Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Няма ги вече. 240 кинта.

Това да го приемем като недостатък на магеланци.ком. Само да се появи някаква оферта и моментално няколко магеланеца са я накачили :P

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Интересно :) Днес, Уиз за пръв път са намалили повече цени, отколкото са увеличили ...

Wizz 17.2.2015.xlsx.zip

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Следя две дестинации и макар да не са от/до София (за която е файла) вероятно няма да учудя никого с това, че цените се връщат към нивата от преди намалението от 11.02.2015.

пп. никой не пише в темите за чартърни полети  :wacko: 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Отново част от мненията са насочени в общата уизка тема: http://magelanci.com/topic/512-wizz-air-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8/

Моля тази да се ползва само за дискусии покрай промоциите на Уиз. 

Връзка към коментар

Ето новата сводка от уикенда.

Забелязва се доста масово понижение в петък, най-вече на цени около втората половина на Май - след 3 месеца ...

Wizz 23.2.2015.xlsx.zip

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Аз си признавам, че следях един скъп билет на точна дата и само уиз ме устройва като час и днес го купих. Като гледам файла на macf1an не би паднал с повече от 20 лв. И цената беше стабилна от 20-тина дни.

Връзка към коментар

Сигурно е писано, но ми е трудно да го намеря и се извинявам, ако не е по темата:

Понеже картовата сметка е празна :blush: , се налага да  наредя плащането от банкова сметка в Италия.
Коя сметка трябва да ползвам ?

post-2286-0-13068000-1425109597_thumb.png

Връзка към коментар

Сигурно е писано, но ми е трудно да го намеря и се извинявам, ако не е по темата:

Понеже картовата сметка е празна :blush: , се налага да  наредя плащането от банкова сметка в Италия.

Коя сметка трябва да ползвам ?

А в получения мейл, при резервацията на билета, коя сметка е посочена?

Връзка към коментар

На зная каква е процедурата , но ако разбирам правилно - те сами трябва да си кажат номер на сметка в мейла с номер на резервацията.
Макар че смятам, че в мейла ще има отново двете сметки - ще пробвам и ще пиша.
Благодаря..

Връзка към коментар

Да, в мейла, който ще получите при резервацията, ще има посочена банкова сметка.

За България посочват две банкови сметки и няма значение по коя от двете ще преведете парите.

За Италия не знам как е.

Купувала съм билет с отправна точка Италия, но съм плащала с карта.

Връзка към коментар

Аз там виждам един IBAN и един от старите номера на сметка, преведи към която можеш, предполагам IBANа ще ти е по-лесно ако превеждаш от България (да уцелиш кое число в кое поле да попълниш примерно).

Ако имаш италианско онлайн банкиране ползвай местната сметка. Това е за удобство предполагам, в която и да преведеш ще получат парите.

Връзка към коментар

Някой купи ли си нещо? :)

Аз не устоях за Дубай - 2 билета плюс чекиран багаж - 470,76 лв. Определено имаше намаление в сравнение с това, което гледах за същите дати през последните дни (04.05-11.05).

Връзка към коментар

Някой купи ли си нещо? :)

Аз не устоях за Дубай - 2 билета плюс чекиран багаж - 470,76 лв. Определено имаше намаление в сравнение с това, което гледах за същите дати през последните дни (04.05-11.05).

София-Барселона-София, 11.05-15.05, двама души с един чекиран багаж

• Обща цена 366,76 lv ;)
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.