Прескочи до съдържание

Покупка на имот

samuraika

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 13.03.2023 г. в 11:36, ven62 каза:

Ти пък как така ги умножи по 2. (от теб да мине) 

Подозирам, че пенсионираните само за 1 конкретен месец са около 1000. (Не твърдя, че съм прав) 

Хаха, може и да си прав — понякога числата изглеждат странно, особено ако се гледат само за един месец. 

Публикувано:
На 5.03.2021 г. в 23:12, Alexander каза:

темата вчера като изскочи и ми стана едно такова умилително за какви цени сме си говорили преди 4 години и каква е днешната действителност, особено като стигнах до постовете за топ локации по 100+ квадрата и под 200000 евро щях да се задавя :smile: в момента правим бърз оглед какво се предлага на пазара и реалността е съкрушителна, освен ако не смяташ 250-300К евро за джобна пара, която евентуално да стигне за Овча купел

и след това стигнах до поста на @Alexander, който вероятно не съм видяла през 2021, но сега не можах да се сдържа - най-хубавите ми детски преживявания са били в продължение на 17-18 години на няколко метра от твоя адрес - на Караджа 47, по три месеца лятото при баба, май обаче сме в различни възрастови категории, иначе сигурно и с теб съм щяла да си играя в двора на Музикалното училище, разликата е че аз и досега смятам този район на Варна за чудесен и продължава да ми харесва много :smile:

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.