Прескочи до съдържание

Миникруиз Копенхаген - Осло - Копенхаген

Препоръчани мнения

преди 1 час, Граф Вронски каза:

@Фичо, случайно знаеш ли дали имам възможност за промяна на името?

Може, аз добавях хора, тъй като бях букнал 4-ка, а писах името само на 1. Направих го през лайв чата - бързо и лесно, отзивчиви бяха!

• Харесвам 2
Връзка към коментар

От същата компания в момента има 3-дневен круиз Осло-Копенхаген, може да се резервира до утре, а пътуването да е до 01.04.2020. Цените започват от 3.50 евро на човек. https://vandrouki.com.ua/2019/mini-kruiz-po-skandinavii-vsego-ot-35e-s-cheloveka-2/ 

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Нова оферта от нашите приятели от DFDS. 
Сега са направили коледна томбола и май като че ли на всяко теглене има печалба.  Пише, че може да се участва по един път на ден, но може би с различни е-mail адреси да може и повече пъти :wink3:.   
Аз на първото теглене изкарах "втора награда", което е познатият и подробно обсъден в темата мини-круиз Копенхаген-Осло-Копенхаген за от 1 до 4 човека на цена 100DKK (~13€) на човек , но в бордната карта  зареждат ваучери по 100DKK на човек, които могат да се харчат по време на круиза, т.е. излиза уж "безплатно".
Налични дати има до края на март и после от октомври.

image.png.257fba6d06525dfef9e8625525cf2189.png

Ето линк за лотарията
Веднага се получава писмо за наградата, в което има бутон, на който се натиска за да се влезе в сайта за осъществяване на резервацията:

image.png.2e6e3c261bcce435b784aa7592f07c03.png

Ами това е. 
Enjoy! 

P.S. Току що пробвах с друг е-mail - получих "трета награда" - миникруиз на цена 150DKK на човек и ваучер за 100DKK:

3rd prize offer

MiniCruise to Oslo. Pay 150, - and get 100, - return on the boarding card for purchase on board.

Cruise from 50, -
The prize must be redeemed by 06-01-2020

We will send an email with details
(remember to check your spam folder)

• Харесвам 16
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

ей така за спорта тествах линка от първата страница и все още излизат добри цени до края на май, така че ако някой желаещ не се е облагодетелствал за майските празници може да скача...схемата е точно както е описана от Фичо 😉

• Харесвам 3
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
преди 1 час, Ivko каза:

Аз няма да ползвам моя круиз закупен още в първата промоция и ако някой го иска да пише

След като има имена, ми се струва невъзможно да се използва от други

Връзка към коментар
На 30.01.2020 г. в 22:41, darinamarinova каза:

Промоция Осло - Копенхаген - Осло 2.50 евро на човек в посока https://vandrouki.com.ua/2020/prodlili-akcziya-ot-dfds-mini-kruiz-po-skandinavii-vsego-ot-25e-s-cheloveka/ 

Да де, ама, като се опитах да резервирам, няма такава цена. Хем спазих условието - три дни, от неделя до сряда. Пробвах за август, пише, че е до края на годината.

Връзка към коментар

@AlexandraKo и не е от 9ти от 12ти април и не е между седмици 27-31 Даты путешествия: воскресенье-среда до конца года, кроме 9-12 апреля и 27-31 недели 2020 года. Проверяйте интересующие 

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 15 минути , darinamarinova каза:

@AlexandraKo и не е от 9ти от 12ти април и не е между седмици 27-31 Даты путешествия: воскресенье-среда до конца года, кроме 9-12 апреля и 27-31 недели 2020 года. Проверяйте интересующие 

Така де, спазила съм всичко. Ама, аз съм шаран в тия неща и си мисля, че за всички дати е така. Освен, да е само на някои от датите, пък ме мързи да ровя. :sarcastic_blum:

Връзка към коментар
преди 3 часа, darinamarinova каза:

@AlexandraKo може ли конкретни дати? Ще го видя после 🙂 

Благодаря ти!
Може би, в периода 5-19 август ще сме из онзи регион, затова ми стана любопитно.

Връзка към коментар
На 1.02.2020 г. в 12:15, Alexander каза:

След като има имена, ми се струва невъзможно да се използва от други

Ами мисля,че могат да се променят беше споменато ако не бъркам от @Фичо

Връзка към коментар
преди 12 часа, Ivko каза:

Ами мисля,че могат да се променят беше споменато ако не бъркам от @Фичо

Не, не съм споменавал такова нещо.  И ми се струва малко вероятно да е възможно, при положение, че се резервира с имена.

Връзка към коментар
преди 3 часа, Фичо каза:

Не, не съм споменавал такова нещо.  И ми се струва малко вероятно да е възможно, при положение, че се резервира с имена.

Аз добавях имена и не беше проблем. Всичко през лайвчата! Пробвай, мисля, че ще успееш!

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам ваучер за 4 - ма. Там няма инфо за бордна карта. От ваучера не намирам изискване за бордна карта

Какво пропускам?

преди 13 часа, Мон каза:

На бордната карта пише имената.

Връзка към коментар
  • 3 седмици по-късно ...
преди 9 минути , darinamarinova каза:

Копенхаген - Осло - Копенхаген отново промоция @AlexandraKo https://vandrouki.ru/2020/aaaaa-mini-kruiz-iz-oslo-v-kopengagen-za-100-rublej-s-cheloveka/ 

Тоя вариант Осло-Копенхаген-Осло за никакви пари често е наличен, но не е особено удобен. От България е удобно миникруизът да е от Копенхаген 🙂

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 14 минути , master_of_germs каза:

Тоя вариант Осло-Копенхаген-Осло за никакви пари често е наличен, но не е особено удобен. От България е удобно миникруизът да е от Копенхаген 🙂

Не съм проверявала, но не може ли да се купи на прилична цена и в обратната посока? И, да, това е ясно, защото има директни полети само до Копенхаген, но например от Варна и Бургас си има полети до/от Осло. 😉 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Сега си влезнах в резрвацията и има опция за промяна и там пише Here you can add and change passenger information on the passengers who are on your booking. Please make sure that the input you entered matches your ID. It is your own responsibility to ensure that the information fits.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 7 часа, darinamarinova каза:

Не съм проверявала, но не може ли да се купи на прилична цена и в обратната посока? И, да, това е ясно, защото има директни полети само до Копенхаген, но например от Варна и Бургас си има полети до/от Осло. 😉 

с кого са полетите  до Осло, че нещо не ги виждам нито на Wizziar,  нито на Ryaniar 

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.