Tedy Публикувано: 11 декември, 2019 Сподели Публикувано: 11 декември, 2019 преди 6 часа, Брани каза: Бързам да споделя с вас поредния шедьовър, сътворен от Мен. Не ставайте, не ставайте ... 🙂 Едни еленски рога не можа ли да му сложиш на този самолет. Коледен дух от ново време. 🤣🤣🤣 2 Връзка към коментар
Костов Публикувано: 12 декември, 2019 Сподели Публикувано: 12 декември, 2019 С най-голямо съжаление, искам да ви информирам, че поради здравословен проблем няма да мога да дойда на срещата. 😥. Пожелавам на всички вас едно страхотно изкарване. 4 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 12 декември, 2019 Сподели Публикувано: 12 декември, 2019 Бързо оздравяване, @Костов Възможно ли е да дойда с другарче - пътешественик? 1 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 12 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 12 декември, 2019 преди 17 минути , Eva eva каза: Бързо оздравяване, @Костов Възможно ли е да дойда с другарче - пътешественик? Три са свободните места. 🙂 Засега. 2 Връзка към коментар
Eva eva Публикувано: 12 декември, 2019 Сподели Публикувано: 12 декември, 2019 Супер! Значи съм с другарче 🙂 Връзка към коментар
antony2001 Публикувано: 12 декември, 2019 Сподели Публикувано: 12 декември, 2019 Здравейте, изстрелват ме утре за Турция и се налага да пропусна сбирката. Весело изкарване на всички! Извинявай, Поли. Връзка към коментар
Брани Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 На 11.12.2019 г. в 22:14, Tedy каза: Едни еленски рога не можа ли да му сложиш на този самолет. Коледен дух от ново време. 🤣🤣🤣 "Късно е, няма обратен път назад ..." 🙂 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 4 часа, Брани каза: "Късно е, няма обратен път назад ..." 🙂 Вече си включил печатницата? Пусни и малко $$$ €€€ ! 3 Връзка към коментар
Брани Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 Само монети сечем в Империята: (Не ги гледайте тия глупости за Liberty - това е само мостра ...) 10 1 Връзка към коментар
Граф Вронски Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 27 минути , Брани каза: Само монети сечем в Империята: (Не ги гледайте тия глупости за Liberty - това е само мостра ...) Предполагам и за God също така 😄 Мисля, че вашата вяра е в друго. 😉 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 13 декември, 2019 Автор Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 И свободните места се запълниха! Поздравления. Няма празно! 🙂 3 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 1 час, Polina каза: И свободните места се запълниха! Поздравления. Няма празно! 🙂 Поли, за да не сравнявам 100 човека, можеш ли да напишеш отпадналите и новодошлите, че аз по вчерашния списък съм действала, че даже и съм приключила... 1 Връзка към коментар
Happy_Traveler Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 Аз се отписвам за съжаление. Надявам се поне през януари да има среща в Пловдив. 🙂 4 Връзка към коментар
vlady Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 преди 2 часа, Happy_Traveler каза: Аз се отписвам за съжаление. Надявам се поне през януари да има среща в Пловдив. 🙂 Жалко 😞 1 1 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 13 декември, 2019 Сподели Публикувано: 13 декември, 2019 (редактирано) На 12.12.2019 г. в 12:14, Костов каза: С най-голямо съжаление, искам да ви информирам, че поради здравословен проблем няма да мога да дойда на срещата. 😥. Пожелавам на всички вас едно страхотно изкарване. Бързо възстановяване! @Happy_Traveler Тъкмо си мислех, че ще направихме среща най-после.... Жалко! 😞 Редактирано 13 декември, 2019 от Иван Попов добавяне 1 1 Връзка към коментар
patilana Публикувано: 14 декември, 2019 Сподели Публикувано: 14 декември, 2019 Нашта маса поздравява вашта маса с песента : О-о-о-бичам Ви, о -бичам Ви всички, Със евтини билетки И далеч замечтани! Наздраве : Весела Коледа на страхотната организаторка @Polina 17 Връзка към коментар
kopche Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 Благодаря на @Polina за организацията и на @Mary за топлото посрещане с късмети и баничка вчера, за ръчно приготвени и опаковани домашни бисквити! Толкова положителна енергия има винаги на тези сбирки! Много ни беше приятно и зареждащо! Искам пак! 🙂🤗 @Георги благодарим за календарите! 7 Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 И като казахте късмети, никой не ми се обади къде ще пътува с мен. Моля да ме информира своевременно, за да планирам! 😀 5 3 Връзка към коментар
dechy Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 И аз щях да питам същото. Мен никой не ме покани никъде, но затова пък аз поканих @Mary на Кирибати. Даже вече проучих, че това е единствената държава в света, която е разположена едновременно в северното, южното, източното и западното полукълбо. Казвайте къде и с кого ще ходим! 🙂 4 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 43 минути , Цвете каза: И като казахте късмети, никой не ми се обади къде ще пътува с мен. Моля да ме информира своевременно, за да планирам! 😀 Ами то някои пропуснаха да си изтеглят късметче. @Mistress of Germs, например 😆 Та, ако я искаш, служебно ще я запиша да пътува с тебе, стига @Mary да каже къде 😎 2 2 Връзка към коментар
Иван Попов Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 Наистина беше една прекрасна сбирка. 🙂 Благодаря на @Polina (кака Поли) за организацията и на @Mary (Снежанка) за късмети 😊 баничките, а и за домашните бисквити, за малко да ги забравя! Винаги има много позитивна енергия на тези сбирки! 😊 6 Връзка към коментар
Mary Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 39 минути , master_of_germs каза: служебно ще я запиша да пътува с тебе Такива служебни работи - няма! Всеки е с късмета си. За да помогна ще кажа, че Цвети трябва да пътува за Нова Зеландия - та който изтегли този късмет, да даде знак. А @Mistress of Germs съм я пратила в Украйна - ха ха - как звучи пратила - на нейното късметче пише Украйна. Нямам представа кой го е изтеглил. При мен има останали още три късметчета - имаше хора, които не дойдоха. 1 3 Връзка към коментар
Bellaero Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 Благодаря и аз за хубавото парти! И мен никой не ме покани никъде, затова @desislavna каза да тръгвам с нея 😁🌎🇺🇸 6 1 Връзка към коментар
master_of_germs Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 преди 30 минути , Mary каза: Такива служебни работи - няма! Всеки е с късмета си. За да помогна ще кажа, че Цвети трябва да пътува за Нова Зеландия - та който изтегли този късмет, да даде знак. А @Mistress of Germs съм я пратила в Украйна - ха ха - как звучи пратила - на нейното късметче пише Украйна. Нямам представа кой го е изтеглил. При мен има останали още три късметчета - имаше хора, които не дойдоха. @mradulova го изтегли, благодаря! 🙂 Добре ни е дошла и тя, и всеки друг, който реши да дойде с нас на великденска магеланска инвазия 🙂 @Mary, благодаря за прекрасното настроение, което отново и отново ни създаваш. И на @Polina, и на Основателя, и на всички, които идват на сБирките и ги правят нещо много повече от биропиене 🙂 Аз съм си потърсил другарчето ( @Ивайла ), с което трябва да пътувам до Оман. Ако не друго, за поредна година късметчето ме кара да седна да се поразровя за държава, която никога преди не съм слагал нито в близки, нито в далечни планове. И мене ме потърси другарче-планинарче да споделим късметче Пакистан. Пак не е било досега в никакви планове, макар и много често в блянове лелеяни. 🙂 А друго другарче-магеланче ми подари на сБирката книга, чието действие се развива основно в най-непристъпните пакистански какакорумски баири... "Туй е знак!... Е, може и да е случайно съвпадение, но и случайното съвпадение, и то е знак!" (Тери Пратчет, "Масклин") 🙂 11 Връзка към коментар
Ивайла Публикувано: 15 декември, 2019 Сподели Публикувано: 15 декември, 2019 Аз съм си много доволна и от двата късмета, днес и аз поразгледах Оман, на мен ми е в списъка "Искам и там", уведомила съм съпъшественика си да не ме забрави за Вануату ... Замислих се днес, че ако някой не знае къде е попаднал и просто ни е слушал снощи (аз ще ходя в Австралия, спах в Радисон за 10 евро, ходих до Филипините за 27 евро, мисля си за Сварбалд и т.н.), ще си помисли , че е на свиждане, да не казвам къде...:) Хубаво е и да мечтаем, и да превръщаме мечтите в реалност... Че ей сега ще дойде времето за отчет през декември 2020...:) 11 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега