Branko Публикувано: 17 април, 2020 Публикувано: 17 април, 2020 Браво,това за оставащите мили,чак сега го видях.Дарих и аз оставащите 400 за детските селища.Благодаря за идеята 5
ДиянаВ Публикувано: 20 май, 2020 Публикувано: 20 май, 2020 Някой има ли отменен полет, за който е поискал кредитен ваучер. След колко време го пращат? Написали са един срок от 30 работни дни, който ми се вижда доста.
Георги Матеев Публикувано: 20 май, 2020 Публикувано: 20 май, 2020 преди 18 минути , ДиянаВ каза: Някой има ли отменен полет, за който е поискал кредитен ваучер. След колко време го пращат? Написали са един срок от 30 работни дни, който ми се вижда доста. Аз имам 4-5 егейски ваучера вече, като ги пращаха средно около 45-50 дни след попълване на формата. Което всъщност са точно около 30 работни дни. 1 1
vinidj Публикувано: 20 май, 2020 Публикувано: 20 май, 2020 преди 4 часа, ДиянаВ каза: Някой има ли отменен полет, за който е поискал кредитен ваучер. След колко време го пращат? Написали са един срок от 30 работни дни, който ми се вижда доста. Разредиха Атина-София полетите , не искат да сменят отменен полет с Бг Еър, че бил по-високата тарифа. Но пък получих писмо от шефа им, че всеки билет ще има до средата на Юни още 23кг багаж , междувременно са вдигнали и цените с 16Евро минималните. 1
ДиянаВ Публикувано: 20 май, 2020 Публикувано: 20 май, 2020 7 minutes ago, vinidj said: Разредиха Атина-София полетите , не искат да сменят отменен полет с Бг Еър, че бил по-високата тарифа. Но пък получих писмо от шефа им, че всеки билет ще има до средата на Юни още 23кг багаж , междувременно са вдигнали и цените с 16Евро минималните. Да и аз получих такъв мейл, че билетите са с чекиран багаж и Flex. Моят беше за 17 юни, купуван с посредник. Направо ми изчезна резервацията от профила. Нито пише, че е отменен, нито мейл не пратиха. Пишат в сайта, че уведомяват посредника, а за да разбереш дали полетът ти е отменен, проверяваш сам разписанието. Ако го няма, значи е отменен. То бива бива “извънредна” ситуация, ама взех да се замислям дали на управляващите държави, АК, организации вече не взе да им харесва ситуацията без правила или с решения от днес за утре. Пуснах формата за ваучер. Ще видим юни дали няма да са по-чевръсти🙂. Поне ваучерите са поименни и не ги пращат на посредника. При мен е tripair и в интерес на истината бързо ми отговориха на въпроса И к’во праИм сИга🙂. Все ще влязат в употреба за 18 месеца. Можем да отворим тема Имам такива и онакива ваучери, какъв маршрут да сглобя🙂
Asya Assenova Публикувано: 20 май, 2020 Публикувано: 20 май, 2020 преди 6 часа, ДиянаВ каза: Някой има ли отменен полет, за който е поискал кредитен ваучер. След колко време го пращат? Написали са един срок от 30 работни дни, който ми се вижда доста. Аз имам Ваучерът дойде след.около седмица. Полетът не беше отменен, но с променен час и аз го канселирах. 1
Йосиф Милчов Публикувано: 20 май, 2020 Публикувано: 20 май, 2020 Аз мойте ги презаверих за март догодина, без каквито и да е такси. Остана ми само сертемврийския с тях до Маракеш, който се надявам да ползваме. 1
ДиянаВ Публикувано: 20 май, 2020 Публикувано: 20 май, 2020 25 minutes ago, BlackArt77 said: Аз мойте ги презаверих за март догодина, без каквито и да е такси. Остана ми само сертемврийския с тях до Маракеш, който се надявам да ползваме. В момента искат доплащане при разлика в цената. Това, че цените са по-високи как да е може да се преглътне донякъде, но хич не ми харесва ситуацията да не знаеш до последно ще има ли полет или не през юни и разписанията да са разредени и ориентировъчни. Тази година замислях за пръв път юнско море в Гърция, иначе е септември и за пръв път от София, иначе е от Букурещ. Пу, и двете са на път към скапване, но все още кроя варианти за първоюлски изгрев на някой плаж🙂... в последния момент. 2
ДиянаВ Публикувано: 25 май, 2020 Публикувано: 25 май, 2020 (редактирано) Получих ваучерите🙂. Доста бързо. В сряда сутринта пуснах формуляра и преди 2 часа са дошли мейлите. Добър знак е, че са почнали да работят🙂. А дано и разписанието се нормализира. Сега като имам два кода - един за мен с включена сума и за дете и още един за съпруга, две резервации ли трябва да правя? Т.е. когато купувам мога ли два кода да вкарвам в полето за ваучер? Отговорих си сама. Пише го в т.7 от мейла. При новата резервация, само един код може да се ползва. Ако случайно остане сума, кодът продължава да е валиден за разликата🙂. Редактирано 25 май, 2020 от ДиянаВ
cck Публикувано: 14 юни, 2020 Публикувано: 14 юни, 2020 Егеан тъкмо обявиха, че "гръцкото небе е отново отворено". Сиреч вече може да се лети като има условия, разбира се: "To help you plan your next travel, here are some key points of the flight restrictions currently imposed by the Greek Government for arrivals to Greece effective June 15th and until June 30th 2020. Arriving passengers are categorized in accordance with their origin in three distinct groups as follows: GROUP A: Austria, Bulgaria ... - Passengers arriving at Athens International Airport originating from GROUP A will be subject to random Covid-19 testing upon their arrival. - Passengers arriving at Athens International Airport originating from GROUP B, either with a direct flight or through a country included in Group A, will be subject to 100% Covid-19 testing upon their arrival. - Passengers arriving at Thessaloniki Airport, will be subject to 100% Covid-19 testing upon their arrival. All international passengers will be provided during check in or on board, with a Passenger Location Form, to be filled and provided to the authorities upon arrival. Tested passengers have to compulsory self-isolate in the address they will declare for 24 hours, until the testing outcome is available. " https://en.aegeanair.com/travel-updates/ 5
nazional Публикувано: 30 юни, 2020 Публикувано: 30 юни, 2020 Отмениха ми полета на отиване до Санторини, но този на връщане остава. Някой знае ли дали може да се иска връщане на цялата сума за двата билета и съответно връщат ли пари или са някакви схеми с ваучери? Билетите са през официалния им сайт.
neuromancer Публикувано: 30 юни, 2020 Публикувано: 30 юни, 2020 Ако са купени наведнъж на един билет може да откажеш и двата, ако са поотделно ще трябва да ги питаш 1 1
agenta Публикувано: 2 юли, 2020 Публикувано: 2 юли, 2020 Все още ли Егейците дават безплатна смяна на билета дори с тарифа GoLight за друга дата?
ДиянаВ Публикувано: 2 юли, 2020 Публикувано: 2 юли, 2020 10 minutes ago, agenta said: Все още ли Егейците дават безплатна смяна на билета дори с тарифа GoLight за друга дата? Не, ако нямаш флекс. 1
agenta Публикувано: 2 юли, 2020 Публикувано: 2 юли, 2020 2 minutes ago, ДиянаВ said: Не, ако нямаш флекс. Тоест препоръчителна е другата тарифа - Flex fare, при която има възможност за промени и няма такса, а само се доплаща разликата в цената на билета, ако има такава.
ДиянаВ Публикувано: 2 юли, 2020 Публикувано: 2 юли, 2020 Аз имам билети с такава тарифа, купувани началото на юни, когато нямаше избор за GoLight. Сега билетите с флекс тарифа са по-скъпи от тогава, но за мен е по-добре, че имам флекс. Налага се да сменям резервацията. Онлайн или през приложението може да се смени само датата. Ако сменяш маршрут, става през кол центъра, а за всяка операция и за всеки пътник пише, че се има такса 20 евро. Въпреки всичко в тези времена добре е да има флекс. 2
Eva eva Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 Моля за помощ по следния казус - имам билети Санторини-Атина-София за началото на септември. Днес получих мейл, че полетът Атина-София е канселиран. Дават ми възможност да сменя датите, като се обадя или да поискам ваучер с 10 % отгоре. Ако искам смяна на датите дали ще мога да сменя и полета Санторини - Атина, да ги навържа някак? Ако има разлика в сумата, какво правим? Билетите са с флекс. Ако пък поискам ваучер, то как ще се изчисли сумата, която трябва да ми върнат, при положение, че това е един общ билет и нямам отделни цени за отделните отсечки? Благодаря предварително. 1
Jorro Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 12 minutes ago, Eva eva said: Моля за помощ по следния казус - имам билети Санторини-Атина-София за началото на септември. Днес получих мейл, че полетът Атина-София е канселиран. Дават ми възможност да сменя датите, като се обадя или да поискам ваучер с 10 % отгоре. Ако искам смяна на датите дали ще мога да сменя и полета Санторини - Атина, да ги навържа някак? Ако има разлика в сумата, какво правим? Билетите са с флекс. Ако пък поискам ваучер, то как ще се изчисли сумата, която трябва да ми върнат, при положение, че това е един общ билет и нямам отделни цени за отделните отсечки? Благодаря предварително. Щом си на 1 билет не би трябвало да ти откажат да го промениш целия маршрут с нови дати/часове. Пробвай през сайта или приложението и виж какви опции ти дава. За коя дата ти е отменения полет, че и аз имам септември полети с тях? 2
Eva eva Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 Благодаря за мнението. В сайта ми дава възможност само за ваучер, не мога да правя промени. В мейла пише, че промени се правят само по телефона. Трябваше да летим на 15.09 с късния полет. Хм, ако искам да го сменя с дати, цените за които са по-скъпи, какво се случва? 1
Jorro Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 58 minutes ago, Eva eva said: Благодаря за мнението. В сайта ми дава възможност само за ваучер, не мога да правя промени. В мейла пише, че промени се правят само по телефона. Трябваше да летим на 15.09 с късния полет. Хм, ако искам да го сменя с дати, цените за които са по-скъпи, какво се случва? Предвид, че полета е отменен от тях не би трябва да доплащаш нищо, звънни ги попитай, аз се свързах много бързо преди седмица. 2
ДиянаВ Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 Аз мисля, че се доплаща разликата в тарифата. Освен това имат и един дребен текст със звездичка, че за всяка операция през кол центъра има такса 20 евро на пътник и на отсечка. Последното е сигурно, ако сам искаш промените. Не знам, ако те отменят как е. Но, да, звънни поне да се информираш. Аз също имам отменен от тях полет за края на септември. Резервацията направо изчезва от профила и няма как онлайн да се променя. Ще искам ваучер, но има още време. 3
Иван Попов Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 Щом ти е на един билет, трябва да нямаш никакъв проблем. Звънни им да ти оправят нещата, то и без това вината е тяхна. 1
Eva eva Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 Благодаря много на всички за мненията 🙂 1
Бръмбар Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 преди 2 часа, Eva eva каза: Благодаря за мнението. В сайта ми дава възможност само за ваучер, не мога да правя промени. В мейла пише, че промени се правят само по телефона. Трябваше да летим на 15.09 с късния полет. Хм, ако искам да го сменя с дати, цените за които са по-скъпи, какво се случва? Eva eva, аз имах полет София-Атина-Родос и обратно с егейските линни, като полета София- Атина беше канцелиран . На съобщението за канцелиране обаче пишеше, че едната опция е да се смени за друга дата по-същия маршрут и беше даден линк, само ако искаш да се промени маршрута през кол център. Другата опция беше кредитен ваучер на линк също. Аз избрах ваучер тогава и ми възстановиха за всички отсечки (то си го пишеше и в условията, че ако са на един билет, се възстановяват всички отсечки). Може би трябва да видиш в условията ако смениш за други дати какво се случва, през един период можеше да се сменя за други дати без доплащане, но не знам дали е валидно още. 4
Eva eva Публикувано: 4 август, 2020 Публикувано: 4 август, 2020 Да докладвам - свързах се бързо, около 7 минути чаках, промениха ни полета без проблем. Вече излиза в сайта. Новият е малко по-скъп, но ни го промениха без доплащане. Новият полет е също с флекс, както и стария. Сега остава и да литнем 🙂 Благодаря още веднъж на всички 🙂 3 6
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега