Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

преди 9 минути , Lindt каза:

Аз само да допълня с въпрос. Ако Пулс Мениджмънт има Общи Условия, които съм подписала и те играят роля на допълнително споразумение с фирма поредна... но са без дата и в тях пише, че могат да ги променят. Това значи ли, че са валидни за всички техни клиенти и всяка промяна следва да е валидна за всички? 

Питам заради вечния ми въпрос за замразяването, но ми е любопитно и по принцип как седят нещата извън Пулс с общите условия.

За всяка промяна в Общите условия клиентите следва да бъдат изрично уведомени и имат срок, в който могат да изразят изрично несъгласие с промяната на ОУ, ако в дадения срок не направят това, то се счита, че приемат отношенията им с Дружеството да се уреждат от новите ОУ. Това е по спомен, като се прибера ще отворя да погледна по-обстойно да не съм ти казала някоя глупост 🙄

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Хм, добър въпрос @Lindt?

По принцип Общите условия могат да се променят едностранно, но трябва да те уведомят за промяната, дали чрез публикуването им някъде, дали като ти ги дадат или по друг подходящ начин. Ако не го направят няма как да искат да ги спазва. 

Когато промяната е съществена и утежнява ситуацията ти, можеш да прекратиш договора на това основание. В случая обаче, доколкото разбирам промяната те ползва. За мен щом ти не възразяваш, значи промяната важи и за теб. 

Горното важи, ако в ОУ не е посочено изрично, че разписаното в тях към датата на сключване на договора е валидно и се прилага до прекратяване на договора ти. 

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 12 минути , Adventurer каза:

Освен това, за да се "застраховаш" по още един начин можеш официално да си оттеглиш "пълномощното за дебитиране на карта", чрез нотариална покана и отказ заверен и вписан от нотариус. Тока поне ще имаш някакви доказателства в твоя полза в случай, че не успееш напълно да се "разведеш" и в бъдеще пак ти напомнят, че все още "сте заедно" и настина стигнеш до адвокат. Питай Гугъл за "отказ от пълномощно"...

Това и аз си го мислех, но има едно голямо неизвестно... Не знаем кой е упълномощения от Линд. За да е валидно оттеглянето трябва да е уведомено упълномощеното лице. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, Lindt каза:

Какво имаш предвид под бележки за онлайн плащане? Да отида на място и да си искам бележки за тези суми или трябва да ми ги изпращат някъде? 

имам предвид, че са длъжни да издават такива касови бележки - основанието е чл. 118, ал.1 и ал.3 от Закона за данък върху добавената стойност и чл.3, ал.1 от тази Наредба

установихме, че ти не плащаш с директен дебит от банковата си сметка, така че не попадат в изключенията, които са споменати в чл.3 на Наредбата

по принцип това е нещо, срещу което се бори голяма част от бизнеса, защото е практически невъзможно да ти връчат касовата бележка, след като си платила неприсъствено, но в конкретния случай е в твоя полза, защото така би разбрала кой точно ти тегли пари, поради невъзможност да го установиш на база на някакви други писмени доказателства

честно казано, съм скептична, че ще ги получиш, ако ги поискаш, така че по-разумният вариант е да следваш съвета на @mililia и да поискаш писмено от банката да ти даде тази информация, но все пак не пречи да подадеш в свободен текст едно заявление до пулсовете, като го адресираш до всичките им възможни фирми и спортен клуб, данни за които има на сайта им, да ти предоставят касовите бележки, издадени във връзка с извършени плащания на ...... /посочваш датите на авторизациите на картата ти/

относно фактурите и правото ти да изискаш такава - имаш го, и отказът да ти издадат такава отново е данъчно нарушение и може да бъде предмет на сигнал/оплакване до НАП - основанието е отново ЗДДС

Цитат
Чл. 113. (1) Всяко данъчно задължено лице - доставчик, е длъжно да издаде фактура за извършената от него доставка на стока или услуга или при получаване на авансово плащане преди това освен в случаите, когато доставката се документира с протокол по чл. 117.
(2) Фактурата се издава най-малко в два екземпляра - за доставчика и за получателя.
(3) Фактура може да не се издава:
1. за доставки, по които получателят е данъчно незадължено физическо лице
.....
(6) Когато издаването на фактура не е задължително, тя се издава по желание на доставчика или на получателя, като всяка страна е длъжна да окаже необходимото съдействие на другата страна за издаването.
единственото условие е да си поискаш такава в рамките на 5 дни от датата на извършеното плащане

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар
Преди 1 час, antea каза:

имам предвид, че са длъжни да издават такива касови бележки - основанието е чл. 118, ал.1 и ал.3 от Закона за данък върху добавената стойност и чл.3, ал.1 от тази Наредба

установихме, че ти не плащаш с директен дебит от банковата си сметка, така че не попадат в изключенията, които са споменати в чл.3 на Наредбата

по принцип това е нещо, срещу което се бори голяма част от бизнеса, защото е практически невъзможно да ти връчат касовата бележка, след като си платила неприсъствено, но в конкретния случай е в твоя полза, защото така би разбрала кой точно ти тегли пари, поради невъзможност да го установиш на база на някакви други писмени доказателства

честно казано, съм скептична, че ще ги получиш, ако ги поискаш, така че по-разумният вариант е да следваш съвета на @mililia и да поискаш писмено от банката да ти даде тази информация, но все пак не пречи да подадеш в свободен текст едно заявление до пулсовете, като го адресираш до всичките им възможни фирми и спортен клуб, данни за които има на сайта им, да ти предоставят касовите бележки, издадени във връзка с извършени плащания на ...... /посочваш датите на авторизациите на картата ти/

относно фактурите и правото им да изискаш такава - имаш го, и отказът да ти издадат такава отново е данъчно нарушение и може да бъде предмет на сигнал/оплакване до НАП - основанието е отново ЗДДС

единственото условие е да си поискаш такава в рамките на 5 дни от датата на извършеното плащане

Използвах го в имейла си към тях, много ти благодаря!

П.П. За да не е празен информaтивния ми имейл, посочих, че ще се обърна към медиите поради отказа им да ми предоставят информация и ужасното им отношение. Подадох сигнал в Господари на Ефира.

Всякакви други предложения са добре дошли. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 5 минути , Goal & Boss каза:

Да не са я писали Милка? Каква обида!!!

Не, фамилията ми е сбъркана, не първото име, затова не протестирах 🙂 Само с 3 букви по-различна ми от актуалната.

Тук си намерих още един с потвъдено прекратяване и изтеглени пари 10 месеца по-късно: 

Цитат

Наистина, преди доста време е било, но е любопитно как тези случаи си продължават години наред. 

Връзка към коментар
преди 6 часа, mililia каза:

Това и аз си го мислех, но има едно голямо неизвестно... Не знаем кой е упълномощения от Линд. За да е валидно оттеглянето трябва да е уведомено упълномощеното лице. 

На хвърчащото листче наречено "регистрационната форма" тя упълномощава Спортен клуб "Пулс-София", което е сдружение, представлявано от управителен съвет, каквото е изискването по закон, и членовете, на който са известни... Кое по-точно не се знае? 

puls.jpg.3594bf4282692a3d542909be59c8802d.jpg

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 9 минути , Adventurer каза:

На хвърчащото листче наречено "регистрационната форма" тя упълномощава Спортен клуб "Пулс-София", което е сдружение, представлявано от управителен съвет, каквото е изискването по закон, и членовете, на който са известни... Кое по-точно не се знае? 

puls.jpg.3594bf4282692a3d542909be59c8802d.jpg

На мен не ми е част от хвърчащото листче с регистрационната форма. Сигурно защото не става с дайнърс.  Един от многобройните ми нови приятели-мениджъри в Пулс, заяви, че от това лисче не се дава копие на клиента и то си губи давността при приключване на договора 🙂  Та няма как да си оттегля пълномощното и нямало причина. 

Интересно този, който го е публикувал как е успял да ги залиса и да го снима. Браво на човека!

• Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 14 минути , Lindt каза:

На мен не ми е част от хвърчащото листче с регистрационната форма. Сигурно защото не става с дайнърс.  Един от многобройните ми нови приятели-мениджъри в Пулс, заяви, че от това лисче не се дава копие на клиента и то си губи давността при приключване на договора 🙂  Та няма как да си оттегля пълномощното и нямало причина. 

Интересно този, който го е публикувал как е успял да ги залиса и да го снима. Браво на човека!

@Lindt, ако си сигурна, че си подписала такова нещо, макар и да не е част от регистрационния формуляр, пълномощното може да се оттегли, не ти трябва да го имаш като копие. До сега не знаех, как може да си си дала съгласието и на кого си го дала, та за това не сме обмислили оттеглянето. @Adventurer се е добрал до нещо ценно, но само ти можеш да потвърдиш дали си подписала подобно нещо.

Иначе в регистрационния ти талон  липсва подобно съгласие поради, което няма как да кажа със сигурност кой е упълномощения да тегли от сметката ти. 

Както казах по горе, практиката на Пулс е различна и не могат да се ползват на готово примерите, кой как си е решил въпроса или как да се подходи. 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , mililia каза:

@Lindt, ако си сигурна, че си подписала такова нещо, макар и да не е част от регистрационния формуляр, пълномощното може да се оттегли, не ти трябва да го имаш като копие. До сега не знаех, как може да си си дала съгласието и на кого си го дала, та за това не сме обмислили оттеглянето. @Adventurer се е добрал до нещо ценно, но само ти можеш да потвърдиш дали си подписала подобно нещо.

Иначе в регистрационния ти талон  липсва подобно съгласие поради, което няма как да кажа със сигурност кой е упълномощения да тегли от сметката ти. 

Както казах по горе, практиката на Пулс е различна и не могат да се ползват на готово примерите, кой как си е решил въпроса или как да се подходи. 

А, хм, @Adventurerго сложи още докато си нямах отделна тема този формуляр. Според мен именно такова чудо попълних, пък и фирмата съвпада. Основанието за плащане е PULSE FITNESS MEMBERSHIP-SOFIA. Референцията е нещо, което не разбирам какво е като поредица цифри и букви. 

Иначе го обмислях оттеглянето и затова първо него поисках във вторник. И вчера. И в днешния си имейл. Те ми отказаха 2 пъти, ще виим дали ще го направят и трети. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Днес част от казуса бе решен - имам документи с печат, че членството ми е прекратено без предизвестие. Че не дължа нищо на фирмата, с която имам договор и другите 2, които не са имали право да теглят пари от моя сметка и не са упълномощени за това.  Че данните, които съм предоставила на първите и те са ги споделили неправомерно са заличени. 

Та с този пост Ви благодаря! И Ви питам, защото и Вашето лично време бе неправомерно отнето и губено - как да продължим? 

• Харесвам 3
  • Браво 8
Връзка към коментар

преди 4 часа, Lindt каза:

Днес част от казуса бе решен - имам документи с печат, че членството ми е прекратено без предизвестие.

Това стана малко като Game of Thrones... 8 сезона suspense и накрая John Snow убива khaleesi, Bran Stark (a.k.a. the crippled) става крал на 6-те кралства, неопетнените искат смъртта на Сноу, но някакси се съгласяват с изгнание, след което се изнасят и така... :girl_crazy:

Дай малко повече подробности - какво и как... :popcorm1::girl_wacko: 

• Смея се 6
Връзка към коментар
преди 9 часа, chandni каза:

Това стана малко като Game of Thrones... 8 сезона suspense и накрая John Snow убива khaleesi, Bran Stark (a.k.a. the crippled) става крал на 6-те кралства, неопетнените искат смъртта на Сноу, но някакси се съгласяват с изгнание, след което се изнасят и така... :girl_crazy:

Дай малко повече подробности - какво и как... :popcorm1::girl_wacko: 

Правилно, така е. Събирах армията.

В четвъртък получих огромна подкрепа и помощ от @mililia Но покрай всички други хорър истории в нета, ние се ръководехме от догадките, че аз съм подписвала нещо и това се оказа много натоварващо. 

В петък наистина се бях убедила, че май няма да се справя без адвокат, така че се обърнах към виден магеланец, който пък реши, че не иска да му платя за помощта. Той не прие поставените или непоставени подписи като основателно доказателство, че съм тъпа, което ми осигури някаква глътка спокойствие и причина да прекратя паниката. 

В събота след йогата успяха да подразнят и него, защото отказът да ми напишат причина за плащането на 3 вноски, които аз най-добронамерено отидох да заплатя, беше некоректна и ме накара за 3-ти път да си източвам сметката, защото с тези няма да се разберем толкова разумно.  

Тук да отбележа, че съм доста неефективна във финансово отношение. Имам си една сметка и точно 2 карти - Diners и Мastercard от ОББ. Което на практика означава, че аз хем съм си платила 5 полета другия месец и не искам да се откажа от носенето на пластиката, с която съм го направила, хем няма в каква сметка да си получа заплатата. При това към момента diners се приема успешно навсякъде, така че съм загубила навиците да нося пари в брой. И в случай на нужда от пари, аз няма как да изтегля на ПОС, защото нямам нищо в сметката. Та към нервите добавих и голяма доза личен дискомфорт. 

Вероятно цялата сага щеше да се разреши по-рано, ако не се чувствах глупава и излъгана. И бях пратила напосоки повече глупави имейли към Пулс. Обаче държа да отбележа, че в моя формуляр имейл за контакт няма. Когато започнах темата, на сайта им частта с политика на лични данни се "редактираше" и не беше достъпна. На практика имах live chat и имейл  callcenter $ pulsefit.bg.  На който не ми отговаряха. 

После се появи и coorporative$ pulsefit.bg в новите условия. И ако заредиш страницата им на английски, също се показва тази велика форма на контакт. 

В следващия пост ще разкажа какво написах в неделя, вече подплътена с характерното си самочувствие и как може би е протекла тази бърза битка. 

• Харесвам 7
Връзка към коментар

Имейлите могат да съдържат това,  а може  и да не го съдържат. Просто ще предполагаме, че е протекло така:

Имейл 1:

Здравейте, 

поради отказа на Вашите служители в продължение на 30 дни да ми предоставят достъп до:
- Правилник: 
- Общи условия:
-  справка за задължения:
както и отказ да приемат и осигурят:
 - бланка за оттегляне на пълномощно за ползване на банкови детайли
 - писмена информация за условия за прекратяване на членство 
- писмена информация за условия за замразяване на членство

Ви информирам, че ще направя публично достъпно отношението Ви към мен и други Ваши клиенти във фейсбук, социални мрежи, публични форуми, медии. 

Поради непредоставяне на касови бележки и отказ да ми издадат фактура за извършваните от мен плащания на основание на ЗДДС и на основание чл. 118, ал.1 и ал.3 от Закона за данък върху добавената стойност и чл.3, ал.1 от тази Наредба, ще подам сигнал и в НАП.

С уважение, 

Отговорът в неделя, час по-късно:

Здравейте,

Случаят Ви е разгледан и ще ви бъде предоставен изисканият от вас документ на място, след като попълните молбата за прекратяване и заплатите предизвестието по прекратяването. Ще се свържем с вас в утрешния ден, за да бъдете насочена към служител, който да намерите на място

Тази зашеметяваща скорост ме порази и се наложи спешно да излезем за по бира 🙂 преди да отговоря:

Здравейте, 
кой от желаните от документи ще ми бъде предоставен в понеделник? 

Очаквам да получа:
1/ Правилник на Спортен клуб Пулс-София с булстат 176302671, на който съм активен член.
2/ счетоводни документи за изтегления от сметката ми членски внос
3/ Справка за заплатеното от мен 
4/ Справка за задълженията ми към всяка от фирмите Ви, с която имам договорени отношения
5/ бланка с входящ номер за оттегляне на пълномощно за ползване на банкови детайли
6/ списък с фирмите, с които имам договорени отношения, до които да изпратя уведомление за прекратяване на членство и адресът им за кореспонденция 
7/ списък с личните ми данни, които съхранявате и бланка с входящ № за оттегляне на съгласието ми да ги ползвате
В случай, че правилникът с актуална дата и подпис от мен ме задължава да заплатя 3 вноски, очаквам проформа с основание за плащане "прекратяване на членство по уведомление с вх. №"

Ще очаквам писмен отговор и документите в офис на Speedy в Бизнес Парк София!

• Харесвам 9
Връзка към коментар

Аз само да добавя, че след като два месеца близо, @Lindt викаше неволята, най-накрая запретна ръкави и почна да нанася удари, преминавайки в настъпление.

В събота след като й бяха дали молба за прекратяване на членството отправена до Пулс Мениджмънт ЕООД и Общи условия на тази фирма /в която се споменаваше за предизвестие и 3 вноски/, с нея стигнахме до извода, че в Правилника на Спортния клуб няма такова нещо, а тя с въпросното ЕООД няма никакви отношения, за да им плаща вноските. И така, тя взе решение докато се чуди как да си запълни неделята да ги дразни.... 

Според мен за УСПЕХА и допринесе факта, че тя вече имаше яснота с кой какво се е договорила и че времето на празните обещания на Пулс е отминало. От там усетиха, че повече пари от нея няма да изкарат, обаче ровейки, вече тя ще носи само вреди. @antea й даде силен коз с данъчни нарушения от тяхна страна, което подбутна нещата да разкарат Линд от главата си, вместо да ги грози опасност от възможни проблеми с данъчни и евентуално да бие по реномето им при евентуален интерес от медиите към тяхната дейност.

Останалото ще разкаже самата тя, защото в крайна сметка сама се оправи и получи един документ с лъжи, но другият е изявлението, което и трябваше. 

• Харесвам 8
  • Благодаря 2
  • Браво 1
Връзка към коментар

В 9 сутринта ми звънна дамата от отдел казуси. Аз хич не исках да си говоря с нея.

Подкрепена от предложената безрезервна помощ от видния магеланец, споменат по-горе без ник, можех във всеки момент на продраната плоча, която слушах, да кажа: "обадете се на адвоката ми." 

Поради прочетеното из нета за условията им на работа, измамата да имат 3 месеца предизвестие за ниска позиция, ежедневни глоби, отказано право за болничен и само 5 дни платен отпуск.. . Аз им съчувствах на тези хора. В доста случаи те са дечица на по 20-25 и нито си знаят правата, нито имат опит и самочувствие. 

Част от мениджърите им обаче, както и г-ца Казуси,  вероятно са дългосрочни служители и са напълно наясно с тормоза, който причиняват на доверчиви клиенти. И не знам какво не е наред с тях,  че го работят това. 

Та тя не беше достатъчно любезна.

- Нямало да ми дадат документи. Да ги взема на място

Напишете ми отказа и обосновка за него.  

-елате на място за молба и вноски

Няма как да ме разходите за 7ми път

-няма друг вариант, това е процедурата

Процедурата ви е незаконна и се налага да направите нова

-вие трябва да дойдете на място

Не искам бележка за плащане от друга фирма,  с която нямам отношения

-вие имате договор

Имам договор с 1 фирма,  а вие теглите от друга, издавате бележка от трета и аз не съм ви упълномощила за това

-подписали сте се,  че

Не съм се подписвала на нищо и нямате право да предоставяте данните ми на трета фирма без споразумение. Обадете се на адвоката ми

- ами тогава няма как да прекратите членството си. 

Напишете ми го официално това. Не сте издали нито един правно издържан документ и аз няма да губя времето си да ги разглеждам при Вас. 

- добре,  госпожо,  приятен ден

Разговорът беше 10 минути. Накрая леко се задавях от нехарактерна жлъч. 

Последва този мейл,  който се радвам,  че видях късно,  когато нямаше значение:

Здравейте,

На място можете да получите само искания от Вас документ за изтриване на личините Ви данни.

При прекратяването получавате документ за извършеното плащане на предизвестието по прекратяването и молбата за прекратяване.

Общите условия и правилника се предоставят на всички наши клиенти още при разписване на формуляра за членство.

Необходимо е да дойдете на място!

Поздрави,

• Харесвам 10
Връзка към коментар

@Lindt така и така си писала разни неща до този и онзи, напиши и едно официално писмо до ПИБ, в което ясно и стегнато им обясни за практиката на този фитнес свързанa с това, което те наричат "директен дебит", даже им сложи и линкове към форумите с оплаквания и към публикуваните обяснения на ПУЛС "Допълнително сме застраховали всички наши членове по следния начин – в случай, че писмено оспорите дадена транзакция към Пулс Фитнес&Спа, то ПИБ ще ви възстанови тези пари по картата без да разследва причините на оспорване." и т.н. 

Напиши им, че очакваш официален отговор от тях, който ще публикуваш в Интернет, дали одобряват практиките на този фитнес и дали са съгласни виртуалните им терминали, да се използват по този начин. Не се съмнявам, че са чували за тези неща, но едно е да отидеш и да говориш с някой служител в офис, друго е да дадат официален отговор... 

Другото, което забелязах, че другия популярен фитнес, който беше споменат по-рано също предлага тази опция със същите виртуални терминали, но от тях поне засега не съм виждал оплаквания и твърдят, че прекратяването става с едностранно едномесечно предизвестие, което ако направиш повече нямало да можеш да използваш тази опция за плащане в бъдеще... 

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 8 минути , Adventurer каза:

@Lindt така и така си писала разни неща до този и онзи, напиши и едно официално писмо до ПИБ, в което ясно и стегнато им обясни за практиката на този фитнес свързанa с това, което те наричат "директен дебит", даже им сложи и линкове към форумите с оплаквания и към публикуваните обяснения на ПУЛС "Допълнително сме застраховали всички наши членове по следния начин – в случай, че писмено оспорите дадена транзакция към Пулс Фитнес&Спа, то ПИБ ще ви възстанови тези пари по картата без да разследва причините на оспорване." и т.н. 

Напиши им, че очакваш официален отговор от тях, който ще публикуваш в Интернет, дали одобряват практиките на този фитнес и дали са съгласни виртуалните им терминали, да се използват по този начин. Не се съмнявам, че са чували за тези неща, но едно е да отидеш и да говориш с някой служител в офис, друго е да дадат официален отговор... 

Другото, което забелязах, че другия популярен фитнес, който беше споменат по-рано също предлага тази опция със същите виртуални терминали, но от тях поне засега не съм виждал оплаквания и твърдят, че прекратяването става с едностранно едномесечно предизвестие, което ако направиш повече нямало да можеш да използваш тази опция за плащане в бъдеще... 

Да, това мислех вчера след разговора с човек от финансовия им отдел. Че съм мернала някъде, че ПИБ не желаят да ги асоциират с тези тегления. И е хубаво да ги информират за това замесване на името им към некоректна услуга, засягаща вероятно 100 000 човека, ако съдя по номера на членството си. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 8 минути , Adventurer каза:

Не знам дали става въпрос за същия фитнес, но аз го видях даден за пример поне веднъж от бг мама, която е фенка на Пулс, като фитнес със същите условия. Там се говореше за Атлетик (имаше и още един, но не ми се рови да го намеря).

Може би е в интерес на темата да се сложат публикуваните условия на тези два фитнеса и всеки да прецени какви са разликите:
https://pulsefit.bg/pages/terms-of-use

https://athletic.bg/корпоративно-представяне/общи-условия-на-атлетик-фитнес/

Ходих на място в Пулс миналата седмица и поисках да ми дадат копие от общите им условия (тези в договора, който ми дадоха да чета, а не в сайта им) и най-изненадващо човек "има време да си ги прочете на място, не може да ги взима, нямат копие, нямат ги публикувани"

• Харесвам 2
Връзка към коментар

За Атлетик ставаше въпрос, разбира се, просто не исках да отклонявам темата точно в този момент, ето и пример и изглежда, че може онлайн да направиш всичко с няколко кликвания...

АБОНАМЕНТ С ПЕРИОДИЧНО ПЛАЩАНЕ - 40 ЛВ./МЕСЕЦ
Duration: 12 months
UNLIMITED ACCESS
Price: 40 лв.
Абонамент, заплащан на ежемесечни равни вноски, чрез услугата периодично плащане. Включва неограничен фитнес и групови тренировки, минимум 2 часа безплатен паркинг за фитнес клубовете в търговските центрове, душ, Wi-Fi, сейфчета за ценности и сауна там, където е налична. Чрез избирането на тази опция, клиентът дава съгласието си абонаментът му да бъде автоматично подновяван чрез автоматично изтегляне на абонаментна сума от въведена от него банкова карта директно от Атлетик Фитнес, чрез Първа инвестиционна банка АД, без необходимост за изричното оторизиране на всяко последващо плащане от негова страна. Абонаментът може да бъде прекратен едностранно от клиента с 1-месечно /едномесечно/ писмено предизвестие подадено на място, в някой от фитнес клубовете на Атлетик Фитнес, или чрез интернет страницата – на посочения електронен адрес. При това положение клиентът не дължи никакви неустойки, но опцията за заплащане на абонамента чрез периодично плащане няма да му бъде предоставяна за в бъдеще.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Колкото повече чета тази тема, толкова повече се убеждавам, че ще си остана дебел :grin:, или даже и да се случи да отслабна, със сигурност няма да е от ходене на фитнес! :rolleyes:  Отивам да чета съветите на Topfly за 10000 крачки на ден, а съветите му за диета ще се направя, че не съм ги видял.  :grin:

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 11
Връзка към коментар
19 minutes ago, Фичо said:

Колкото повече чета тази тема, толкова повече се убеждавам, че ще си остана дебел :grin:, или даже и да се случи да отслабна, със сигурност няма да е от ходене на фитнес! :rolleyes:  Отивам да чета съветите на Topfly за 10000 крачки на ден, а съветите му за диета ще се направя, че не съм ги видял.  :grin:

С крачките при мен действа. До сега след 3-4 дневни пътешествия винаги съм се връщала по-малко килограми. В ежедневието не мога да постигам такива резултати без хранителен режим. Ходя на канго джъмпс и табата 3 пъти седмично, но действат само за стягане и поддържане на килограмите. Ако отпусна края на сладкото и тестото, всички тренировки отиват по дяволите 😀

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.