигурен дали ще успея да хвана интернет в йорданската пустиня 😞 1
Яничка Публикувано: 9 ноември, 2018 Публикувано: 9 ноември, 2018 Хора, най-отгоре в темата има бутон "Следвам". Няма нужда да правим дискусията ненужно дълга без информация по темата... 8 3
montepinar Публикувано: 9 ноември, 2018 Публикувано: 9 ноември, 2018 словенската Adria има за тази неделя намаления с 20 евро ето промо кода, който са ми пратили 1
muchachote Публикувано: 9 ноември, 2018 Публикувано: 9 ноември, 2018 преди 1 минута , montepinar каза: словенската Adria има за тази неделя намаления с 20 евро ето промо кода, който са ми пратили И за кои полети?
montepinar Публикувано: 9 ноември, 2018 Публикувано: 9 ноември, 2018 (редактирано) не знам дали това е код за еднократно ползване,... тоест на мен да са ми пратили един, на друг регистриран юзър - друг код. Но така или иначе аз няма да се възползвам . Иначе дестинациите са на картата. Очевидно, опцията от София е само Любляна (или обратно). Не знам, вижте повече инфо в сайта им Редактирано 9 ноември, 2018 от montepinar
koliob Публикувано: 13 ноември, 2018 Публикувано: 13 ноември, 2018 Една "игра" с гарантирана утешителна награда ваучер за GBP 15. https://www.budgetair.co.uk/specials/black-friday/challenge 10 1
aleksandrina Публикувано: 13 ноември, 2018 Публикувано: 13 ноември, 2018 13 minutes ago, koliob said: Една "игра" с гарантирана утешителна награда ваучер за GBP 15. https://www.budgetair.co.uk/specials/black-friday/challenge £15 discount vouchers will be valid on all flights departing from the UK. Да се знае. :) 9 1
ruwenzogy Публикувано: 13 ноември, 2018 Публикувано: 13 ноември, 2018 Освен за полети, да не забравяме да следим за намаления и при круизите.... 4
muchachote Публикувано: 13 ноември, 2018 Публикувано: 13 ноември, 2018 Колеги, дайте сигнал когато се отвори Черния петък. Може и да е преди 23! Да сме нащрек! 1
Doctor Who Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 (редактирано) преди 14 часа, ruwenzogy каза: Освен за полети, да не забравяме да следим за намаления и при круизите.... Не забравяме и следим, но ти погледна ли последните публикувани оферти за круизи?! На никой черен петък в последните десетина години такива попадения не е имало. 🙂 Редактирано 14 ноември, 2018 от Таньо 1
iMari Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 преди 21 часа, koliob каза: Една "игра" с гарантирана утешителна награда ваучер за GBP 15. https://www.budgetair.co.uk/specials/black-friday/challenge А най-хубавото е,че след като дадеш предположение, какъв ще им е банера за 23.11 ти, дават 10 паунда ако си съгласен да получаваш офертите им на мейла. Пак важи само за полети от/до UK и е валиден до края на 2019г. 2
Branko Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 преди 18 минути , Мари Николова каза: А най-хубавото е,че след като дадеш предположение, какъв ще им е банера за 23.11 ти, дават 10 паунда ако си съгласен да получаваш офертите им на мейла. Пак важи само за полети от/до UK и е валиден до края на 2019г. Кога ги получаваш тези 10 паунда и трябва ли регистеация в сайта 2
iMari Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 (редактирано) Не не трябва регистрация.Ще пробвам да дам линк.Като скролнеш надолу,след офертите е въпросното предложение. тук Редактирано 14 ноември, 2018 от Мари Николова 2
Branko Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 Да, аз го направих но никъде не ги получавам. За това и питам Получих 🙂 Благодаря 1
iMari Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 В момента, Branko каза: Да, аз го направих но никъде не ги получавам. За това и питам Трябва да си въведеш мейла и първото име.В мейла, който ще получиш има линк,който да активираш и чак тогава получаваш ваучера. 1
Яничка Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 @Branko, при мен дойде мейл с потвърждение за абонамента и кода в него няколко секунди след като попълних мейл и първо име. Най-отдолу се попълват в линка, който @Мари Николова е дала, за което и благодаря. 1
Branko Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 Да да, дойде и при мен. Тъпото е, че в сайта на Раян полет който е 10£ става 26£ и се обезсмисля гимнастиката, поне при мен де Това не значи, че за друг полет няма да се получи и да свърши работа. Благодаря @Мари Николова 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега