Прескочи до съдържание

КМС - (Коледната магеланска сБирка) 14.12.2019

Polina

Препоръчани мнения

O, значи с @Happy_Traveler си имаме още компания за Бразилия! 🙂

А, това означава ли, че имам още 1 късмет, който някой друг преди Happy_Traveler e изтеглил? 🙂

• Харесвам 1
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 33 минути , dechy каза:

O, значи с @Happy_Traveler си имаме още компания за Бразилия! 🙂

А, това означава ли, че имам още 1 късмет, който някой друг преди Happy_Traveler e изтеглил? 🙂

На Хепи късмета и изцяло извън официалните късмети.

А всички, които бяхме на сбирката получаваме два късмета за пътешествия - единия, който ти си теглиш и там има име на друг магеланец, а втория е в който е написано твоето име, а някой друг го е изтеглил.

Някой ме пита вечерта, но вече си бяхте тръгнали.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
На 15.12.2019 г. в 21:06, Костов каза:

Леле, падна ми се Мароко. Като малък си мислех, че мароците и торбалан живеят там. Май е време да проверя дали това е истина. @peterpup, стягай се друже, ще ходим да видим Мароците и Торбалан. 🤣🤣🤣

И аз отдавна си мечтая за там, но малко неопределено за близкото бъдеще. Може би е дошъл моментът.😀 А дано. А куфарите ще ги стегнем.

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Здрасти,много хубаво си прекарахме!😀Но....имам 1 но предложение.За догодина да сменим заведението.Нещо ми е тясно,като във вагон -ресторант.А и кухнята не е кой знае какво🤨

По-миналата година бяхме в 1но на Попа,къща на 2 етажа и външна част с печки за пушачите.Повече ми хареса😎

Връзка към коментар
преди 17 часа, Olianata каза:

Здрасти,много хубаво си прекарахме!😀Но....имам 1 но предложение.За догодина да сменим заведението.Нещо ми е тясно,като във вагон -ресторант.А и кухнята не е кой знае какво🤨

По-миналата година бяхме в 1но на Попа,къща на 2 етажа и външна част с печки за пушачите.Повече ми хареса😎

Здрасти,

Бяхме да. Но Домата е затворен отдавна, не случайно заведението, в което се събираме е сменено. 

Трудно е да направим среща за 100 човека, в което и заведение се сетите в София или друг град. Това значи да имаме меню, да се събира капаро (което е минимум 20лв на човек). Няма кой да ни чака в натоварен сезон, както е около Коледа, ние да уточняваме до последно колко точно човека ще сме итн. 

Пс. Нека дойде догодина, всеки може да даде идея за място на коледната сбирка. Условията са да е с централна локация, да не е безумно скъпо и за предпочитане без музика на живо, за да можем да се чуваме. 

Миналата година търсихме вариант, за друго място и там бяха категорични - 30лв/човек и меню. А това с менюто на мен ми е най-любимото! Как ще накараш 100 човека да ядат едно и също?

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Беше чудна сбирка, запознах се лично с много позитивни магеланци. Беше като мини пътуване- емоционално и зареждащо. Моята храна беше вкусна. Персоналът беше много любезен. Най важното целта беше постигната- общувахме и разговаряхме на всякакви теми. Благодаря на @Polina за организацията и на @Mary за пожеланията, баницата и късметите. Но все още не знам кой и къде ще ме отведе. Моля този, който е получил късмет с мен да ми каже къде ще ходим, че няма да мога изпратя 2019, ако не знам.

• Харесвам 6
Връзка към коментар
преди 12 часа, Polina каза:

Здрасти,

Бяхме да. Но домата е затворен отдавна, не случайно заведението в което се събираме е сменено. 

Трудно е да направим среща за 100 човека, в което и заведение се сетите в София или друг град. Това значи да имаме меню, да се събира капаро (което е минимум 20лв на човек). Няма кой да ни чака в натоварен сезон както е около Коледа, ние да уточняваме до последно колко точно човека ще сме итн. 

Пс. Нека дойде догодина, всеки може да даде идея за място на коледната сбирка. Условията са да е с централна локация, да не е безумно скъпо и за предпочитане без музика на живо. 

Миналата година търсихме вариант, за друго място и там бяха категорични - 30лв и меню. А това с менюто на мен ми е най-любимото! Как ще накараш 100човека да ядат едно и също?

OK,Поли!Благодаря за организацията!Догодина ще помагаме,ако трябва😀

Връзка към коментар
преди 16 часа, Olianata каза:

за пушачите

@Olianata,винаги ще имаш компания за пафкане 😀Много хубаво си поговорихме докато "пушехме".😀

А късметчетата бяха много яки. @Радослав ме изтегли,за да пътуваме до Грузия.Пък аз трябва да поканя @Teminator за пътешествие до Израел.

• Харесвам 4
Връзка към коментар
На 18.12.2019 г. в 22:00, Вероника каза:

Беше чудна сбирка, запознах се лично с много позитивни магеланци. Беше като мини пътуване- емоционално и зареждащо. Моята храна беше вкусна. Персоналът беше много любезен. Най важното целта беше постигната- общувахме и разговаряхме на всякакви теми. Благодаря на @Polina за организацията и на @Mary за пожеланията, баницата и късметите. Но все още не знам кой и къде ще ме отведе. Моля този, който е получил късмет с мен да ми каже къде ще ходим, че няма да мога изпратя 2019, ако не знам.

С известно закъснение:

Тъкмо повод да видя Тайланд, че отдавна ми се иска да отида там 😉

IMG_20191219_181554.jpg

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
На 17.12.2019 г. в 13:56, aikula3d каза:

@Иван Попов, стягай се брат, че ще трябва да отскочим до Южна Америка за едно карнавалче 🙂 🙂 🙂 

Ами когато кажеш :dance3: брат :dance3: тръгваме! То и без това Бразилия ми е мечтам предполагам и на теб ти се ходи там! :yahoo:

За 2020 година за карнавала няма да стане, но за 2021 година може и да измислим нещо. :girl_witch: Така, че стягай се 🙂:girl_witch:

На 17.12.2019 г. в 18:22, dechy каза:

O, значи с @Happy_Traveler си имаме още компания за Бразилия

Ооо кака ( @Happy_Traveler  ) ние с теб и без това си имаме уговорка за Южна Америка. :girl_witch: Та голяма компания ще станем. 🙂

Aз изтеглих @Надя, дано да не бъркам човека! Ако имам грешка, моля да прощава.

Стягай раницата и багажа, че ще трябва да ходим в Полша.

20191224_220444.jpg.6df35f214c2a8295362249f6cd9d3a3e.jpg

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.