Прескочи до съдържание

Черен петък 2018

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, krasen_denev каза:

все пак е черен петък/оранжева неделя,сребърен понеделник/

Все пак не е като хотелските стаи да им заемат място в склада и да искат да ги разкарат бързо, за да сложат нови... Ако не се продадат точно сега, не им пречи.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, koliob каза:

Най-изгодните хотелски промоции вероятно отново ще бъдат на сайтовете на Expedia. Хубавото е, че на различните локализирани версии на сайта промоцията започва по различно време, така че който е достатъчно бърз - може да успее на няколко места...

image.png.17dc361b2fc86b0170dba40f6b58e561.png

image.png.b0efb7d64d365afc2e7717ba418f6f8a.png

image.png.92eeceb0efbee936644db00680aab6fe.png

...да налови една камара хубави стаи в популярни дестинации и после да ги „преотдава“ на неуспелите...срещу скромна премия, разбира се 🙂

Ей сега отивам да проверя кой какви планове за кога/къде има за 2019 и после залагам капаните! :cool: :tongue:

• Смея се 6
Публикувано:

Ако на Expedia са изгодни, значи нищо чудно и ММТ да избухнат. Досега 100% от резервациите ми през тях са с ваучери не Expedia.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , T.E.Lawrence каза:

Ако на Expedia са изгодни, значи нищо чудно и ММТ да избухнат. Досега 100% от резервациите ми през тях са с ваучери не Expedia.

Аз отдавна спрях да ползвам индийците, но след това мнение окончателно спрях да гледам там:

На 12.11.2018 г. в 17:00, Martin каза:

Неприятно развитие относно резервация ми  за близо 600 евро, която ММТ тихомълком отменили, оставиха ме без хотел в Амстердам, и отказват да ми върнат парите. 

Чаках 4 месеца от моята банка да ми отговорят следното:

ъгласно хотела, MakeMyTrip и Общите условия, таксата е основателна и е относно отказ на резервация. Твърдение от страна на клиента, че не е отказал резервацията, в случая не е достатъчно".

Така че , общите условоя на ММТ са по-важни от твърденията на клиентите...

Следващата стъпка е Арбитражно дело пред картовата организация. Някой има ли опит с арбитраж срещу ММТ или Букинг ?

Публикувано:
преди 2 часа, krasen_denev каза:

Не знам дали само аз се дразня на това,че Expedia пускат намаления само за избрани хотели?!? Друго си е да видиш 75% намаление за всички хотели -все пак е черен петък/оранжева неделя,сребърен понеделник/😀.

Аз се дразня също "намаление до 70%" , ами то и 1% е "до 70%". 

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 8 минути , chandni каза:

Аз отдавна спрях да ползвам индийците, но след това мнение окончателно спрях да гледам там:

За съжаление, ми прилича по-скоро на "късата клечка", която се случва в абсолютния малшанс. За него е допринесло и фактора "Европа". Хотелските ми сблъсъци за Европа са изключително гадни и безцеремонни от някаква тяхна авторитарна позиция. Не че се скъсвам да ползвам ММТ, но за Азия нещата са доста по-различни. Собствениците на хотели обикновено се препотяват и намират решение при дублиране. После ми говорят Европейски съюз, права, директиви, тинтири-минтири...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 40 минути , T.E.Lawrence каза:

Популярен ли е в Тайланд, Сингапур.. "черният петък" - хотели, забележителности, трипове?  

• Харесвам 1
Публикувано:

Черният петък не е популярен. но щом Expedia ще правят намаления, а ММТ работят основно с тях, може да има връзка. 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 18 минути , chandni каза:

Ама много ли друсат...? 😖:girl_blum:

Топ компания, препоръчвам смело 🙂 Ползвам съм ги десетки пъти, возят меко, wi-fi и т.н Любими са ми за Барселона - Валенсия, 350 км ги взима за точно 4 часа, сутрешният от 7 до 11 ч си спя като бебе на прозореца - 6 евро, чиста работа 🙂

• Харесвам 9
Публикувано: (редактирано)
преди 2 минути , edbloom каза:

спя като бебе на прозореца

Аха - нещо такова!

babycage.jpg

image-1095700-galleryV9-srkf-1095700.jpg

:grin:

Редактирано от Goal & Boss
  • Смея се 9
Публикувано: (редактирано)
преди 13 минути , edbloom каза:

Топ компания, препоръчвам смело 🙂 Ползвам съм ги десетки пъти, возят меко, wi-fi и т.н Любими са ми за Барселона - Валенсия, 350 км ги взима за точно 4 часа, сутрешният от 7 до 11 ч си спя като бебе на прозореца - 6 евро, чиста работа 🙂

Имат и монитор за филми на задната седалка!

Редактирано от muchachote
Публикувано:
преди 3 минути , muchachote каза:

Имат и монитор за филми на задната седалка!

Аз малко щях да се обаркам с тях.Пътувам Кордоба-Гранада и на автобусите няма табели и в послединя момент се усетих къде са с питане - а те били даже два автобуса в 1 час по това направление...иначе по-останалите места навсякъде имаше информация, ама тук странно бяха пропуснали.

Публикувано:
преди 23 минути , edbloom каза:

Пътувам аз Малага -Севиля моят реис в 8 сутринта го няма просто не дойде качиха ме в 9,30 аз си имам вече едно наум за тази компания за първи път ми се случва такова нещо.

Публикувано:

Появиха ми се София - НЯКЪДЕ – Малага - НЯКЪДЕ - София с Ryan за EUR 20 (по 5 на отсечка) и сайтът им умря. Някой купувал ли е на такива цени днес? 

Публикувано:
В момента, stormbringer каза:

Появиха ми се София - НЯКЪДЕ – Малага - НЯКЪДЕ - София с Ryan за EUR 20 (по 5 на отсечка) и сайтът им умря. Някой купувал ли е на такива цени днес? 

Днес имаше много билети за по 5€.

Публикувано:

Преди 5-6 години си купих офлайн карта на Европа за Sygic към телефон и днес получих мейл, че ми предлагат офлайн за целия свят за 12,99 евро, стандартно уж е 99 евро. Аз ще помисля, но съм склонен да я купя, заради страните извън ЕС, има време до 27.11.18. Картите са по държави и могат да се свалят и трият при желание.

Вероятно не е само за мен офертата им, та ако някой има интерес да провери.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 34 минути , Alexander каза:

Преди 5-6 години си купих офлайн карта на Европа за Sygic към телефон и днес получих мейл, че ми предлагат офлайн за целия свят за 12,99 евро, стандартно уж е 99 евро. Аз ще помисля, но съм склонен да я купя, заради страните извън ЕС, има време до 27.11.18. Картите са по държави и могат да се свалят и трият при желание.

И ние ги купихме при предишна промоция и не съжаляваме. За страни като Мароко например, където Google maps не навигира, е безценна. Предишния лиценз за Европа пък си купихме преди обиколката на Чехия, Полша и Словакия и бяхме изключително доволни от нея - много точна и прецизно предвиждаше време на пристигане. 

• Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, Alexander каза:

Опитвам се да купя, имам мейл за цена 12,99 евро, но при мен в арр - а цената излиза в лева и  е 39,99лв.  Имам Basic world лиценз. Някаква идея?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.