master_of_germs Публикувано: 3 януари Публикувано: 3 януари На 30.12.2024 г. в 10:50, Tokotome каза: Здравейте, в средата на февруари отиваме за 4 пълни дни. Идеята ми е да е доста интензивно с еднодневни екскурзии до Севиля, Гибралтар и Каминито Дел Рей + 1 ден за Малага. Оставам с впечатлението, че обществения транспорт до тези места е вариант, както може би и рент-а-кар (от гледна точка на спестено време със сигурност). Знам, че един ден за Севиля е малко, но поне за разглеждане на основното се надявам да е окей. Приемам съвети за промени в програмата и дали има смисъл нощувките да са само в Малага, че ми се вижда малко 50/50 дали да е така, или да тръгнем към Севиля, да спим там и на другия ден да поемем към Гибралтар, примерно. Благодаря предварително! Защо не погледнеш темата на @ДиянаВ, която в 4 дни вмести с обществен транспорт Малага, Каминито дел рей, Кордоба и Гранада. Ако сте с кола, от какъв зор пък да нощувате само в Малага. И по-горе съм го писал. Два пълни дни в Севиля са санитарен, но недостатъчен минимум. 5
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега