Прескочи до съдържание

Черен петък 2018

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Трябва да купувам билети Wizz София-Дортмунд-София за 12-20.1.2019 (датите са фиксирани).

В момента цената за 1 билет е 145 лева чисто, без добавяне на багаж, приорити, без клуб и пр.

Чудя се, да чакам ли до черния петък след 1 седмица. Моля, съветвайте.

Имате ли впечатления от предишни години дали Wizz прави намаления за черен петък, дали са за всички линии или само избрани от тях ?

Редактирано от tonica
Публикувано:

Ако е за двете посоки и през почивни дни става. Иначе е скъпо. 100-120лв. е максимум за двупосочен и то в нисък сезон. 

• Замислям се 1
Публикувано:
2 hours ago, tonica said:

Трябва да купувам билети Wizz София-Дортмунд-София за 12-20.1.2019 (датите са фиксирани).

В момента цената за 1 билет е 145 лева чисто, без добавяне на багаж, приорити, без клуб и пр.

Чудя се, да чакам ли до черния петък след 1 седмица. Моля, съветвайте. 

Имате ли впечатления от предишни години дали Wizz прави намаления за черен петък, дали са за всички линии или само избрани от тях ?

11.01 твърдо ли не става?

Вариант е отиване с Ryanair до Кьолн 28,02 € цена с приорити и 9,99 лв с Flixbus Кьолн - Дортмунд.

Spoiler

14:20 -16:05
летище Кьолн-Бон - Дортмунд
1:45 Часа Директно 9,99 лв.

• Харесвам 2
преди 3 часа, tonica каза:

Миналата година имаха намаление, но не обхващаше прайорити и багаж, а беше с код BLACKFRIDAY70 за 70 eвро отстъпка за тези, които резервират хотел+полет , пък в понеделника, по случай Cyber Monday имаше намаление  за полети

Но тази година може друго да са замислили.... да изчакаме, да видим

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 3
Публикувано:

Без да ви охлаждам ентусиазма, само да кажа да не се пренавивате, че се очаква повторение на миналата година.

Дори и да има намаления и промота също така не ги очаквайте в дните, които са натоварени и самолетите се пълнят едва ли не от само себе си. Ако има нещо наистина привлекателно ще е по-скоро или за края на януари-февруари или за много напред във времето според мен. 

Аз лично ще се ослушвам за оферти около априлско-майските почивни дни. 

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 15 минути , Георги каза:

Без да ви охлаждам ентусиазма, само да кажа да не се пренавивате, че се очаква повторение на миналата година.

Дори и да има намаления и промота също така не ги очаквайте в дните, които са натоварени и самолетите се пълнят едва ли не от само себе си. Ако има нещо наистина привлекателно ще е по-скоро или за края на януари-февруари или за много напред във времето според мен. 

Аз лично ще се ослушвам за оферти около априлско-майските почивни дни. 

Е то априлско- майските почивни дни са ни цел на всички! Кой ще пътува юни- юли в Мароко или Йордания например?

Публикувано:
преди 3 минути , muchachote каза:

Кой ще пътува юни- юли в Мароко

Aз... Тази година 🙂

Бяхме в Мароко именно през юли - 11-ти до 21-ви и пак бих отишла по това време. Направихме и две нощувки в пустинята, като температурата през деня достигна до 49°С, но в крайна сметка аз бих била разочарована ако отида в пустинята и температурите са 20-ина градуса... 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 6 минути , chandni каза:

Aз... Тази година 🙂

Бяхме в Мароко именно през юли - 11-ти до 21-ви и пак бих отишла по това време. Направихме и две нощувки в пустинята, като температурата през деня достигна до 49°С, но в крайна сметка аз бих била разочарована ако отида в пустинята и температурите са 20-ина градуса... 🙂

Ако е пустиня, да е гореща, гарги ясно че няма. 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 5 минути , bad kid каза:

Има намаление на полетите до Крит с по няколко евро

Ей как ме дразниш с тоя Крит. Помня аз … разните плажове и островчета … А така са ми "вързани ръцете" ...

Публикувано:

Най-изгодните хотелски промоции вероятно отново ще бъдат на сайтовете на Expedia. Хубавото е, че на различните локализирани версии на сайта промоцията започва по различно време, така че който е достатъчно бърз - може да успее на няколко места.

image.png.17dc361b2fc86b0170dba40f6b58e561.png

image.png.b0efb7d64d365afc2e7717ba418f6f8a.png

image.png.92eeceb0efbee936644db00680aab6fe.png

• Харесвам 11
преди 8 минути , koliob каза:

Най-изгодните хотелски промоции вероятно отново ще бъдат на сайтовете на Expedia. Хубавото е, че на различните локализирани версии на сайта промоцията започва по различно време, така че който е достатъчно бърз - може да успее на няколко места.

image.png.17dc361b2fc86b0170dba40f6b58e561.png

image.png.b0efb7d64d365afc2e7717ba418f6f8a.png

image.png.92eeceb0efbee936644db00680aab6fe.png

Не знам дали само аз се дразня на това,че Expedia пускат намаления само за избрани хотели?!? Друго си е да видиш 75% намаление за всички хотели -все пак е черен петък/оранжева неделя,сребърен понеделник/😀.

Редактирано от krasen_denev
  • Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.