Прескочи до съдържание

GullivAir - новата българска авиокомпания

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , stanimir каза:

550€ на човек за дълъг уикенд до Тайланд е топ !!!

Джетлага на отиване няма да те е пуснал и ще трябва да се връщаш

• Харесвам 4
  • Браво 2
Публикувано:

Ами най-добре да си живееш по българско време... Пукет си е от местата с нощен живот, та няма да е трудно.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 34 минути , bobbyfm каза:

Гъз път да види в най-буквалния смисъл на израза.

даже не знам дали и авантюристочно настроените магеланци биха се хванали на това....поне цената да беше по-привлекателна....

• Харесвам 4
Публикувано:

Ами не мисля , че е скъпо.Колко ще струва тридневен СПА уикенд в български зимен курорт за Свети Валентин ? 

Разбира се това е цена само за полета , но разходите в Тайланд ще са в пъти по-ниски от в България.

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 53 минути , stanimir каза:

Ами не мисля , че е скъпо.Колко ще струва тридневен СПА уикенд в български зимен курорт за Свети Валентин ? 

Разбира се това е цена само за полета , но разходите в Тайланд ще са в пъти по-ниски от в България.

прав си, но въпреки всичко си е 10 ч полет + трансфери и т.н в посока и чисто ще ти остане ден и половина....

• Харесвам 6
Публикувано:

Отчетете фактора , когато се появиш в понеделник на работа и заявиш пред колежките в офиса "Оф , пък мен милото ме води за празника в Тайланд.Ужасно , ужасно ми е уморено.

Не е живот това"

Завистта в очите им (и злобните комвнтари аад гърба ви) си струват всяка минута във въздуха 😂

• Харесвам 4
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 11 минути , stanimir каза:

Отчетете фактора , когато се появиш в понеделник на работа и заявиш пред колежките в офиса "Оф , пък мен милото ме води за празника в Тайланд.Ужасно , ужасно ми е уморено.

Не е живот това"

Завистта в очите им (и злобните комвнтари аад гърба ви) си струват всяка минута във въздуха 😂

При моята точно това се случва, но тя наистина си вярва, че е направила огромна жертва са ме придружи за поредната екскурзия, която съм платил изцяло 😇 

за мен е топ предложение, лошото е, че на 07.02 се връщаме от Канарите за седмица с децата и разводът не ми мърда при подобна изненада 🥳 май вярно трябва да се напъна в тази посока, изведнъж рязко ми се приходи 🤓

• Харесвам 6
  • 6 месеца по-късно ...
Публикувано:

https://trud.bg/a/articles/левски-лети-с-огромния-самолет-на-цска

Левски ще отлети с огромния самолет, който превози ЦСКА до Баку за мача с Карабах. Утре "сините" ще летят до Казахстан за реванш срещу Кайрат в третия предварителен кръг на Шампионската лига. Левски спечели с 1:0 в София.

Огромната машина, която е предназначена за презокеански полети, за втори път е наета от български футболен отбор. Самолетът донесе късмет на ЦСКА при гостуването срещу Карабах, когато "червените" завършиха 0:0 и поставиха основите към продължаването напред.

Статията е от 08 август 2026. В момента тече първото полувреме, а Левски води с 0:1.

• Харесвам 4
Публикувано:

Полети до Тайланд от София. Не знам дали е споменавано вече във форума.

За цените вече всеки "сам си преценя..."

image.png.9ef6adb332320883bf2e767b50b0e24e.png

• Харесвам 8
Георги Матеев
Публикувано:
преди 3 часа, jorocontrola каза:

Полети до Тайланд от София. Не знам дали е споменавано вече във форума.

За цените вече всеки "сам си преценя..."

image.png.9ef6adb332320883bf2e767b50b0e24e.png

Вдругиден летя Истанбул-Банкок за €160 (хванах промо цена) с Air Arabia и 2 седмици по-късно Банкок-Брюксел с Hainan Airlines за €250 - всичко това с включен чекиран багаж. Брюксел може да се замени с почти всяко голямо европейско летище, на мен просто това ми трябваше, че отивам в Белгия по работа. С малко търпение подобни цени могат да се намерят и зимата.

GullivAir билет с чекиран багаж струва €1170. Аз лично не оценявам удобството на "директен" полет от София на €760, колкото е разликата в случая. Сложих кавички, тъй като наистина директен полет от София до Банкок би бил някъде 10:30 - 11:00 часа, а GullivAir са заложили 15 часа летателно време, което със сигурност значи че правят някъде технически стоп за минимум 3 часа, което е почти еквивалентно на прекачване. Ами не, мерси.

Но за всеки влак/самолет има пътници 🙂

• Харесвам 18
Публикувано:
преди 16 минути , Георги Матеев каза:

Аз лично не оценявам удобството на "директен" полет от София на €760, колкото е разликата в случая. Сложих кавички, тъй като наистина директен полет от София до Банкок би бил някъде 10:30 - 11:00 часа, а GullivAir са заложили 15 часа летателно време, което със сигурност значи че правят някъде технически стоп за минимум 3 часа, което е почти еквивалентно на прекачване. Ами не, мерси.

Правят междинно кацане в Пукет, т.е. ако летиш до Пукет, а не до Банкок, вече си е наиситна директен.  

• Харесвам 4
Георги Матеев
Публикувано:
преди 7 минути , Фил каза:

Правят междинно кацане в Пукет, т.е. ако летиш до Пукет, а не до Банкок, вече си е наиситна директен.  

Ясно, тогава за Пукет да кажем има известен смисъл, но за мен съвсем обезсмисля полета до Банкок - особено на тази цена. За сравнение, полет с прекачване в Истанбул е по-бърз и по-евтин. А даже няма да сравнявам двете авиокомпании.

2026-08-19.png

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 39 минути , Георги Матеев каза:

Вдругиден летя Истанбул-Банкок за €160 (хванах промо цена) с Air Arabia и 2 седмици по-късно Банкок-Брюксел с Hainan Airlines за €250 - всичко това с включен чекиран багаж. Брюксел може да се замени с почти всяко голямо европейско летище, на мен просто това ми трябваше, че отивам в Белгия по работа. С малко търпение подобни цени могат да се намерят и зимата.

GullivAir билет с чекиран багаж струва €1170. Аз лично не оценявам удобството на "директен" полет от София на €760, колкото е разликата в случая. Сложих кавички, тъй като наистина директен полет от София до Банкок би бил някъде 10:30 - 11:00 часа, а GullivAir са заложили 15 часа летателно време, което със сигурност значи че правят някъде технически стоп за минимум 3 часа, което е почти еквивалентно на прекачване. Ами не, мерси.

Но за всеки влак/самолет има пътници 🙂

Комбиниран е с Мале и имаш стоп там в двете посоки. 

• Смея се 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 18 минути , Jorro каза:

Комбиниран е с Мале и имаш стоп там в двете посоки. 

Т.е. "директният" полет до/от Банкок има 2 часа стоп в Мале и 2 часа стоп в Пукет. То като маршрутка 🙂 Поне обяснява 15+ часа летателно време.

В такъв случай полет от София с прекачване категорично е по-удобен, по-бърз и по-евтин. Гледах дати от София през зимата за по €800-1000.

• Харесвам 3
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 минути , Георги Матеев каза:

В такъв случай полет от София с прекачване категорично е по-удобен, по-бърз и по-евтин.

Да, ако е на един билет с една авиокомпания..........освен ако не се казваш Георги Матеев и за теб времето, удобството и рисковете за изпускане на полет да изглеждат по различен начин... 😉 

• Харесвам 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 14 минути , Duke каза:

Да, ако е на един билет с една авиокомпания..........освен ако не се казваш Георги Матеев и за теб времето, удобството и рисковете за изпускане на полет да изглеждат по различен начин... 😉 

Да, в случая говоря за всичко на един билет с Turkish Airlines, и то без промоция, а с Lufthansa/Austrian/FlyDubai дори има още по-добри оферти. Безрисково, по-евтино, по-бързо, по-добра авиокомпания, трупаш точки и си ползваш статуса (ако имаш такъв) по път и т.н. - абсолютно несравнимо е. Докато за Малдиви и да кажем Пукет бих оправдал по-висока цена заради лекото удобство в плюс, то Банкок с тези 2 стопа и при цена около €1200 с багаж е меко казано надценено.

А ако се казвам Георги Матеев ще направя това, което правя вдругиден - ще летя двупосочно до Банкок за максимум €400 🙂 Подобни варианти не са за всеки, разбира се, но съществуват и са достъпни, ако искаш да спестиш една торба пари.

• Харесвам 17
Публикувано:

Чудя се , защо изобщо лети до Бангкок ? Вярвам единици са хората които не са тръгнали на плажна почивка.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Duke каза:

@Георги Матеев е единствен и извън рамката на масата пътуващи, за които времето, удобството и рисковете ... са определящи.

Непрекъснато има оценки за начина му на пътуване, който се оценява от камбанарията на "общоприето и правилното" и като рекох "камбанария" се сетих, за известната на юристите фраза "Quod licet Iovi, non licet bovi".

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , Doctor Who каза:

Непрекъснато има оценки за начина му на пътуване, който се оценява от камбанарията на "общоприето и правилното" и като рекох "камбанария" се сетих, за известната на юристите фраза "Quod licet Iovi, non licet bovi".

По-скоро не става дума за оценка, а за сравнение с практическа насоченост извън частното... 😉 

А, иначе, мисля с Жорката се познаваме достатъчно добре, за да съм повече от убеден, че той не се засяга от нито едно мое мнение, което някои възприемат за заядливо... 😛 

• Харесвам 3
Публикувано:

Предполагам че полета е полу-чартър, и за това има спирки, Не виждам техническа необходимост от междини кацания. Разстоянието е под 5000 мили което не е проблем за А330 

Публикувано:

Разбира се , той е като маршрутка.Разтоварва хора на Малдиви , на Пукет и може би някой остава и за Бангкок.Явно не смогват да напълнят цялата машина само за Тайланд.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.