Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 7.12.2025 г. в 11:21, ESK каза:

Екстра си е Малта зимата. Била съм за Нова година там. На 2.01.2016г. си пиехме кафето по суитшърчета в Марсахлок. 🙂

2019г. в края на ноември също беше супер "зимно" време.

Ами на Барселона какво й е този януари беше 20 градуса. Сега ще видим за НГ какво ще е 😁😁

• Харесвам 3
Публикувано:
На 21.11.2025 г. в 9:25, Ilian359 каза:

И мен ме дразни тази Италия, но масово жените я обожават (необяснимо) и полетите са пълни. Но конкретно Римини е отлично попадение. Децата ми го обожават, а хотелът, в който отсядаме е на 20 минути пеша от летището. Може да е "Италианският Слънчак", но има всичко за една кратка и пълноценна семейна почивка на достъпна цена.

А има ли свободни зони,че гледайки снимки всичко ми изглежда платено? И за хотела където сте били самолетите чуваха ли се?

Публикувано:

Нито влакове се чуват, нито самолети, нито увеселителният парк.

Не сме търсили свободни зони, защото няма смисъл. Всеки хотел си има договор с някое bagno да праща клиенти срещу отстъпка. Ако не се лъжа беше 18 евро на ден за среден чадър (след 5-ти ред) с 2 шезлонга в началото на септември. Цената намалява ако наемеш за поредни дни. Там чадърите са на около 5 метра един от друг, като срещу платения наем има много безплатни екстри, най-вече игри или играчки за децата, мини гоф, джаги, фитнес уреди и т.н.  Разбира се, има душове, тоалетни и кабинки за преобличане. Заслужава си парите, нищо общо няма с мутренските изпълнения по Черноморието.

Сега гледам, че хотелът е обявил някакви неадекватни цени и то за поне седмица престой, ама те редовно правят някакви промоцийки.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 8.12.2025 г. в 14:47, Ilian359 каза:

Нито влакове се чуват, нито самолети, нито увеселителният парк.

Не сме търсили свободни зони, защото няма смисъл. Всеки хотел си има договор с някое bagno да праща клиенти срещу отстъпка. Ако не се лъжа беше 18 евро на ден за среден чадър (след 5-ти ред) с 2 шезлонга в началото на септември. Цената намалява ако наемеш за поредни дни. Там чадърите са на около 5 метра един от друг, като срещу платения наем има много безплатни екстри, най-вече игри или играчки за децата, мини гоф, джаги, фитнес уреди и т.н.  Разбира се, има душове, тоалетни и кабинки за преобличане. Заслужава си парите, нищо общо няма с мутренските изпълнения по Черноморието.

Сега гледам, че хотелът е обявил някакви неадекватни цени и то за поне седмица престой, ама те редовно правят някакви промоцийки.

Минимален престой е често срещано изискване в италианските хотели за определени периоди - обикновено около уикенд и за август. Понякога има промоции, но обикновено те не важат за август, особено седмицата на ферагосто (15.08). Колкото повече напредва времето, обикновено цените се качват. Успех (in bocca al lupo)!

Публикувано:

Здравейте!

Имам кредит и искам да купя от моя профил билети на съпруга и сина, за да ги харчим. Не ми дава възможност да ги ползвам.

Аз вече купих за мен и дъщеря ми от тези билети. Братислава - Кошице - цената е една няма цена за членство. И сега при промяната на билетите с флекса не ми дава възможност да си купя членство пак. Дали мога нещо да направя? Благодаря за отделеното време.

Публикувано:

Когато купуваш с кредити трябва титуляра да присъства в резервацията. Само за други хора не може.

Ако ще пътуваш и ти, и имаш флекс, си анулирай билета и купи пак с теб включително. Членството няма общо с това. За вътрешни полети като Братислава не.-Кошице не важи.

• Харесвам 3
Публикувано:

Дали се случват често закъснения на ранния полет до Бари, имате ли наблюдения? Ще имам едно прекачване там през януари, реших, че ще е ок, три часа от кацане до излитане е времето. Летището е доста малко, надявам се да нямам проблем.

Публикувано:
На 13.12.2025 г. в 19:36, chochiani каза:

Здравейте!

Имам кредит и искам да купя от моя профил билети на съпруга и сина, за да ги харчим. Не ми дава възможност да ги ползвам.

Аз вече купих за мен и дъщеря ми от тези билети. Братислава - Кошице - цената е една няма цена за членство. И сега при промяната на билетите с флекса не ми дава възможност да си купя членство пак. Дали мога нещо да направя? Благодаря за отделеното време.

Аз май сега съобразих какво питаш за членството.

Братислава - Кошице членството не важи и не се предлага. После като сменяш полет, май вече не можеш да купиш членство. Тоест трябва още с първоначалния полет да вземеш членство, и да е международен. Та, само с нов билет. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Имам проблем с търсачката за цени през приложението от няколко дни. Когато избера начална точка, без значение коя, ми дава, че няма полети. Имате ли идея от къде идва проблемът и как да го отстраня?

Публикувано:
преди 13 минути , tara каза:

Имам проблем с търсачката за цени през приложението от няколко дни. Когато избера начална точка, без значение коя, ми дава, че няма полети. Имате ли идея от къде идва проблемът и как да го отстраня?

И при мен е така от месец може и повече. Аз минавам през търсачката за  "гъвкави дати" или ползвам приложението. 

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 30 минути , M@ria каза:

Освен Братислава- Кошице, има ли друга дестинация за евтин флекс, без WDC? Под 15€ не откривам

Хващаме за ушите първата срещната нова дестинация от Братислава (те са безброй) и имаме 11 евро.

Screenshot_20251222_161218_WizzAir.jpg.6303c5fcead2bc49943c3c4355724d17.jpg

Вероятно има и по 10 някъде, просто трябва да се търси.

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:

Бъдете по-инициативни , има достатъчно жокери.Може пък вие да намерите нещо за 9€ и да сте от помощ на останалите.Не изскачат от нищото , а някой е попаднал на тях,  отделяйки малко свободно време в търсене.

• Харесвам 13
Публикувано:

Малко тъп въпрос да задам, ама ... Ако авиокомпанията ти е отменила полет и ти е предложила друг и те се съгласиш, но междувременно си намериш друг полет и се прибереш, не може да имаш никакви претенции, нали?

Публикувано:
преди 32 минути , Stefanovam каза:

Малко тъп въпрос да задам, ама ... Ако авиокомпанията ти е отменила полет и ти е предложила друг и те се съгласиш, но междувременно си намериш друг полет и се прибереш, не може да имаш никакви претенции, нали?

Претенции винаги може да имаш. Но точно в този случай едва ли някой ще им обърне внимание… 😉

• Харесвам 5
Публикувано:

Здравейте,

Получихме този имейл, свързан с полета ни в събота. Няма да приемаме предложението. Ако обаче никой не го приеме и наистина има овърбуукинг и не ни допуснат, то можем ли да получим компенсацията като пуснем клейм, която е до 600€ (и да ни дадат билети за следващата дата) или предвид, че сме получили този имейл, вариант е само кредити към Уиз? Не ми се е случвала подобна ситуация и предпочитам да сме подготвени предварително.

IMG_9539.png

IMG_9540.png

Публикувано:
преди 34 минути , r_nikolov1 каза:

Здравейте,

Получихме този имейл, свързан с полета ни в събота. Няма да приемаме предложението. Ако обаче никой не го приеме и наистина има овърбуукинг и не ни допуснат, то можем ли да получим компенсацията като пуснем клейм, която е до 600€ (и да ни дадат билети за следващата дата) или предвид, че сме получили този имейл, вариант е само кредити към Уиз? Не ми се е случвала подобна ситуация и предпочитам да сме подготвени предварително.

IMG_9539.png

IMG_9540.png

Направи в петък сутринта онлайн чекин още, когато отвори и ако получиш бордни карти с места, не го мисли. Ако не получиш, тогава започни да се подготвяш предварително. 
При овърбукинг не могат да избягат от тавана на обезщетението.

• Харесвам 5
  • Благодаря 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Niceday
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.