Прескочи до съдържание

Гората на магеланци!

Препоръчани мнения

преди 8 минути , Tedy каза:

Желаещи има, но за да се организират повече хора, трябва датата да се избере по-отрано. Мисля да взема децата и моето семейство да се отчетем и тримата. 

В началото на март най-късно датата ще е финализирана, неофициално от сега ще е 28 или 29 март. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 18 минути , Elena каза:

Аз също съм свободна на 28-29ти, с детето съм и без кола. Но за сметка на това - с ентусиазъм за трима 😎

Осигурихме 1/8 от квотата. 😀Кола ще се намери. 

• Смея се 1
Връзка към коментар

Е, как можахте да нацелите единствените ми заети уикенди в годината ! Не мога и за половин семейство да се отчета, камо ли за цяло, пък и аз искам да си имам свое магеланско дръвче!🙏

Очаквам есенните дати, ама като се знам какъв съм карък ...

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Очаквам с нетърпение да се уточнят датите на мероприятието.

Ще трябва ли да носим инструменти,какво друго ще е нужно,кога и как да платим ?

Връзка към коментар
преди 9 минути , jungfraujoch каза:

Очаквам с нетърпение да се уточнят датите на мероприятието.

Ще трябва ли да носим инструменти,какво друго ще е нужно,кога и как да платим ?

Няма нужда от инструменти, за останалото като имам информация ще споделя. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
На 7.02.2020 г. в 14:35, Elena каза:

Аз също съм свободна на 28-29ти, с детето съм и без кола. Но за сметка на това - с ентусиазъм за трима 😎

Може и да ви се намери кола :wink:, и без това сте ми на път. :smile3:  Обаче отсега ми рано да кажа, като наближи ще съм по-наясно. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Поне засега графикът ми е без дежурства и без пътувания в последния уикенд на март и първия на април. Но е още прекалено рано да потвърдя, че постоянно правим промени 🙂

Връзка към коментар
преди 6 часа, Фичо каза:

Може и да ви се намери кола :wink:, и без това сте ми на път. :smile3:  Обаче отсега ми рано да кажа, като наближи ще съм по-наясно. 

Мерси, Фичо! Като наближи ще кажа дали със сигурност той ще идва, че участва в един училищен проект и ще пътува около тези дати.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Не съм се чул още с горското, давам им малко време, защото сигурно и там реорганизират работа и процеси и едва ли им е до нас. Ще им звънна в понеделник или вторник. Но при всички положения ще отложим инициативата за есента. 

• Харесвам 8
  • Шок 2
  • Замислям се 3
Връзка към коментар
преди 24 минути , Георги каза:

Не съм се чул още с горското, давам им малко време, защото сигурно и там реорганизират работа и процеси и едва ли им е до нас. Ще им звънна в понеделник или вторник. Но при всички положения ще отложим инициативата за есента. 

Септември ще бъде март!

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Много жалко 😔

Мислех, че все пак в едно мероприятие на открито точно при засаждане на дръвчета не е проблем спазването на дистанция. А и не сме толкова много хора.

Аз поне специално си договорих дежурствата, така че да съм свободен за мероприятието. Не че не може да изникнат допълнителни форсмажорни ситуации в работата точно сега. За отменени полети няма да ми пука, но за тази инициатива ми е много криво...

Надявам се наесен наистина да е с песен. 🙂

• Харесвам 5
Връзка към коментар
В момента, master_of_germs каза:

Много жалко 😔

Мислех, че все пак в една мероприятие на открито точно при засаждане на дръвчета не е проблем спазването на дистанция. А и не сме толкова много хора.

Аз поне специално си договорих дежурствата, така че да съм свободен за мероприятието. Не че не може да изникнат допълнителни форсмажорни ситуации в работата точно сега. За отменени полети няма да ми пука, но за това мероприятие ми е много криво...

Не искам да изключвам хората, които са по-притеснителни и биха се отказали само заради притесненията си. Не върви всеки от нас да тръгне да попълва декларация кога е бил и къде за успокоение на останалите. Дори и логистично не съм сигурен дали няма да стане твърде сложно - с доставка на дръвчетата, с хората които ще ни наглеждат (те също трябва да имат желание за това, особено като разберат че сме хора, които много и често пътуват по света) и т.н. 

А и като цяло настроението не е гот.

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 2 часа, Георги каза:

Не искам да изключвам хората, които са по-притеснителни и биха се отказали само заради притесненията си.

Браво за което!

Аз никак не съм притеснителна,направо щях да се откажа от хубавата инициатива.При условия,че има извънредно положение в страната,затварят се граници и светът в момента е под карантина,според мен е добре да спазваме дистанция и да проявим повече отговорност към околните.Има хора с по-слаба имунна защита,те може да са навсякъде около нас.

Така че на есен с песен ще засадим магеланска гора!

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 2 часа, Desi75 каза:

Аз поне да се запиша за инициативата независимо от месеца. 😻

П.С. Поздравления за идеята!

Ти не разбра ли, че инициативата е за есента.....

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 1 месец по-късно ...
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.