Ardent Публикувано: 14 ноември, 2018 Публикувано: 14 ноември, 2018 Ето челинджа и във френски вариант. https://www.budgetair.fr/specials/black-friday-2018/challenge 7
tonica Публикувано: 15 ноември, 2018 Публикувано: 15 ноември, 2018 (редактирано) Трябва да купувам билети Wizz София-Дортмунд-София за 12-20.1.2019 (датите са фиксирани). В момента цената за 1 билет е 145 лева чисто, без добавяне на багаж, приорити, без клуб и пр. Чудя се, да чакам ли до черния петък след 1 седмица. Моля, съветвайте. Имате ли впечатления от предишни години дали Wizz прави намаления за черен петък, дали са за всички линии или само избрани от тях ? Редактирано 15 ноември, 2018 от tonica
lesy Публикувано: 15 ноември, 2018 Публикувано: 15 ноември, 2018 Ако е за двете посоки и през почивни дни става. Иначе е скъпо. 100-120лв. е максимум за двупосочен и то в нисък сезон. 1
aleksandrina Публикувано: 15 ноември, 2018 Публикувано: 15 ноември, 2018 2 hours ago, tonica said: Трябва да купувам билети Wizz София-Дортмунд-София за 12-20.1.2019 (датите са фиксирани). В момента цената за 1 билет е 145 лева чисто, без добавяне на багаж, приорити, без клуб и пр. Чудя се, да чакам ли до черния петък след 1 седмица. Моля, съветвайте. Имате ли впечатления от предишни години дали Wizz прави намаления за черен петък, дали са за всички линии или само избрани от тях ? 11.01 твърдо ли не става? Вариант е отиване с Ryanair до Кьолн 28,02 € цена с приорити и 9,99 лв с Flixbus Кьолн - Дортмунд. Spoiler 14:20 -16:05 летище Кьолн-Бон - Дортмунд 1:45 Часа Директно 9,99 лв. 2
montepinar Публикувано: 15 ноември, 2018 Публикувано: 15 ноември, 2018 (редактирано) преди 3 часа, tonica каза: Имате ли впечатления от предишни години дали Wizz прави намаления за черен петък, дали са за всички линии или само избрани от тях ? Миналата година имаха намаление, но не обхващаше прайорити и багаж, а беше с код BLACKFRIDAY70 за 70 eвро отстъпка за тези, които резервират хотел+полет , пък в понеделника, по случай Cyber Monday имаше намаление за полети Но тази година може друго да са замислили.... да изчакаме, да видим Редактирано 15 ноември, 2018 от montepinar 3
Георги Публикувано: 15 ноември, 2018 Публикувано: 15 ноември, 2018 Без да ви охлаждам ентусиазма, само да кажа да не се пренавивате, че се очаква повторение на миналата година. Дори и да има намаления и промота също така не ги очаквайте в дните, които са натоварени и самолетите се пълнят едва ли не от само себе си. Ако има нещо наистина привлекателно ще е по-скоро или за края на януари-февруари или за много напред във времето според мен. Аз лично ще се ослушвам за оферти около априлско-майските почивни дни. 9
muchachote Публикувано: 15 ноември, 2018 Публикувано: 15 ноември, 2018 преди 15 минути , Георги каза: Без да ви охлаждам ентусиазма, само да кажа да не се пренавивате, че се очаква повторение на миналата година. Дори и да има намаления и промота също така не ги очаквайте в дните, които са натоварени и самолетите се пълнят едва ли не от само себе си. Ако има нещо наистина привлекателно ще е по-скоро или за края на януари-февруари или за много напред във времето според мен. Аз лично ще се ослушвам за оферти около априлско-майските почивни дни. Е то априлско- майските почивни дни са ни цел на всички! Кой ще пътува юни- юли в Мароко или Йордания например?
chandni Публикувано: 15 ноември, 2018 Публикувано: 15 ноември, 2018 преди 3 минути , muchachote каза: Кой ще пътува юни- юли в Мароко Aз... Тази година 🙂 Бяхме в Мароко именно през юли - 11-ти до 21-ви и пак бих отишла по това време. Направихме и две нощувки в пустинята, като температурата през деня достигна до 49°С, но в крайна сметка аз бих била разочарована ако отида в пустинята и температурите са 20-ина градуса... 🙂 5
T.E.Lawrence Публикувано: 15 ноември, 2018 Публикувано: 15 ноември, 2018 преди 6 минути , chandni каза: Aз... Тази година 🙂 Бяхме в Мароко именно през юли - 11-ти до 21-ви и пак бих отишла по това време. Направихме и две нощувки в пустинята, като температурата през деня достигна до 49°С, но в крайна сметка аз бих била разочарована ако отида в пустинята и температурите са 20-ина градуса... 🙂 Ако е пустиня, да е гореща, гарги ясно че няма. 😄 2 3
macf1an Публикувано: 16 ноември, 2018 Публикувано: 16 ноември, 2018 Отстъпки от сайтове, несвързани с Черния Петък 2018 : 1
Stryper Публикувано: 17 ноември, 2018 Публикувано: 17 ноември, 2018 Ryanair са публикували първата си оферта за черен петък. https://www.ryanair.com/gb/en/plan-trip/explore/black-friday-deals-2018-flights 5
muchachote Публикувано: 17 ноември, 2018 Публикувано: 17 ноември, 2018 преди 18 минути , Stryper каза: Ryanair са публикували първата си оферта за черен петък. https://www.ryanair.com/gb/en/plan-trip/explore/black-friday-deals-2018-flights Нищо не се отваря!
Jorro Публикувано: 17 ноември, 2018 Публикувано: 17 ноември, 2018 1 minute ago, muchachote said: Нищо не се отваря! При мен се отваря 🙂 Пробвай друг браузер.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 17 ноември, 2018 Публикувано: 17 ноември, 2018 21 minutes ago, muchachote said: Нищо не се отваря! Day 1 e на 19-ти ....
Jenbel Публикувано: 18 ноември, 2018 Публикувано: 18 ноември, 2018 Кибер седмицата на Райън започва от утре https://mirror2.ryanair.com/nl/jsp/m.jspc=%40ToQKy49XmSipzicoutCjnmct53rUK88FRyEePTmJqA8%3D&cmpid=email_PT_FLIGHTSALE_CyberTeaser_bg_noseg_noab_nodev_nodl_nodlp 6
muchachote Публикувано: 18 ноември, 2018 Публикувано: 18 ноември, 2018 Ооооо мен ме интересува ден 7. Но какво имат предвид за " зимна" разпродажба? Януари и февруари ли?
Ilian359 Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 Означава, че ще отменят полети заради лошо време и няма да плащат обезщетения 😈 2 3
bad kid Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 Има намаление на полетите до Крит с по няколко евро 3
ven62 Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 преди 5 минути , bad kid каза: Има намаление на полетите до Крит с по няколко евро Ей как ме дразниш с тоя Крит. Помня аз … разните плажове и островчета … А така са ми "вързани ръцете" ...
koliob Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 Ето сходните и не особено полезни предложения на американската Vayama и канадския Budgetair: https://www.vayama.com/promotions/black-friday https://www.budgetair.com/en_ca/specials/black-friday-cyber-monday 2
koliob Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 Най-изгодните хотелски промоции вероятно отново ще бъдат на сайтовете на Expedia. Хубавото е, че на различните локализирани версии на сайта промоцията започва по различно време, така че който е достатъчно бърз - може да успее на няколко места. 11
krasen_denev Публикувано: 19 ноември, 2018 Публикувано: 19 ноември, 2018 (редактирано) преди 8 минути , koliob каза: Най-изгодните хотелски промоции вероятно отново ще бъдат на сайтовете на Expedia. Хубавото е, че на различните локализирани версии на сайта промоцията започва по различно време, така че който е достатъчно бърз - може да успее на няколко места. Не знам дали само аз се дразня на това,че Expedia пускат намаления само за избрани хотели?!? Друго си е да видиш 75% намаление за всички хотели -все пак е черен петък/оранжева неделя,сребърен понеделник/😀. Редактирано 19 ноември, 2018 от krasen_denev 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега