chandni Публикувано: 14 септември, 2019 Сподели Публикувано: 14 септември, 2019 Отделих мненията за HomeExchange, тъй като е интересна тема, която със сигурност би предизвикала сериозна дискусия 1 3 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 16 септември, 2019 Сподели Публикувано: 16 септември, 2019 Благодаря на @chandni за отделената тема! А по принцип за размените като идея - мисля, че точно защото и в Ря омръзва и хората сме създадени любопитни и вечно търсещи, си мисля че е много подходяща платформа за хора в настроението на @rdd - искам промяна за малко! И за селата в Бг си мислех наскоро - да, много от тях си имат проблеми, но има и много красиви и "живи" села с малко по-курортен вид. Вуйна ми има къща в едно такова село в Тетевенския балкан - Голям Извор. Виладжийско села с много красиво възстановени къщи, църква с интересно килйно училище, къща-музей на Левски, манастири и природа, млад кмет който поддържа добре, магазини, ресторант...Наблизо е Рибарица с хубави басейни и пазарите в Тетевен и Ябланица. Винаги ходим с удоволствие там. 8 Връзка към коментар
dimitrov6 Публикувано: 16 септември, 2019 Сподели Публикувано: 16 септември, 2019 Нашето семейство имаме и жилище в града,и вила на село. Само в града не ми се живее,но и само в село не е кой знае колко хубаво. Има само пенсионери и много роми.Най-добре е да живееш в покрайнините на град и през деня да си в него,а вечер в къщи на тишина. 2 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 Не е точно италианско село, но офертата не е за подценяване: 500 евро месечно, безплатна храна и квартира – гръцки остров си търси жители Жителите на красивия остров Антикитира намаляват все повече, властите с отчаяни мерки https://trafficnews.bg/lyubopitno/500-evro-mesechno-bezplatna-hrana-i-kvartiragratski-ostrov-156634/?fbclid=IwAR0s5A7Xwg5d1ctjJ4WVVYYxuu5M4GO3VwZN5KvJYTg-t1ICVbhsd-_jz5w 2 Връзка към коментар
searus Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 преди 47 минути , Topfly каза: Не е точно италианско село, но офертата не е за подценяване: 500 евро месечно, безплатна храна и квартира – гръцки остров си търси жители Жителите на красивия остров Антикитира намаляват все повече, властите с отчаяни мерки https://trafficnews.bg/lyubopitno/500-evro-mesechno-bezplatna-hrana-i-kvartiragratski-ostrov-156634/?fbclid=IwAR0s5A7Xwg5d1ctjJ4WVVYYxuu5M4GO3VwZN5KvJYTg-t1ICVbhsd-_jz5w Да, ама само за многодетни... А с тези 24 жители едва ли е пълно с учители за тия ми ти 3 деца... Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 2 hours ago, searus said: Да, ама само за многодетни... А с тези 24 жители едва ли е пълно с учители за тия ми ти 3 деца... Ще ходят всеки ден с лодка до съседния остров 🙂 , а деца по принцип лесно се правят 😀 1 Връзка към коментар
stanislavpp Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 преди 54 минути , Topfly каза: деца по принцип лесно се правят 😀 Къртовски труд си е това ....😉 6 Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 преди 2 часа, stanislavpp каза: Къртовски труд си е това ....😉 Но пък е приятно 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 2 minutes ago, Goal & Boss said: Но пък е приятно До кое поред ... или само принципно говориш 😉 ... Връзка към коментар
Goal & Boss Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 преди 2 минути , georgebg каза: До кое поред ... или само принципно говориш 😉 ... Говоря само за правенето 🙂 Иначе... преди време някъде по света се случи да застанем пред портрет на султан, който имал 79 деца, така пишеше отдолу. С жена ми само се спогледахме... 😂 То само имена да измислиш - и запомниш! - на толкова народ си е цяло геройство, какво остава за отглеждането! 2 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 10 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 10 октомври, 2019 8 minutes ago, Goal & Boss said: Говоря само за правенето 🙂 Иначе... преди време някъде по света се случи да застанем пред портрет на султан, който имал 79 деца, така пишеше отдолу. С жена ми само се спогледахме... 😂 То само имена да измислиш - и запомниш! - на толкова народ си е цяло геройство, какво остава за отглеждането! Ясно, защото на мен ми е много трудно .. да не правя 🙂 .. и затова ми стана интересно 😉 Връзка към коментар
samuraika Публикувано: 11 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2019 преди 12 часа, Topfly каза: а деца по принцип лесно се правят 😀 Тая работа НЕ Е като оная работа. Като човек с три деца ти го казвам, вЕрвай ми! 2 4 Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 11 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2019 1 hour ago, samuraika said: Тая работа НЕ Е като оная работа. Като човек с три деца ти го казвам, вЕрвай ми! Аз имам двама синове близнаци, така че също от опит говоря 😉 Толкова бързо станаха, че не ми остана много време да се насладя на ситуацията 😄 Общо взето с един куршум станаха два заека 😉 1 Връзка към коментар
Гост Гост 23*6 Публикувано: 11 октомври, 2019 Сподели Публикувано: 11 октомври, 2019 Аз пък съм с двама сина с 9 години разлика, изчаках след първия, докато се уверя че съм на прав път 🙂 ... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега