Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ц ц ц...xодене по мъките си е тази Луфта-Муфта.

Преди 1 час, Ivko каза:

Успях да се свържа с адекватен служител, който ми каза понеже е чак за ноември затова се бавят.

IMG_6196.jpeg.3ef069538fb1ec276623d38d437855c1.jpg

И моите са за ноември, а  час-два след разговора с колцентър, получиx билетите на имейла. Значи не е причината баш това. Оправдават се.

Виж в спам фолдъра, да не е там? Сигурно си го направил де. Но например при Жоро, като му отмениха полета от Оулу до Мюнxен, уж твърдяxа, че са пратили имейл. Де го този мейл? И аз съм имал случай с двупосочен до Дюселдорф, отиване има, а връщане отменено, закрита линията. На летището гледам табло Departures и не виждам Sofia, питам на място, те ми казват "трябва да сте получили имейл", ми не, не съм! Пренасочиxа ме през Мюнxeн.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , Hakkâri Spor каза:

Ц ц ц...xодене по мъките си е тази Луфта-Муфта.

Викаш ако бяха Уиз или Раян по-бързо щеше да стане, а може и обратното 

• 2 седмици по-късно ...
Публикувано:

1 час в Мюнхен с Луфтханза ок ли е като трансфер, или е прекалено малко, какво мислите? Гледам едни полети до Лисабон и най-удобните са с 1-часово прекачване в Мюнхен. 

Публикувано:
преди 4 минути , Kosta Grudov каза:

1 час в Мюнхен с Луфтханза ок ли е като трансфер, или е прекалено малко, какво мислите? Гледам едни полети до Лисабон и най-удобните са с 1-часово прекачване в Мюнхен. 

Мюнхен е ОК, ако е на един билет. Иначе избягвай Франкфурт като дявола, дори час и половина може да са малко понякога…

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 8 минути , Kosta Grudov каза:

Ако си първа ротация за деня (първият им полет е от София сутринта), не трябва да има проблем. Може да се наложи малко да се бърза, но много зависи как се паднете.

Правихме смяна за 50мин с две деца. Наложи се да се смени и подтерминала с влак и хванахме следващият полет без проблем. Бързахме, но нищо екстремно 🙂

На връщане имахме 2ч за трансфер, а се случихме на съседни гейтове...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Благодаря ви, последният полет за деня е от София, но се надявам да е ок, правил съм Мюнхен с около час и 30-40 мин и наистина беше доста ок, съседни гейтове и тн, но се чудя дали си заслужава риска, защото и ние ще сме с деца. На един билет ще бъдат полетите, така ще май ще го рискуваме. 🙂 

Публикувано:
преди 2 часа, Loverboy каза:

Мюнхен е ОК, ако е на един билет. Иначе избягвай Франкфурт като дявола, дори час и половина може да са малко понякога…

И да, и не... Всичко зависи дали няма закъснение на първия полет, но също така и дали няма да се наложи смяна на перона с подземния влак, което изисква допълнително време. От друга страна след приемането ни в Шенген, смяната във Франкфурт е далеч по-бърза. Преди две седмици кацнахме от Осло на съседния гейт от този за София и предварителното ми опасение, че един час между полетите е малко се изпари на секундата...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 часа, Kosta Grudov каза:

Благодаря ви, последният полет за деня е от София, но се надявам да е ок, правил съм Мюнхен с около час и 30-40 мин и наистина беше доста ок, съседни гейтове и тн, но се чудя дали си заслужава риска, защото и ние ще сме с деца. На един билет ще бъдат полетите, така ще май ще го рискуваме. 🙂 

Погледни статистиката на полета, за да се ориентираш дали не трябва да ползвате подземното влакче...

• Благодаря 1
Публикувано:

Нашия направо го отмениха половин час преди да започне чекиране.После проверих, че още от сутринта полетите им са трупали сериозни закъснения въпреки сравнително приличната статистика за предните дни ( няколко закъснения , но в рамките на 20-30 минути макс).Ако може да избираш не взимай последен полет за деня, за да не играеш на лотарията "Луфтханза".Аз поне вече никога не бих разчитал на 100%.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , stanimir каза:

Нашия направо го отмениха половин час преди да започне чекиране и проверих, че още от сутринта полетите им са трупали сериозни закъснения.Ако може да избираш не взимай последен полет за деня за да не играеш на лотарята "Луфтханза".Аз поне вече никога не бих разчитал на 100%.

Едно от най-големите предимства на полетите на Луфти са ранните ми излитания от София и съответно късните им връщания в София. В повечето случаи на връщане има известно закъснение, но трябва да се случи нещо сериозно, за да се отмени полет. Сутрешните от София обикновено са навреме и няма проблем с последващи полети. Да, проблем са вечерните полети от София. Аз съм имал случай на сериозно закъснение, което наложи нощувка в Мюнхен поради пропускане на полета за Милано...

• Харесвам 3
Публикувано:

Просто са трагични ! Блъсканицата за багажните ще накара и О'Лиъри да си глътне езика.Опърпан А321 , без зарядни контакти , без шоколадов бонбон ....Не е хейт.Свързващите полети са единственото нещо заради което да летиш с тях.Жалки останки от отдавна отминала слава.На фона на австрийци и швейцарци , германците са карикатура 😞

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:
преди 8 часа, stanimir каза:

Просто са трагични ! Блъсканицата за багажните ще накара и О'Лиъри да си глътне езика.Опърпан А321 , без зарядни контакти , без шоколадов бонбон ....Не е хейт.Свързващите полети са единственото нещо заради което да летиш с тях.Жалки останки от отдавна отминала слава.На фона на австрийци и швейцарци , германците са карикатура 😞

Чак пък да не е хейт. 90% от самолетите им са много много нови. Може би само 321-ци имат останали по-стари, но масово си взимат всички нови самолети, а тези, които ги пенсионират ги пращат на оустриян и белгийците.

• Харесвам 1
Публикувано:

Магеланци, Lufthansa вече официално предлага легла в икономична класа. 😄 Явно следващата ни експедиция може да започне още от самолета – кой ще резервира „спалнята“? ✈️🛏️

https://my.lufthansa.com/SE3JOCGGNwKfeln3FvJBgr/hczxjYnEz8a-wD3U/9iFfo3NxOTbFFgHN/utrbS9ZKC24Oj-hL/lWVIvusZk0-H8-YR/ldUEhf_tacJ2UruE/J40/WOmD.php?ID=8IbaW7bd

1794746390_.jpg.5835ff0e4dc0725724deaf6ff02ec3b2.jpg

• Харесвам 3
  • Шок 2
Публикувано:

Има ли бизнес членове на PartnerPlusBenefit сред „Магеланци“?

По случай 25-годишнината на програмата Lufthansa организира томбола, в която регистрираните компании могат да спечелят 1 000 000 Benefit точки.

Участието е чрез:

• Contract number на фирмата;
  • кратък отговор на въпроса какво харесвате най-много в PartnerPlusBenefit.

Жребият ще се проведе на 15 декември 2026 г.

Участвах и аз. Ако има други фирми, регистрирани в програмата, нека споделят впечатления и опит.

Участие в томболата:

https://business.lufthansagroup.com/gb/en/partner-plus-benefit-raffle

Вход в PartnerPlusBenefit:

https://www.partnerplusbenefit.com/application/de/en/public/start-page.action

Успех на всички! 🍀

image.png.8a37b04345e823eac5b92a6343cfde81.png

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.