Jorro Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Преди 1 час, iMari каза: Някой друг одобрен? Повече от 24часа екрана на аппа при мен не се е променил. Още ме верифицират. 🫥 @Jorro, ако ще купуваш - през uk версията на jetcost излизат хубави отстъпки по линията София - Варна. Не те притискам, само споменавам.😂 haha, ноу прешър викаш..... 😄 Чаках днес да сменя евро в революта и да пратя трансфера, но беше неуспешен. Дава ми отказан трансфер, като опитах да си пратя парите по айбана, който виждам в профила ми. От +add money има само 2 опции - кредитна карта и някакво PaidBy което пише, че е фрии, но през него не мога да заредя, защото доколкото прочетох то се свързва с приложението на банката ти и понеже нашите банки не се поддържат ми фейлва. Остава ми като опит само зареждане с карта и предвид, че ще има такса 2,75%+1% за Виза искам да заредя, колкото ми трябват. В момента разучавам има ли друга опция за банков превод освен въпросното PaidBY. Отделно се мъча да измисля къде да ходим и честно казано, за нито една от дестинациите, които искам няма нищо изгодно. Продължавам да ровя и аз нямам търпение да пробвам, просто не мога да измисля нищо. Във Варна няма какво да правя. 3
stanimir Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Абе доста са смахнати , но нали ги гоним с точно определена цел ... Да не би да не приемат трансфери от e-банки ? Със сигурност не приемат като доказателство за адрес банкови извлечения от Revolut.
Георги Матеев Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 преди 18 минути , stanimir каза: Абе доста са смахнати , но нали ги гоним с точно определена цел ... Да не би да не приемат трансфери от e-банки ? Със сигурност не приемат като доказателство за адрес банкови извлечения от Revolut. И аз се мъча от вчера. Досега не ми приеха сметка за вода, извлечение от iCard и извлечение от Revolut. Трябвало да е физическа банка в страната на пребиваване. Не знам какво не харесаха на сметката за вода (името и адреса съвпадат), но вече се чудя какво да им пратя, сега ще пробвам с фактура от А1. @Jorro ти с какво точно успя да се верифицираш?
neuromancer Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Да не им е кирилицата проблема? Едно време го имаше това...
Jorro Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 преди 19 минути , stanimir каза: Абе доста са смахнати , но нали ги гоним с точно определена цел ... Да не би да не приемат трансфери от e-банки ? Със сигурност не приемат като доказателство за адрес банкови извлечения от Revolut. Писах си с чата и ми казаха, че за България не можело с банков трансфер, но продължавам да ги томозя. Сега като се замисля да си бях заредил направо с карта 1,5% не да превалутирам през револют, ама айде... преди 7 минути , Георги Матеев каза: И аз се мъча от вчера. Досега не ми приеха сметка за вода, извлечение от iCard и извлечение от Revolut. Трябвало да е физическа банка в страната на пребиваване. Не знам какво не харесаха на сметката за вода, но вече се чудя какво да им пратя, сега ще пробвам с фактура от А1. Аз се мъчих доста време със сметка на Виваком докато накрая направо ми изчезна тази опция. Това, с което стана е с извлечение от ЦКБ. Влез си в приложението -сметки- извлечение за период- заложи си някакви дати може и 1-2 дни и цъкни горе в дясно пдф иконката за да ти се свали в пдф. Така на него ще се вижда адреса ти и имената, което им е достатъчно. Като го прикачих след има няма два часа вече бях одобрен като не получих никаква нотификация за това- просто влязох и видях. 3 1
stanimir Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 27 minutes ago, Jorro said: Влез си в приложението -сметки- извлечение за период- заложи си някакви дати може и 1-2 дни и цъкни горе в дясно пдф иконката за да ти се свали в пдф. Така на него ще се вижда адреса ти и имената, което им е достатъчно. Като го прикачих след има няма два часа вече бях одобрен като не получих никаква нотификация за това- просто влязох и видях. Същото пратих и аз само че от ПИБ.Накрая ще им пратя извлечение от AliExpress за 13 години назад ... 6
Фил Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 преди 13 минути , stanimir каза: ...Накрая ще им пратя извлечение от AliExpress за 13 години назад ... А ние се чудехме Джак Ма как стана милиардер! ................... Май ще пробвам и аз с извлечение от ЦКБ. 2
iMari Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 преди 33 минути , stanimir каза: Същото пратих и аз само че от ПИБ. И него ли не приеха?
stanimir Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 18 minutes ago, iMari said: И него ли не приеха? Не знам , от вчера нищо вече не искат , но и няма никакво развитие. Утре ще им пиша пак , поне в чата отговарят веднага 1
iMari Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 TBI нали на всички ни откриха еврови сметки. Евентуално от там да пробваш да заредиш. Доскоро в приложението локализираше офисите им в Саудитска Арабия. А и ако са същите IT специалисти вече трябва да сме с връзки. Колко време ги търпим?!🙂 преди 2 часа, Jorro каза: Чаках днес да сменя евро в революта и да пратя трансфера, но беше неуспешен. Дава ми отказан трансфер, като опитах да си пратя парите по айбана, който виждам в профила ми. Нещо почва да не ми се занимава. Имах подобна сага с Binance, не помня една или две години продължи. Изпратих 10 документа по 18 пъти за доказателство за адрес и все не ги одобряваха. В един момент успях, не знам какво точно се случи, дали откриха кирилицата или откриха България на картата, нямам отговор. Но там поне има сигурна изгода, докато с тези тук тепърва ще се опознаваме. 🙂 Ще следя с интерес темата и дали сте успели да ги надвиете. 👍
era123 Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 5 hours ago, Jorro said: PaidBy е нещо като директен дебит - взима ти пари директно от банковата сметка в реално време. Блага работа - не се налага да вкарваш ИБАН-и, и тн данни. В ЮК работи, в БГ - не. ОФФ. Вече в ЮК има open banking стандарт. Във всяко интернет банкиране/апп можеш да си добавиш всички други сметки в други банки (само за виждане за сега). Малко инфо: https://www.paidby.eu/personal 4
ttashkov Публикувано: 9 януари, 2025 Публикувано: 9 януари, 2025 Една новина от днес свързана с NIUM и дайнърс. https://www.nium.com/newsroom/nium-launches-diners-club-international-card 3
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега