ДиянаВ Публикувано: 7 юни, 2021 Сподели Публикувано: 7 юни, 2021 преди 54 минути , EliDion каза: @Морска сирена, лош пророк сте. Отмениха полета. Мисля да го сменя (има такава опция) пък дано имам късмет с новата дата, а и ще стоя още два дни 😄 . Иначе в и-мейла предупреждават, че възстановяването ще стане бавно, ако избера това. Така или иначе билетите на Уиз са все още скъпи, ако нещо пак се обърка мога да се върна с тях. Надали ще се вдигнат на повече от сегашните 100-150лв. Виена Варна също е опция, но почват от 29 юни. По-рано има Виена Букурещ. Раян не знам кога почват. Обаче накрая като сложеш време и пари за транспорт... май не си струва, но пък се минава през Бърно🙂 Връзка към коментар
ivan69 Публикувано: 7 юни, 2021 Сподели Публикувано: 7 юни, 2021 Аз също гледах Букурещ-Прага за 30,06-07,07 , но току що виждам , че първият полет вече го няма . Ще се ходи с кола явно. Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 7 юни, 2021 Сподели Публикувано: 7 юни, 2021 преди 11 минути , mamaivy каза: Моля да споделите как става промяната, само същата дестинация ли има възможност да се смени,колко време напред позволява смяна и най-важното,искат ли доплащане до цената на новата дата. Имам едни билети за есенен Лисабон,да знам какво ме чака. В мейла не пише нито време нито до кога може да се смени. Не видях опция за смяна на дестинация, но може и да има, ще погледна, не ме интересуваше. До колкото видях падат средите и май имаше още един ден в седмицата. Остават понеделник и петък. Погледнах летището. Днешния си е кацнал. Ще гледам позитивно. Вместо 10 дни ще постоя две седмици. Супер а? 1 1 Връзка към коментар
Морска сирена Публикувано: 7 юни, 2021 Сподели Публикувано: 7 юни, 2021 преди 1 час, EliDion каза: @Морска сирена, лош пророк сте. Отмениха полета. Мисля да го сменя (има такава опция) пък дано имам късмет с новата дата, а и ще стоя още два дни 😄 . Иначе в и-мейла предупреждават, че възстановяването ще стане бавно, ако избера това. Така или иначе билетите на Уиз са все още скъпи, ако нещо пак се обърка мога да се върна с тях. Надали ще се вдигнат на повече от сегашните 100-150лв. Ами, съжалявам!Дръжте ни в течение за полета с нова дата.За 15евро билет не си заслужава да смените дата с доплащане.По-добре си купете билет от друга АК,да не изгорите с по-голяма сума.Всяка друга,но не и blue air!!! Връзка към коментар
PolinaS Публикувано: 7 юни, 2021 Сподели Публикувано: 7 юни, 2021 преди 2 часа, EliDion каза: @Морска сирена, лош пророк сте. Отмениха полета. Мисля да го сменя (има такава опция) пък дано имам късмет с новата дата, а и ще стоя още два дни 😄 . Иначе в и-мейла предупреждават, че възстановяването ще стане бавно, ако избера това. Така или иначе билетите на Уиз са все още скъпи, ако нещо пак се обърка мога да се върна с тях. Надали ще се вдигнат на повече от сегашните 100-150лв. Имайте предвид, че и на мен ми казаха, че ще стане бавно, преди вече повече от година. Междувременно все пак ми отговориха наскоро във фейсбук, че съм си в списъка с чакащи, ама да си чакам, в стил няма откъде да ги вземем тия пари, та не се надявайте скоро да ви върнат пари и ако имате вариант, по-добре ползвайте ваучери или смяна на полети... 1 Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 8 юни, 2021 Сподели Публикувано: 8 юни, 2021 Появи се странен проблем. Като се опитвам да сменя датата и натисна продължи ми дава това, Not enough flights were selected Please select flights for your trip. One flight for one-way or two flights for roundtrip. Ok като изобщо не виждам къде и как да селектирам. Селектирах полета преди да натисна модифицирай. Той е само един. Някой с опит, да сподели как да се сборя. ПП Сборих се, явно бъг в системата. 1 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 8 юни, 2021 Сподели Публикувано: 8 юни, 2021 Преди 1 час, EliDion каза: Появи се странен проблем. Като се опитвам да сменя датата и натисна продължи ми дава това, Not enough flights were selected Please select flights for your trip. One flight for one-way or two flights for roundtrip. Ok като изобщо не виждам къде и как да селектирам. Селектирах полета преди да натисна модифицирай. Той е само един. Някой с опит, да сподели как да се сборя. ПП Сборих се, явно бъг в системата. А самата смяна безплатна ли е,ако разбира се имаше разлика в цената на вашите билети? Връзка към коментар
EliDion Публикувано: 8 юни, 2021 Сподели Публикувано: 8 юни, 2021 Да смяната е безплатна, Пишеше го и в мейла. Имаше разлика с 30 евро нагоре. Не видях обаче за има възможност за промяна на маршрут. Дано всичко да е наред сега и да няма изненади. 1 Връзка към коментар
maiche Публикувано: 24 август, 2021 Сподели Публикувано: 24 август, 2021 Blue air - нови дестинации 2022 5 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 4 1 Връзка към коментар
nino Публикувано: 18 септември, 2021 Сподели Публикувано: 18 септември, 2021 преди 3 часа, mamaivy каза: А за тези без ваксини ? Връзка към коментар
iMari Публикувано: 23 септември, 2021 Сподели Публикувано: 23 септември, 2021 Много сладка промоция 🙂 Ако пътувате с Блу еър до/от Линате и сте си сложили нещо синьо ви дават ваучер за 15 евро. Your favourite blue brings you a new escapade Wear your favorite blue jeans or a great blue T-shirt, a jacket or even a tie or a blue hat on your flight from/ to Linate and you will be immediately spotted by our fashion-vigilant crew! You will be awarded a voucher that you can redeem by scanning the dedicated QR code and entering your data in the campaign form. After filling in the form, the amount of € 15 will be credited to your electronic wallet, to be used for the purchase of future Blue Air flights / services and will be valid until December 31, 2021. https://www.flyblueair.com/en/gb/blue-is-the-new-black-campaign/ 3 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2021 На 18.09.2021 г. в 14:20, mamaivy каза: Успя ли някой да получи 19 евро от тази промоция? Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 8 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2021 преди 1 час, iMari каза: Успя ли някой да получи 19 евро от тази промоция? Аз не съм и пробвала. Досега не съм и летяла с тях. Споделих, защото може да послужи на някого. 1 Връзка към коментар
saved_ Публикувано: 8 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2021 Аз уж направих всичко необходимо за въпросните 19 евро, но така и не ми ги заредиха в профила... 1 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 8 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2021 Това ми отговориха във facebook след като писах оплакване и писах и на тъпия автоматичен чат 🙂 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 8 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2021 преди 5 минути , darinamarinova каза: Това ми отговориха във facebook след като писах оплакване и писах и на тъпия автоматичен чат 🙂 Значи си получила мейл с потвърждение след като си попълнила формата и си ъплоуднала сертификата? Нямам спомен да са ми пращали такъв. Аз им пиша през сайта, никакъв отговор. Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 8 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 8 октомври, 2021 @iMari Да, бях го изпратила сертификата 1 път и нищо. След това попълних данните отново и дойде такъв имейл. 1 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 28 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2021 Най-накрая заредиха по 19 евро в профилите ....иииии Раян взеха, че спряха полетите до Букурещ 😃 Днес и утре имат - 25% намаление за всички полети до края на октомври следващата година, 2022г. Излизат хубави цени. Например Бургас - Клуж Напока за юли са по 11,24 евро в посока. Имате ли наблюдения какви са условията им, ако отменят полета или променят дата час? Позволяват ли местене на датата без доплащане или пък еднократна промяна както Раян? Чудя се дали да не вземем билети Букурещ - Яш за един маршрут през шарените църкви и към Молдова за пролет/лято 2022г. През август билетите са по 11,70 евро. 6 Връзка към коментар
agenta Публикувано: 28 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2021 @iMari и аз да се похваля, че получих бонуса от 19 евро. Ще пътуваме с Таром или Катар до Букурещ през сайтовете за намаление са доста добри цените, а и техните часове на излизтане от двете летища у нас и в Румъния са по-удобни от на Раян полетите. 🙂 Иначе все ще си купим нещо до края на декември с бонуса от Blue Air 😉 2 Връзка към коментар
darinamarinova Публикувано: 28 октомври, 2021 Сподели Публикувано: 28 октомври, 2021 И аз получих днес бонуса. 🙂 2 1 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Някой има ли актуална информация бавят ли още възстановяването на суми за билети? Имам канселирани полети до Лисабон и се чудя дали да си взема сумата+20% в портфейла или направо да си искам връщането й. Четох в темата за голямо чакане. Връзка към коментар
mitkobiker Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 От средата на октомври чакам рифънд (повърден от тях за след няколко дена) на анулиран по решение на авиокомпанията полет... Не си губете времето с рифънди от тия, ако има шансове да си ползвате кредита. 1 Връзка към коментар
iMari Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 Дайте ми идея за полет около 8 евро, че имам да изразходвам кредит. А ако отменят полета, позволяват ли безплатно местене напред-назад? 🙂 Връзка към коментар
mamaivy Публикувано: 30 декември, 2021 Сподели Публикувано: 30 декември, 2021 преди 13 минути , iMari каза: Дайте ми идея за полет около 8 евро, че имам да изразходвам кредит. А ако отменят полета, позволяват ли безплатно местене напред-назад? 🙂 Това са опциите. If you booked the ticket through Blue Air or Customer Service department), the following procedures apply: 1. You can change the travel date, at no additional cost, directly on our www. You can choose another flight operated by us on the same route, that is maximum 14 days before or maximum 30 days after the schedule date of departure of the original flight, subject to availability of seats. 2. If you choose not to change your travel date free of charge, you can request the full amount of the reservation plus a bonus of 20% on your individual Blue Wallet, directly on our www. 3. Upon request, the full amount of the reservation can be refunded on the same payment method used when purchasing the ticket.Please note: Due to the high volume of incidents in the COVID-19 crisis, the refund may take more than normal. In order to apply for refund, please contact us by filling in a form on our web Thank you for your understanding, and we apologize for the change to your travel plans! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега