Ivko Публикувано: 23 април, 2019 Автор Публикувано: 23 април, 2019 преди 14 минути , vinidj каза: Утре ми идва и моята карта да видим каква ще я разпознава. Ако имаш предвид за сайтовете до момента при мен в никой сайт не успях да я ползвам като такава за разлика от виртуалната.
ven62 Публикувано: 23 май, 2019 Публикувано: 23 май, 2019 След update на Phyre, приложението вече не иска телефона ми да е заключен с ПИН, пръстов отпечатък и т.н. Най-после махнаха тая досада.
Loverboy Публикувано: 1 юли, 2019 Публикувано: 1 юли, 2019 Тъй като картата е безплатна само за първата година, как се спира? Трябва да им пишеш, нали, няма опция за натискане на бутон за закриване на акаунта?
Йосиф Милчов Публикувано: 1 юли, 2019 Публикувано: 1 юли, 2019 преди 11 минути , Loverboy каза: Тъй като картата е безплатна само за първата година, как се спира? Трябва да им пишеш, нали, няма опция за натискане на бутон за закриване на акаунта? Няма такъв бутон, трябва да пишеш на съпорта.
iMari Публикувано: 17 юли, 2019 Публикувано: 17 юли, 2019 Някъде беше станало въпрос,че Phyre може да бъде инсталиран на лаптоп,стига да има съответният символ за антена,но не мога да намеря мненията.Как ставаше това?
Гост Гост 23*6 Публикувано: 17 юли, 2019 Публикувано: 17 юли, 2019 5 minutes ago, Мари Николова said: Някъде беше станало въпрос,че Phyre може да бъде инсталиран на лаптоп,стига да има съответният символ за антена,но не мога да намеря мненията.Как ставаше това? Пробвах с 4-5 андроид емулатора и не постигах успех с нито един, проблема беше в заключването на андроид - phyre го искаше задължително, а емулаторите основно са правени за игри и не поддържаха заключване. Символа е за наличие на NFC функция на лаптопа, но това няма отношение към проблема.
Фил Публикувано: 9 август, 2019 Публикувано: 9 август, 2019 Въвеждат се и две нови такси в ценовата ни листа - такса за възстановяване на средства по банкова карта при закриване на phyre профил - 1,95 лв. и такса за получаване на средства по phyre карта (не важи за refund или reversal трансакции) в размер на 0.9% от сумата.
yordanov Публикувано: 9 август, 2019 Публикувано: 9 август, 2019 преди 31 минути , Фичо каза: закриване на phyre профил - 1,95 лв. Пф, това е малко смотано. Аз моя профил го закрих преди 2 седмици безплатно. Ползвал съм картата само веднъж и понеже не виждам смисъл да плащам месечна такса след безплатните 12 месеца, реших да затворя акаунта.
Фил Публикувано: 9 август, 2019 Публикувано: 9 август, 2019 преди 12 минути , yordanov каза: Пф, това е малко смотано. Аз моя профил го закрих преди 2 седмици безплатно. Ползвал съм картата само веднъж и понеже не виждам смисъл да плащам месечна такса след безплатните 12 месеца, реших да затворя акаунта. Цитирал си избирателно - таксата е за "възстановяване на средства по банкова карта при закриване на phyre профил" - т.е. трябва сам да си изпразниш сметката, преди за закриваш профила, което, впрочем, е логично да си направил. Иначе и аз смятам да закрия картата преди да изтекат 12-те месеца без такса. 3
yordanov Публикувано: 9 август, 2019 Публикувано: 9 август, 2019 преди 4 минути , Фичо каза: Цитирал си избирателно - таксата е за "възстановяване на средства по банкова карта при закриване на phyre профил" - т.е. трябва сам да си изпразниш сметката, преди за закриваш профила, което, впрочем, е логично да си направил. Иначе и аз смятам да закрия картата преди да изтекат 12-те месеца без такса. Ох да, сега го прочетох внимателно. Тенкс.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 9 август, 2019 Публикувано: 9 август, 2019 И аз им отговорих, че не съм съгласен с новите им общи условия - да ме "забравят" съгласно ГДПР, получих потвърждение, сега остава и да го изпълнят 🙂
ven62 Публикувано: 9 август, 2019 Публикувано: 9 август, 2019 преди 6 минути , georgebg каза: И аз им отговорих, че не съм съгласен с новите им общи условия - да ме "забравят" съгласно ГДПР, получих потвърждение, сега остава и да го изпълнят 🙂 преди 2 часа, Фичо каза: Въвеждат се и две нови такси в ценовата ни листа - такса за възстановяване на средства по банкова карта при закриване на phyre профил - 1,95 лв. и такса за получаване на средства по phyre карта (не важи за refund или reversal трансакции) в размер на 0.9% от сумата. Нали е ясно, че нормалното зареждане през карта продължава да е безплатно. Аз така разбрах. … Или аз съм в грешка.
vinidj Публикувано: 23 септември, 2019 Публикувано: 23 септември, 2019 Тоест Phyre се опитват да действат като стандартна банка с месечна такса, обаче до колкото прочетох IBAN-a ти не е личен така ли да го разбирам - трябва да се посочи референция при получаване на пари по тази сметка тяхна?!
Ivko Публикувано: 9 януари, 2020 Автор Публикувано: 9 януари, 2020 Нещо получвам скоро време имейли за персонален IBAN в лева или евро без месечна такса вече. Някой знае ли нещо или да се е възползвал от услугата? 1
vinidj Публикувано: 9 януари, 2020 Публикувано: 9 януари, 2020 преди 29 минути , Ivko каза: Нещо получвам скоро време имейли за персонален IBAN в лева или евро без месечна такса вече. Някой знае ли нещо или да се е възползвал от услугата? Вярно е, въведоха го и в А1 преди това. Скоро ще може да се зарежда в магазин на А1. Аз си закрих Phyre-то , за да имам 12 месеца безплатно А1, тъй като са едно и също почти.Лошото е , че нито в Изипей, нито банките го разпознават БИК кода им...трябва да се упорства и да се казва ако се праща на гише задължително на този Бик код да пращат и , че е верен. 2
cybersimo Публикувано: 9 януари, 2020 Публикувано: 9 януари, 2020 Phyre и A1 wallet как така са едно и също “почти”? icard и A1 преди време не можеше да имаш едновременно, но Phyre беше платено след първата година. Аз заради това го закрих. Сега вече безплатно ли е?
valpet Публикувано: 10 януари, 2020 Публикувано: 10 януари, 2020 преди 9 часа, cybersimo каза: Phyre и A1 wallet как така са едно и също “почти”? icard и A1 преди време не можеше да имаш едновременно, но Phyre беше платено след първата година. Аз заради това го закрих. Сега вече безплатно ли е? Да безплатно е с план "стартер"т.е. няма месечна такса от 1.95 лева.Остава условието да се плаща без такса на ПОС терминал.Също така имаш предоставена сметка с IBAN and BIC, която може да се захранва без такса.Зареждане с Revolut вчера например ми взе О.ОО лв. като парите бяха по сметката след около 5/6 часа.Промяна има обаче при захранване на сметката директно с банкова карта.Таксата е 0.59% от сумата на транзакцията,но не по малко от 0.20лв.А също така са завишени таксата за банков превод от 0.60 на 1.20лв.Общо взето според мен Phyre си заслужава единствено за безконтактни плащания в BG, което при положение, че у нас официално Gpay не работи си и все пак положителен факт. 3
ven62 Публикувано: 10 януари, 2020 Публикувано: 10 януари, 2020 Оказа се, че аз phyre го ползвам предимно като хранилище на купищата карти за намaление, които имам (Метро, аптеки, кардучи, ССС, P&C, AH, … ) 1
cybersimo Публикувано: 10 януари, 2020 Публикувано: 10 януари, 2020 преди 2 минути , ven62 каза: Оказа се, че аз phyre го ползвам предимно като хранилище на купищата карти за намaление, които имам (Метро, аптеки, кардучи, ССС, P&C, AH, … ) Лошото е, че дори и да го ползваш само за тези карти - без разплащания - искаха по 2 лв на месец (преди да го променят наскоро). Аз заради това си закрих акаунта, но сега ще го отворя пак.
ven62 Публикувано: 10 януари, 2020 Публикувано: 10 януари, 2020 преди 19 минути , cybersimo каза: Лошото е, че дори и да го ползваш само за тези карти - без разплащания - искаха по 2 лв на месец (преди да го променят наскоро). Аз заради това си закрих акаунта, но сега ще го отворя пак. И е така, и не е баш така. 🙂 На жена ми преди 2-3 дни приложението и предложи да си избере план. Избрахме starter (0 лв. месечно) Тя има phyre след мен, аз й изпратих референция. Загледах се в моя phyre и видях че декември са ми дръпнали 1.95. През приложението се свързах с тях и на чата една девойка ми обясни че била изтекла първата безплатна година и сега всеки месец по 1.95. Обясних случай с жена ми. Девойката каза, че за да избера план трябва да си обновя приложението. Направих го и си избрах starter. Извод: За пореден път се убедих, че жена ми е на порядък по-подредена от мен. (това май може да се обобщи)
cybersimo Публикувано: 10 януари, 2020 Публикувано: 10 януари, 2020 преди 9 минути , ven62 каза: И е така, и не е баш така. 🙂 На жена ми преди 2-3 дни приложението и предложи да си избере план. Избрахме starter (0 лв. месечно) Тя има phyre след мен, аз й изпратих референция. Загледах се в моя phyre и видях че декември са ми дръпнали 1.95. През приложението се свързах с тях и на чата една девойка ми обясни че била изтекла първата безплатна година и сега всеки месец по 1.95. Обясних случай с жена ми. Девойката каза, че за да избера план трябва да си обновя приложението. Направих го и си избрах starter. Извод: За пореден път се убедих, че жена ми е на порядък по-подредена от мен. (това май може да се обобщи) Именно. И на мен първата година ми изтече декември и трябваше да дърпат по 2 лв. Но тогава явно все още не бяха осъзнали, че тази такса ще ги убие - добре, че бързо са го разбрали и месец по-късно са я махнали.
Гост Гост 23*6 Публикувано: 10 януари, 2020 Публикувано: 10 януари, 2020 1 hour ago, ven62 said: Оказа се, че аз phyre го ползвам предимно като хранилище на купищата карти за намaление, които имам (Метро, аптеки, кардучи, ССС, P&C, AH, … ) Това го има и в googlepay, за iphone не знам дали го имат в applepay
Ivko Публикувано: 10 януари, 2020 Автор Публикувано: 10 януари, 2020 И аз сега си активирах стартер плана, но гледам, че и при мен се опитват да дръпнат 1 евро понеже акаунта ми е в евро, но имам само 30 цента вътре и минимума да заредя е 10 евро, а не ми се дават сега тия пари и да седят ей така вътре и какво се случва ако не могат да си вземат тия 2лв или при първо зареждане ще си ги вземат. А какво стана нали щеше да има опция сам да си избираш в каква валута да ти е акаунта или още я няма тази опция?
Георги Матеев Публикувано: 10 януари, 2020 Публикувано: 10 януари, 2020 Лично мен Phyre ме загубиха като клиент и наскоро си деактивирах акаунта. Особено се подразних от това, че ми бяха взимали 3 поредни месеца по 1 евро без абсолютно никакво уведомление. Как пък един нотификейшън нямаше. Практиката ми до момента показва, че един път пробва ли някой да начислява такси - рано или късно (дори временно да ги спре) отново опира до тях. Хайде финтех компаниите ако обичат да си намират друг бизнес модел, това с таксите приляга основно на банките. Честно казано нито имам желание да им дебна постоянно условията за евентуални промени, нито виждам кой знае какво конкретно предимство на Phyre пред останалите конкуренти. 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега