horus92 Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август Аз даже не съм шофьор, но мога да кажа като пасажер, че Тесла 3 грам не кефи. Возих се в нова от Лозен до София и друсаше като каруца на неравности и дупки. Дизайнът вътре само с огромен екран също не ме изкефи. Но софтуерът им е най добрият. Иначе докато проучвах за на баща ми колата се оказа, че в БГ се внасят много удряни ел коли от щатите, защото дори ударът да е засегнал само броня, отвори ли се въздушна възглавница, се стартира защитата на батерията и се прекъсва захранването. После трябва да се смени целият модул с тая защита. А ако искате да видите горе долу реален пробег на колата в различни условия, може да проверите тук: https://ev-database.org Има всички генерации на всички коли. Иначе от разговор с човек от Киа, той също споделя, че много по малко влизат в сервиз, проблем бил основно, ако нарушиш обвивката отдолу и започне да прониква вода при батерията. 1
JazzMaster Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август преди 21 минути , Alexander каза: Много се доверявате на интелекта… Зависи какъв промпт му даваш. А при тази тема ще е изчерпателен за всякакви неща. А при ел.колите има далеч по-малко "неща".
JazzMaster Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август преди 11 минути , horus92 каза: Тесла 3 грам не кефи Всеки с предпочитанията си. Неоспоримите предимства на тесла̀та са ъпдетите OTA като важат за всички модели "назад" за където за приложими, нещо като при iOS. И още няколко, които съм забравил, щот сега няма да купувам електричка. Но е първенец при ъпдейти и улеснения. Както и да е, хората имат различни предпочитания и това е чудесно. преди 17 минути , horus92 каза: в БГ се внасят много удряни ел коли Не бих си купил каквато и да е кола от Бг, освен ако ще купувам нова и цената не е по-висока от на дилър в ЕВропа. А за втора употреба - директно при дилър в Европа. 1
Captain45 Публикувано: 7 август Публикувано: 7 август Още един глас за Рено Зое. Жена ми кара такава от 4 месеца и е много доволна. Взехме я на 18000 км, вече километража показва над 29000 км. Единственият недостатък който сме открили е, че е капризна към заземяването на зарядните станции. На едни обществени в МОЛ-а отказва да зарежда. Но зависи и каква електричка търсите. Ние харесваме електричките които са на база съществуващи шасита, т.е. има ги и с ДВГ и повече приличат на коли отколкото на таблети на колела. Иначе много добър вариант е ID3 на VW, който си е разработен като електрически само. Забравих да спомена, че сме с голямата батерия 52 КВт. За още един вариант се сетих. Погледнете и Nissan Leaf. 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега