dimitrov6 Публикувано: 13 декември, 2020 Сподели Публикувано: 13 декември, 2020 Може ли линк за регистриране,и двамата ще получим бонус 2 лева.Само за това ми трябва и после може да закрия приложението. Изпратиха ми. Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 13 август, 2021 Автор Сподели Публикувано: 13 август, 2021 Някой ползва ли това приложение още и картата съответно? На мен ми седи така сега гледам последно преди година съм плащал и така ми седи и мисля да я разкарам. На 10.01.2020 г. в 16:06, Георги Матеев каза: Лично мен Phyre ме загубиха като клиент и наскоро си деактивирах акаунта. Само това ли е врътката да спреш да го ползваш? Не намерих как става от приложението или им пишеш? Връзка към коментар
chandni Публикувано: 13 август, 2021 Сподели Публикувано: 13 август, 2021 преди 6 часа, Ivko каза: Не намерих как става от приложението или им пишеш? Не става от приложението. Пишеш им имейл. 1 Връзка към коментар
Ivko Публикувано: 20 декември, 2021 Автор Сподели Публикувано: 20 декември, 2021 След три месеца се сетих пак за тези и сега им писах направо в чата от приложението да ми закрият акаунта и до три дена ще е закрит + че този месец ми изтича картата физическа и не мисля да я подновявам, а и не съм го ползвал една година. Бяха любезни. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега