Прескочи до съдържание

КМС - (Коледната магеланска сБирка) 14.12.2019

Polina

Препоръчани мнения

преди 10 минути , Lirea каза:

Мъжо си направи подарък, като ми подари билет да го водя на Night of the Jumps. Е, те това е мъжки подарък. Добре, че не гледа футбол, че сигурно за рождения ден пак щях да имам билет. Ама не самолетен 😂  Та, заради туй събитие няма да пропусна да пия едно тъмно винце и една греяна ракия с вас, но ще цъфна, даже може би двамцата, по късното (къде 22.30 сигурно), когато магеланското човечество се е панземлянски нагаргаробластерило, пресушило е една пивоварна и е спретнало планове колкото пръстите на три ръце за следващата година.

Само не разбрах, на какво основание ще ограничаваш на георгафски принцип до панЗЕМЛЯНСКО изконното магеланско право да се нагаргаробластерим панГАЛАКТИЧЕСКИ. 😮 Отде-накъде такваз вогонска бюрокращина. Че туй, магеланците, до един знаем да пътуваме на стоп, имай го предвид 😄 

• Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар

Ограничавам ви, щото никой не се е похвалил, че е взел от ония сайтове билет за 5 евро до Джаглан Бета. Или, че поне са го взели на стоп до МКС. Или в краен случай е успял лично да нагаргаробластери вогонец. Освен г-н Непосонимо Велик @Брани, разбира се, който всъщност контролира достъпа до пангалактическия миксер за гаргаробластер наред с вселенската сила.  Ама заради вас ще издействам пълната пангалактическа версия, за да е съвършена КМС.  👽

• Браво 1
  • Смея се 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 1 минута , Lirea каза:

Ограничавам ви, щото никой не се е похвалил, че е взел от ония сайтове билет за 5 евро до Джаглан Бета. Или, че поне са го взели на стоп до МКС. Или в краен случай е успял лично да нагаргаробластери вогонец. Освен г-н Непосонимо Велик @Брани, разбира се, който всъщност контролира достъпа до пангалактическия миксер за гаргаробластер наред с вселенската сила.  Ама заради вас ще издействам пълната пангалактическа версия, за да е съвършена КМС.  👽

За МКС не знам, но съм съвсем способен да дойда на стоп до КМС в О!Шипка 😄 

Пет евро са много пари. Чудесата на Вселената откриваме за по-малко от 5 алтериански долара на ден. А и до Джаглан Бета с нейните мразовити луни... ПРЕЗ ЗИМАТА! 😮 Ако не беше КМС, щях да си стоя на Малка Мечка Бета, пък ако щеш, говори, че ми е омръзнал животът 😉 

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 6 минути , Lirea каза:

Баси! Пък аз само до Малага имам билетче и се надявах да си намеря дружинка. Пък то ... пангалактически миксери ... 

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 26 минути , BlackArt77 каза:

Важното е да не свършим като храна за червейте на Аракис. 

И ще видим тогава що е то червей-пътешественик, захранен с... няма значение 😄

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Официално приключвам записването. Резервираната бройка е запълнена. 

Ако има допълнителни уточняващи факти ще пиша да знаете.

• Харесвам 3
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, Polina каза:

Официално приключвам записването. Резервираната бройка е запълнена. 

Ако има допълнителни уточняващи факти ще пиша да знаете.

Със съпругата ми не познаваме никой, така че нямаме претенции къде ще бъдем настанени.

Ще се радваме да се запознаем 🙂 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 7 минути , Адриан ХН каза:

Със съпругата ми не познаваме никой, така че нямаме претенции къде ще бъдем настанени.

Ще се радваме да се запознаем 🙂 

Чудесно! Обичаме новобранци! Целият салон е запазен за нас, сядате при който пожелаете! 🙂 

• Смея се 1
Връзка към коментар
преди 5 минути , Oshko каза:

Ще си пишем ли табелки кой кой е или по-добре да има известна доза загадъчност?

Още не си научил имената на магеланците ли?  

Предлагам да се изпитваме. 

• Смея се 3
Връзка към коментар
преди 20 минути , Polina каза:

Поли, съботните записвания май са проспани.😄 Освен моето име, мисля че липсват и други записали се. 

• Шок 2
Връзка към коментар
преди 24 минути , Polina каза:

Айде да не се...:unsure: , че както съм зле с имената, да не се наложи да повтарям годината...:rolleyes:

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 27 минути , Polina каза:

Пиши ми двойка директно 😄 Много бъркам имена: примери Деси = Гери (и обратното), Арчи = Марио, Ясен = Евгени, Евгени = Валери, нищо общо 😄

• Смея се 2
Връзка към коментар
преди 22 минути , Дани Магелани каза:

Поли, съботните записвания май са проспани.😄 Освен моето име, мисля че липсват и други записали се. 

Вярно, че празнувах още от четвъртък и днес сутринта като дописвах списъка може да съм пропуснала някой, ама не ме стряскай така... 

Само ти си, извинявай. Аз така и Фичо пропуснах... 🙂

Връзка към коментар
преди 9 минути , Граф Вронски каза:

Много бъркам имена: примери ....😄

Много внимавай с бъркането на женски имена - може да ти докара жестоки проблеми! 

• Смея се 5
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
В момента, Polina каза:

Вярно, че празнувах още от четвъртък и сутринта като дописвах списъка може да съм пропуснала някой, ама не ме стряскай така... 

Простено ти е, щом е такъв случаят!

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Polina каза:

Вярно, че празнувах още от четвъртък и днес сутринта като дописвах списъка може да съм пропуснала някой, ама не ме стряскай така... 

Провери за bulla и Roberto Baggio

Връзка към коментар
преди 11 минути , Дани Магелани каза:

Провери за bulla и Roberto Baggio

Там са си, виж по-нагоре в списъка. Тя, Баджо, беше от първите записали се. Това от събота е само уточняващо обстоятелство 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Преди 1 час, Oshko каза:

Ще си пишем ли табелки кой кой е или по-добре да има известна доза загадъчност?

E много ясно. Най-големите умове в Империята (т.е. аз) са впрегнати в момента да мислят над дизайна. Едно е сигурно - ще бъдат велики както подобава на автора, на събитието, на автора, на посетителите и на автора!

🙂

• Харесвам 7
  • Благодаря 2
  • Браво 4
  • Смея се 2
Връзка към коментар

Резервацията е потвърдена. Магеланците ще бъдат очаквани около 18:30ч. 

Сметките ще се водят на маси (както миналата година). За нас е резервирано цялото помещение на приземния етаж, без къщата. 

Приготвяйте си коледните костюмчета, смешните и/ или поучителни истории и много от истинските Ви усмивки! 

До скоро! 🙂 

• Харесвам 16
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 39 минути , Брани каза:

Бързам да споделя с вас поредния шедьовър, сътворен от Мен.

🙂

Даже с невъоръжено око се забелязва продуктовото позициониране :biggrin: 

Спойлер

image.png.f40362d74d7baf6811c384877e6dd20d.png

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.