Jorro Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 На 27.12.2024 г. в 12:03, iMari каза: Някой друг одобрен? Повече от 24часа екрана на аппа при мен не се е променил. Още ме верифицират. 🫥 @Jorro, ако ще купуваш - през uk версията на jetcost излизат хубави отстъпки по линията София - Варна. Не те притискам, само споменавам.😂 Разшири haha, ноу прешър викаш..... 😄 Чаках днес да сменя евро в революта и да пратя трансфера, но беше неуспешен. Дава ми отказан трансфер, като опитах да си пратя парите по айбана, който виждам в профила ми. От +add money има само 2 опции - кредитна карта и някакво PaidBy което пише, че е фрии, но през него не мога да заредя, защото доколкото прочетох то се свързва с приложението на банката ти и понеже нашите банки не се поддържат ми фейлва. Остава ми като опит само зареждане с карта и предвид, че ще има такса 2,75%+1% за Виза искам да заредя, колкото ми трябват. В момента разучавам има ли друга опция за банков превод освен въпросното PaidBY. Отделно се мъча да измисля къде да ходим и честно казано, за нито една от дестинациите, които искам няма нищо изгодно. Продължавам да ровя и аз нямам търпение да пробвам, просто не мога да измисля нищо. Във Варна няма какво да правя. 3
stanimir Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Абе доста са смахнати , но нали ги гоним с точно определена цел ... Да не би да не приемат трансфери от e-банки ? Със сигурност не приемат като доказателство за адрес банкови извлечения от Revolut.
Георги Матеев Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 На 27.12.2024 г. в 13:52, stanimir каза: Абе доста са смахнати , но нали ги гоним с точно определена цел ... Да не би да не приемат трансфери от e-банки ? Със сигурност не приемат като доказателство за адрес банкови извлечения от Revolut. Разшири И аз се мъча от вчера. Досега не ми приеха сметка за вода, извлечение от iCard и извлечение от Revolut. Трябвало да е физическа банка в страната на пребиваване. Не знам какво не харесаха на сметката за вода (името и адреса съвпадат), но вече се чудя какво да им пратя, сега ще пробвам с фактура от А1. @Jorro ти с какво точно успя да се верифицираш?
neuromancer Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 Да не им е кирилицата проблема? Едно време го имаше това...
Jorro Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 На 27.12.2024 г. в 13:52, stanimir каза: Абе доста са смахнати , но нали ги гоним с точно определена цел ... Да не би да не приемат трансфери от e-банки ? Със сигурност не приемат като доказателство за адрес банкови извлечения от Revolut. Разшири Писах си с чата и ми казаха, че за България не можело с банков трансфер, но продължавам да ги томозя. Сега като се замисля да си бях заредил направо с карта 1,5% не да превалутирам през револют, ама айде... На 27.12.2024 г. в 14:04, Георги Матеев каза: И аз се мъча от вчера. Досега не ми приеха сметка за вода, извлечение от iCard и извлечение от Revolut. Трябвало да е физическа банка в страната на пребиваване. Не знам какво не харесаха на сметката за вода, но вече се чудя какво да им пратя, сега ще пробвам с фактура от А1. Разшири Аз се мъчих доста време със сметка на Виваком докато накрая направо ми изчезна тази опция. Това, с което стана е с извлечение от ЦКБ. Влез си в приложението -сметки- извлечение за период- заложи си някакви дати може и 1-2 дни и цъкни горе в дясно пдф иконката за да ти се свали в пдф. Така на него ще се вижда адреса ти и имената, което им е достатъчно. Като го прикачих след има няма два часа вече бях одобрен като не получих никаква нотификация за това- просто влязох и видях. 3 1
stanimir Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 На 27.12.2024 г. в 14:15, Jorro каза: Влез си в приложението -сметки- извлечение за период- заложи си някакви дати може и 1-2 дни и цъкни горе в дясно пдф иконката за да ти се свали в пдф. Така на него ще се вижда адреса ти и имената, което им е достатъчно. Като го прикачих след има няма два часа вече бях одобрен като не получих никаква нотификация за това- просто влязох и видях. Разшири Същото пратих и аз само че от ПИБ.Накрая ще им пратя извлечение от AliExpress за 13 години назад ... 6
Фил Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 На 27.12.2024 г. в 14:42, stanimir каза: ...Накрая ще им пратя извлечение от AliExpress за 13 години назад ... Разшири А ние се чудехме Джак Ма как стана милиардер! ................... Май ще пробвам и аз с извлечение от ЦКБ. 2
iMari Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 На 27.12.2024 г. в 14:42, stanimir каза: Същото пратих и аз само че от ПИБ. Разшири И него ли не приеха?
stanimir Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 На 27.12.2024 г. в 15:17, iMari каза: И него ли не приеха? Разшири Не знам , от вчера нищо вече не искат , но и няма никакво развитие. Утре ще им пиша пак , поне в чата отговарят веднага 1
iMari Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 TBI нали на всички ни откриха еврови сметки. Евентуално от там да пробваш да заредиш. Доскоро в приложението локализираше офисите им в Саудитска Арабия. А и ако са същите IT специалисти вече трябва да сме с връзки. Колко време ги търпим?!🙂 На 27.12.2024 г. в 13:29, Jorro каза: Чаках днес да сменя евро в революта и да пратя трансфера, но беше неуспешен. Дава ми отказан трансфер, като опитах да си пратя парите по айбана, който виждам в профила ми. Разшири Нещо почва да не ми се занимава. Имах подобна сага с Binance, не помня една или две години продължи. Изпратих 10 документа по 18 пъти за доказателство за адрес и все не ги одобряваха. В един момент успях, не знам какво точно се случи, дали откриха кирилицата или откриха България на картата, нямам отговор. Но там поне има сигурна изгода, докато с тези тук тепърва ще се опознаваме. 🙂 Ще следя с интерес темата и дали сте успели да ги надвиете. 👍
era123 Публикувано: 27 декември, 2024 Публикувано: 27 декември, 2024 На 27.12.2024 г. в 13:29, Jorro каза: PaidBy Разшири е нещо като директен дебит - взима ти пари директно от банковата сметка в реално време. Блага работа - не се налага да вкарваш ИБАН-и, и тн данни. В ЮК работи, в БГ - не. ОФФ. Вече в ЮК има open banking стандарт. Във всяко интернет банкиране/апп можеш да си добавиш всички други сметки в други банки (само за виждане за сега). Малко инфо: https://www.paidby.eu/personal 4
Patrick K Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 На 26.12.2024 г. в 10:38, Георги Матеев каза: * не е упомената такса refund, т.е. към момента може да предположим, че такава няма. 3.99% "return to originating card" таксата (която е в раздел Withdraw & transfers) изглежда важи само, ако се връщат обратно средства от Flykk към картата, с която е бил захранен акаунта Разшири Точно така ми отговориха и по имейл. Не е такса refund. Трябваше няколко имейла да разменим, докато ми отговорят конкретно. Много са зле в това отношение. На 27.12.2024 г. в 18:10, era123 каза: ОФФ. Вече в ЮК има open banking стандарт. Във всяко интернет банкиране/апп можеш да си добавиш всички други сметки в други банки (само за виждане за сега). Разшири Мисля, че е ЕС регулация банките да дадат достъп на външни приложения до сметките/трансакциите на потребителя. Друг е въпросът дали нашите банки имат интерес да интегрират такава възможност в приложенията си. Ето например информация от TBI Bank https://tbibank.bg/repayment-method/api/ 3
stanimir Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 След като видях , че пак ме връщат в първи клас проведох протяжен чат. Адрес или име на кирилица в сметките не било проблем , но няма обяснение какво не им харесва.Все едно комуникираш с дърво , повтарят като папагали едно и също, без разумно обяснение защо отхвърлят битови сметки и банкови извлечения.Приложението било ок , документите се получават, ама пратете други тия не стават за доказателство? Пуснах за последно и ще закрия акаунта. П.П.В Google Play няма дори един отзив , което е доста странно. 4
Alexander Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 В ревютата от апстора е това. От 6, 5 са една точка и две от три пишат кофти неща за блокиране на пари. 1 2
Георги Матеев Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 На 28.12.2024 г. в 8:33, stanimir каза: Google Play няма дори един отзив , което е доста странно. Разшири Вече има 1 отзив 😉 Компанията датира от 2020 година. Обзалагам се, че междувременно аппът е свалян поради лоши ревюта и качен наскоро наново, което обяснява липсата на отзиви. Аз се отказвам на тоя етап, нямам повече нерви за бъгави кипърски приложения. Отделно, че неприемането на трансфери от България също хич не ми допадна. 9
Kasper Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 Намерих още една компания, която издава дебитни карти Diners Club, но и за нея отзивите са ужасни. https://payz.com/ 5
Jorro Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 ДОбре, аз след толкова лоши коментари почвам да се притеснявам да заредя пари вече. Опитах се да намеря и някой положителен да се хвана за нещо, но уви... 1
Dora Popova Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 Сутринта създадох акаунт и сега чакам да ме одобрят. Да видим. Решила съм ,че ако започнат да ме разкарват че закрия профила. А и , нещо започна да ми "намирисва" - тормози ме факта , че не намирам почти никаква информация за тях.
era123 Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 На 28.12.2024 г. в 12:22, Jorro каза: ДОбре, аз след толкова лоши коментари почвам да се притеснявам да заредя пари вече. Опитах се да намеря и някой положителен да се хвана за нещо, но уви... Разшири За кво ще зареждаш? Ако изпадне билет с дайнерс - прати сепа превод и плащай. Би трябвало да стане за под 5 мин. Тая ДК не е за държане на пари вътре.
Patrick K Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 На 28.12.2024 г. в 12:40, era123 каза: За кво ще зареждаш? Ако изпадне билет с дайнерс - прати сепа превод и плащай. Би трябвало да стане за под 5 мин. Разшири Не става. Писаха вече, което е много странно. На 27.12.2024 г. в 13:29, Jorro каза: Чаках днес да сменя евро в революта и да пратя трансфера, но беше неуспешен. Дава ми отказан трансфер, като опитах да си пратя парите по айбана, който виждам в профила ми. Разшири
Jorro Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 На 28.12.2024 г. в 12:40, era123 каза: За кво ще зареждаш? Ако изпадне билет с дайнерс - прати сепа превод и плащай. Би трябвало да стане за под 5 мин. Тая ДК не е за държане на пари вътре. Разшири За сега не ми се получи със сепа през революта и ще трябва да заредя с карта. В момента ровя за билет, че ме човърка отвътре да пробвам, но нито мога да измисля дестинация нито да намеря изгоден билет, че да си заслужава.. 1
era123 Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 На 28.12.2024 г. в 12:49, Jorro каза: За сега не ми се получи със сепа през революта и ще трябва да заредя с карта. В момента ровя за билет, че ме човърка отвътре да пробвам, но нито мога да измисля дестинация нито да намеря изгоден билет, че да си заслужава.. Разшири ИБАН-а на флукк от коя държава е? Да не минава СЕПА е странно, звучи като да гонят % такса за ДК. Сега чакам одобрение. Ако СЕПА/ДД не минава - директно закривам.
Jorro Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 На 28.12.2024 г. в 12:54, era123 каза: ИБАН-а на флукк от коя държава е? Да не минава СЕПА е странно, звучи като да гонят % такса за ДК. Сега чакам одобрение. Ако СЕПА/ДД не минава - директно закривам. Разшири Кипър.
Stryper Публикувано: 28 декември, 2024 Публикувано: 28 декември, 2024 Регистрирани са в FCA и кипърската банка. Все си мисля, че трябва да сме защитени срещу това да вземат парите и да се скрият.
stanimir Публикувано: 30 декември, 2024 Публикувано: 30 декември, 2024 Реших да отворя днес и още стоеше надпис за 24 часа проверка на документи , дето стои така още от петък.В чата ме убиха казвайки че регистрацията не била успешна и да им пратя доказателства за адрес. Питах как да си изтрия акаунта на което ми отговориха ... - ама вие нямате акаунт и няма как да го изтриете. Затова ли ви дадох най-хубавото си селфи за последните десет години бе ?!! Влизайки отново наистина видях че са го закрили по време на чата. Междувременно в хода на разговора ги ругах към пет минути с най-цветисти изрази и им пожелах скоро да си търсят нова по-смислена работа. 4 5 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега