Прескочи до съдържание

Wizz Air - периодични промоции (обща тема)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Дали се очаква в скоро време някоя пролетна или великденска промоция? Членството ми изтича на 16.04, и ми се иска да купя билети преди това, но пък нещо 150лв. за полет до Бергамо не ми се дават  ;)

ако не прекачеваш,за 200 лв се намира двупосочен с България ер до Малпенса. Имаш и багаж. :)

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Сдобих се с еднопосочни София - Дубай за 112 лева на 16.10 - за тази дата за първи път от както ги следя цената пада толкова и реших повече да не чакам. Остава да издебна на подобна цена и връщането и ще съм доволна :) !

• Харесвам 4

Точно и аз се чудя дали да взимам вече свързващите билети до Дубай за филипинската афера, като аз съм през ноември и за подходящите ми дати билетите отиване и връщане са съответно 127+111 - общо 238лв., или пък да изчакам още, и да разчитам, че по аналогия с миналата година, ще има още две 20%-тни намаления - края на април и края на май? :rolleyes:

Или да не се правя повече на интересен и да ги грабвам? :rolleyes:

А иначе за смелчаците, които не се страхуват от топлинен удар ;) има много дати юни, юли и началото на август за 135лв. ритърн до Дубай, което е съвсем прилична цена 

• София (‏SOF) → Дубай (‏DWC) W6 4429  5.6.2015 г. 13:05 ч. - 19:00 ч.1 Възрастен
  • Дубай (‏DWC) → София (‏SOF) W6 4430  8.6.2015 г. 19:35 ч. - 23:55 ч.1 Възрастен

Общо 134,38 lv

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4
Публикувано:

И на мен връщането ми е 127 лева, ама него ще го чакам да пада още ;) ! Нали отиването е осигурено, пък връщането ще го мислим :lol: !

• Харесвам 1
Публикувано:

Имало ли е по-големи намаления от 20% на уиз? Примерно 50% бих приел :) Нещо ми се върти в главата за промо "купи един, вземи два билета", което ще бъде супер. За филипинската афера уизката ми излиза 2х175 лв, виждат ми се много.

• Харесвам 1
Публикувано:

Имало ли е по-големи намаления от 20% на уиз? Примерно 50% бих приел :) Нещо ми се върти в главата за промо "купи един, вземи два билета", което ще бъде супер. За филипинската афера уизката ми излиза 2х175 лв, виждат ми се много.

От 2008г пазарувам от тях,не си спомням такива намаления,а пък и за конкретни дати не е чак толкова много 2х175.

Както казват "няма пълно щастие"

Публикувано:

Миналото лято имаше 2х1, но единици взеха реално намаление..За сметка на това, уиз направи голям оборото по инерция, понеже пишеше 2х1 и хората, които не са в час много с цените не мислеха много и купуваха.

Прятели дадоха почти 400лв за 2 билета без никакви куфари до Кипър на тази промоция..

Публикувано:

Имаше го това с купи един вземи втория безплатно само на рождения им ден, когато ставаха май на 10 години.

Публикувано:

И на мен връщането ми е 127 лева, ама него ще го чакам да пада още ;) ! Нали отиването е осигурено, пък връщането ще го мислим :lol: !

На мен пък отиването ми е 127 ;) , ще взема билета за връщане, да е сигурно, пък отиването - може и с някой керван камили  :lol:

• Харесвам 4
Публикувано:

Точно и аз се чудя дали да взимам вече свързващите билети до Дубай за филипинската афера, като аз съм през ноември и за подходящите ми дати билетите отиване и връщане са съответно 127+111 - общо 238лв., или пък да изчакам още, и да разчитам, че по аналогия с миналата година, ще има още две 20%-тни намаления - края на април и края на май? :rolleyes:

И аз взех, точно на тази цена. Логиката ми е, че не вярвам да поевтиняват билетите повече, та и да има намаления, пак ще е същата цената, и то само в случай, че не тръгнат да свършват. Аз отиването го взех отдавна, всъщност, още преди да излезе зимното разписание. А сега се оказа, че няма полети към София за 4-ти ноември (кой да гледа в кои дни летят Wizz) и сега се отзовах с 2 непланирани нощувки в Дубай :(

• Харесвам 4
Публикувано:

И аз взех, точно на тази цена. Логиката ми е, че не вярвам да поевтиняват билетите повече, та и да има намаления, пак ще е същата цената, и то само в случай, че не тръгнат да свършват. Аз отиването го взех отдавна, всъщност, още преди да излезе зимното разписание. А сега се оказа, че няма полети към София за 4-ти ноември (кой да гледа в кои дни летят Wizz) и сега се отзовах с 2 непланирани нощувки в Дубай :(

И аз съм с две нощувки на връщане в Дубай, но гледам от хубавата страна - ще си полежим два дена, че после - направо на тръстиката :P !

Аз изчаквам тези на връщане, защото от както са ги пуснали са без промоция на 154 лева и съм сигурна, че ще паднат, иначе 127 лева си е ок като цена според мен :) !

• Харесвам 2

. А сега се оказа, че няма полети към София за 4-ти ноември (кой да гледа в кои дни летят Wizz) и сега се отзовах с 2 непланирани нощувки в Дубай :(

Е аз така или иначе досега не съм посещавал Дубай, така че това ми е част от програмата, вместо отделно да ходя само до Дубай, и така в случая имам 1+4=5 нощувки там (датите на Wizz позволяват и вариант за 1+2=3).

А и аз по принцип стопове с нощувки не ги възприемам като някакъв проблем, напротив - например в Европа една допълнителна дневна/вечерна/сутрешна разходка в Лондон, Мадрид, Берлин или Бергамо въобще не ми е в повече и винаги си я правя с голям кеф. :)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 10
Публикувано:

Фичо, при положение, че се целиш в точни дати, мисля че можеш да купуваш на тази цена.

Дори и да поевтинеят(с 20-тина лева примерно), то няма да е драстично, защото тогава вече е сезон за Дубай.

Е, ако много им падне цената ... не съм виновна аз за прогнозата. :biggrin:

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, и аз се възползвах от промоцията още нощес в 1ч., понеже дебнех билети до Дубай за 22-29 май. И наистина като стана 1ч. и промоцията влезе в сила цените паднаха. Та за 134лв. двупосочен ме устройваше и купих 5 билета за цялата фамилия. Сега ще ходя да плащам. Преди няколко дни резервирах и хотел през букинг. Та, мечтата е на път да се сбъдне :)

• Харесвам 7
Публикувано:

А и аз по принцип стопове с нощувки не ги възприемам като някакъв проблем, напротив - например в Европа една допълнителна дневна/вечерна/сутрешна разходка в Лондон, Мадрид, Берлин или Бергамо въобще не ми е в повече и винаги си я правя с голям кеф. :)

Разбира се, и аз така бих го възприела, ако беше някой друг град, но в Дубай  вече бях и доволно  го разгледах, за да установя, че не е моя град. От друга страна това са още два дни от скъпоценната ми отпуска, които бих предпочела да си ги изкарам във Филипините, за където времето е крайно недостатъчно, ама пак от съображения за липса на отпуска ме пришпориха да съкратя престоя. За това ме е яд, че трябва да го прахосам, един вид. И все пак, така ще имам възможност да видя фонтаните и джамията в Абу Даби вечерта, което не успях да отметна при предишното посещение. Ииии, пак оспамих темата за Wizz, взе да ми става навик.  :P

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:

Току-що си взех двупосочен до Болоня за 54 лв.

Крайна цел  на пътуването - Сан Марино. Отдавна го дебна :)

• Харесвам 7
Публикувано:

Хайде и аз да се разпиша - най -накрая взех това членство в Wizz колкото и да се дърпах, но дори и с 60,00 - левовото членство днес цените за моите дати са с 30,00 лв. по-евтини за спирката Дубай в посока Филипините :sungum:  :sungum:  :sungum::dancer:  :dancer:  :dancer:  

Така и така все още не съм ходила в Дубай та имам и 3 нощувки общо (1+2).

Остава ми един-единствен билет от цялото пътешествие /някакво връщане от Боракай до Манила/ и колекцията ще е пълна на 100%. :-)))))

• Харесвам 9

Или да не се правя повече на интересен и да ги грабвам? :rolleyes:

А иначе за смелчаците, които не се страхуват от топлинен удар ;) има много дати юни, юли и началото на август за 135лв. ритърн до Дубай, което е съвсем прилична цена 

• София (‏SOF) → Дубай (‏DWC) W6 4429  5.6.2015 г. 13:05 ч. - 19:00 ч.1 Възрастен
  • Дубай (‏DWC) → София (‏SOF) W6 4430  8.6.2015 г. 19:35 ч. - 23:55 ч.1 Възрастен

Общо 134,38 lv

Началото не юни не е ЧАК толкова зле.. Жега е, но не е августовска пържола.

Редактирано от xisba
  • Харесвам 2
Публикувано:

Остава ми един-единствен билет от цялото пътешествие /някакво връщане от Боракай до Манила/ и колекцията ще е пълна на 100%. :-)))))

И аз този го чаках няколко месеца и така и не поевтиня и накрая си взех на AIr Philippines за 2500php, така хем ще се возя и за нов за мен тип самолет Q300.

• Харесвам 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.