fxtrader Публикувано: 13 януари, 2019 Сподели Публикувано: 13 януари, 2019 Успях да зареда 10 евра от канадската си кредитна карта. Картата е показва че са взети 15.20 Канадски долара. Което е супер conversion rate. Остава сега да ми одобрят и документите. 2 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 13 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 13 януари, 2019 преди 5 часа, fxtrader каза: Остава сега да ми одобрят и документите. Лична карта за верификацията ли? И аз така качих снимките в петък, но ми се обадиха, че едната е размазана и я качих наново и сега чакам и аз. Връзка към коментар
fxtrader Публикувано: 13 януари, 2019 Сподели Публикувано: 13 януари, 2019 13 minutes ago, Ivko said: Лична карта за верификацията ли? И аз така качих снимките в петък, но ми се обадиха, че едната е размазана и я качих наново и сега чакам и аз. Да но никой не ми се е обадил може би защото съм с чужд номер. Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 13 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 13 януари, 2019 (редактирано) преди 11 минути , fxtrader каза: Да но никой не ми се е обадил може би защото съм с чужд номер. Ти кога пусна заявка? Те са с работно време пон-пет. Аз пуснах заявка петък сутрин. Просто получих нотификация от приложението следобяд, че не ми е приета верификацията, но не видях защо и след малко ми се обадиха да ми кажат да кача нова снимка, че не е излезнала добре и че имат много верификации за деня и не обещават, че ще стане за деня и сега чакам за утре да стане. Това приложение все пак не е само за България така, че на какъвто и номер да си трябва да ти се обаждат ако има проблем. Редактирано 13 януари, 2019 от Ivko Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 13 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 13 януари, 2019 Аз нещо не ми е ясно относно физическата карта. Тя се издава във валутата в която ти е портфейла или може да си избираш валута? Връзка към коментар
fxtrader Публикувано: 13 януари, 2019 Сподели Публикувано: 13 януари, 2019 45 minutes ago, Ivko said: Ти кога пусна заявка? Те са с работно време пон-пет. Аз пуснах заявка петък сутрин. Просто получих нотификация от приложението следобяд, че не ми е приета верификацията, но не видях защо и след малко ми се обадиха да ми кажат да кача нова снимка, че не е излезнала добре и че имат много верификации за деня и не обещават, че ще стане за деня и сега чакам за утре да стане. Това приложение все пак не е само за България така, че на какъвто и номер да си трябва да ти се обаждат ако има проблем. В четвъртък направих заявката помня го понеже е нашия петък тук 🙂 Връзка към коментар
Йосиф Милчов Публикувано: 16 януари, 2019 Сподели Публикувано: 16 януари, 2019 От ФБ страницата на Phyre: Приятели, Поради технически проблем при наш партньор, в момента не е възможно издаването на виртуална и физическа карта през приложението. Колегите са уведомени за ситуацията и работят приоритетно до разрешаването и. Всички потребители, които вече имат издадени карти не са засегнати от този проблем и могат да ги използват свободно. Ако имате нужда от съдействие или имате въпроси, моля, пишете ни на лично съобщение или на support@phyreapp.com. Ще се радваме да Ви помогнем! Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 16 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 16 януари, 2019 Визират Мастъркард предполагам, че са техни картите. Аз виртуална имам вече, а физическа си заявих в понеделник. Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 17 януари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 17 януари, 2019 (редактирано) Пуснато искане за физическата карта в понеделник и днес вече е при мен 😊 много дизайнерски. Не че нещо ама в испанския rumbo ми я разпозна като viabuy, но сега няма да купувам нищо, но ако мине ще е егати тотото 😂 Редактирано 17 януари, 2019 от Ivko 4 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 21 януари, 2019 Сподели Публикувано: 21 януари, 2019 След като съм си открил виртуална карта, има ли начин да я закрия? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 21 януари, 2019 Сподели Публикувано: 21 януари, 2019 преди 2 минути , Христиан каза: След като съм си открил виртуална карта, има ли начин да я закрия? Само с имейл до съпорта им. 1 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 21 януари, 2019 Сподели Публикувано: 21 януари, 2019 преди 2 минути , chandni каза: Само с имейл до съпорта им. А първите 12 месеца няма такса, нали? Връзка към коментар
cybersimo Публикувано: 21 януари, 2019 Сподели Публикувано: 21 януари, 2019 преди 2 минути , Христиан каза: А първите 12 месеца няма такса, нали? Да аз мисля да пиша имейл предварително след 12 месеца да ми я закрият. От банки с месечни такси нямам нужда 4 1 Връзка към коментар
Tani Публикувано: 2 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 2 февруари, 2019 edreams как приема Phyre? MCdebit или Viabay MC pr? Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 2 февруари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 2 февруари, 2019 Второто 2 1 Връзка към коментар
fxtrader Публикувано: 3 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2019 При мен статуса си седи в процес на одобрение вече две седмици. Някой да има подобен проблем? Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 3 февруари, 2019 Автор Сподели Публикувано: 3 февруари, 2019 преди 3 часа, fxtrader каза: При мен статуса си седи в процес на одобрение вече две седмици. Някой да има подобен проблем? И при мен беше така два дена и им писах в чата и се извиниха за забавянето и ми смениха статуса веднага. Според мен може да са те пропуснали понеже аз като си пуснах верификацията едната снимка не беше добре и ми се обадиха същия ден следобяд да снимам на ново и после два дена нищо и след като им писах оправиха нещата. Връзка към коментар
VesseloVesse Публикувано: 3 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 3 февруари, 2019 преди 17 часа, Tani каза: edreams как приема Phyre? MCdebit или Viabay MC pr? На мен ми я приема като MCdebit 😞 в edreams.pt 3 Връзка към коментар
Loverboy Публикувано: 24 февруари, 2019 Сподели Публикувано: 24 февруари, 2019 Зареждането с КК или Дебитна на Райфайзен е безплатно, нали? Тествах - взе ми само толкова, колкото заредих. Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 29 март, 2019 Автор Сподели Публикувано: 29 март, 2019 (редактирано) Ако някой не е ползвал скоро приложението да знае, че един вид 'сесията' е свършила и трябва да излезнете от акаунта и да се логнете пак. Това ми казаха от съпорта след като се опитах да си заредя пари в акаунта както и не ми даваше да си видя данните за картите и работят по остраняването на този проблем, който със следващия ъпдейт би трябвало да го няма. На 24.02.2019 г. в 13:42, Loverboy каза: Зареждането с КК или Дебитна на Райфайзен е безплатно, нали? Тествах - взе ми само толкова, колкото заредих. Ако акаунта ти е във валутата от която зареждаш няма такси. Редактирано 29 март, 2019 от Ivko Връзка към коментар
fxtrader Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 Хора, не че искам да спамя ама вече три пъти им писах на тия пичове е никакви ги няма да ми верифицират документите. От горе на всичкото 10 Евро дето ги бях заредил Януари тая година ги няма също. Не знам дали има други оплаквания по въпроса но според мен това почва да ми прилича на някакъв спам. Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 1 април, 2019 Автор Сподели Публикувано: 1 април, 2019 (редактирано) Аз им пиша в чата в сайта и веднага ми отговарят вече три пъти съм се свързвал с тях последно в петък. Имах същия проблем първия път с верификацията, писах им и до края на деня ме оправиха Редактирано 1 април, 2019 от Ivko Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 Иска се верификация при достигане на 500 лева top up или има определен период в който не може да зареждаш повече и после отначало ? Сигурно го има някъде из условията, но разчитам тук да намеря отговор по мързеливия начин 🙂 Трябва ми единствено виртуалната карта за инцидентни плащания към ония сайтове. Връзка към коментар
chandni Публикувано: 1 април, 2019 Сподели Публикувано: 1 април, 2019 преди 1 час, stanimir каза: Иска се верификация при достигане на 500 лева top up или има определен период в който не може да зареждаш повече и после отначало ? При достигане на общо заредени и/или получени. При достигане на 30К за месец се подава и декларация за произход на парите. 4 Връзка към коментар
vinidj Публикувано: 23 април, 2019 Сподели Публикувано: 23 април, 2019 Утре ми идва и моята карта да видим каква ще я разпознава. Само имам едно на ум - собственик на Phyre гледам, че е CrediBul нашенска фирма за отпускане на кредити. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега