Nia_STN Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Моля за мнения за почивка в самото Алгеро. Иска ни се да сме без рентал кар, а и четох, че плажовете на Алгеро били много хубави. Сали е достатъчно удобно там? Тоест на пеша да ти е и центъра (място за разходка, заведения и детска площадка 👀), и хубав плаж (не просто близък плаж в случай, че има хубави и нехубави 🙂 ). При нас става въпрос за първата седмица на септември. Подходяща ли е? Защото целта ни е наистина плажна почивка. Благодаря!
Nia_STN Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли На 13.08.2024 г. в 10:06, stormbringer каза: За северозападните плажове мога да давам акъл, ако решите да ходите в тази посока. За юг да се изкзжат хората с опит там Може ли всякаква информация за Алгеро спрямо горния ми коментар? Благодаря!
Alexander Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Вижте настаняване и цени и след това решете искате ли кола. Поне през август цените са грозни, масово са над 200е на ден, някакви съвсем обикновени хотелчета. Единици са под 200, просто е доста скъпо.. Колите същи не са от евтините..Кръчмите също са 30-50% над средните за Италия, писах в друг пост. Плажа на самото Алгеро не е нищо особено, дори не е средна хубост за мен, бях преди 2 седмици. Хубави плажове има, но се ходи с кола.
Nia_STN Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Благодаря, Александър! Сред тези три плажа, които като гледам биха отговорили на критерия за без кола, има ли хубав плаж с хубав ситен пясък, вода без водорасли, чиста?
Бръмбар Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли преди 41 минути , Nia_STN каза: Моля за мнения за почивка в самото Алгеро. Иска ни се да сме без рентал кар, а и четох, че плажовете на Алгеро били много хубави. Сали е достатъчно удобно там? Тоест на пеша да ти е и центъра (място за разходка, заведения и детска площадка 👀), и хубав плаж (не просто близък плаж в случай, че има хубави и нехубави 🙂 ). При нас става въпрос за първата седмица на септември. Подходяща ли е? Защото целта ни е наистина плажна почивка. Благодаря! Аз съм била на почивка в самото Алегро и ходихме на различни плажове наоколо с градски транспорт. От апартамента, който бях наела ни дадоха и чадър. Плажа на Алгеро не е хубав по моите критерии, плюс че много смърдеше от типичното водорасло, изхвърлено на брега, от което води името си и самото Алгеро (може и от сезона да е било, бяхме в началото на юли). Другите плажове бяха хубави, чиста вода, бял пясък, някои доста пренаселени, но вече не помня подробности понеже беше преди около десет години.
Nia_STN Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Благодаря, май ще изберем друга дестинация в Италия 🙂
Alexander Публикувано: 29 юли Публикувано: 29 юли Градския плаж на Алгеро писах, че не е нищо. пясъка е добре, но водата не. Имаше боклуци, естествени де, не найлони. Мирише на развалени яйца, аз мислех, че има минерална вода някъде. Сардиния има едни от най-добрите плажове в Европа, но градския на Алгеро не е от тях. и преди съм писал, хубав плаж няма как да е до по-голямо населено място, без значение къде. 3
stormbringer Публикувано: 30 юли Публикувано: 30 юли преди 19 часа, Nia_STN каза: Моля за мнения за почивка в самото Алгеро. Иска ни се да сме без рентал кар, а и четох, че плажовете на Алгеро били много хубави. Сали е достатъчно удобно там? Тоест на пеша да ти е и центъра (място за разходка, заведения и детска площадка 👀), и хубав плаж (не просто близък плаж в случай, че има хубави и нехубави 🙂 ). При нас става въпрос за първата седмица на септември. Подходяща ли е? Защото целта ни е наистина плажна почивка. Благодаря! Там са си градски плажове. Ако искате да ходите на "хубавите" и тези, за които се правят предварително резервации ще ви трябва кола. Те при всички положения са сред природата и сравнително далеч от по-големите градове. Независимо дали говорим за La Pelosa, Brandinchi, Del Principe или някой от многото други страхотни плажове на острова.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега