Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , Седем Два каза:

Братислава-Кошице 20кг 10 евро

Е, това е народна цена 😍

И флекс е 10 евро, няма нужда да купувам първо него, после да сменям за багажа и накрая да ходи за дестинацията 🤣

• Харесвам 7
Публикувано:
На 14.11.2025 г. в 15:25, Ilian359 каза:

Ако си навъртяла 40000 лева годишен оборот спират да се отчитат и натрупват.

Като ДСК броят пълната транзакция за оборота, но начисляват точки само върху цялата част от транзакцията, съответно никога не може да стигнеш 800 лв (изключвам транзакциите към wizzair.com)

Публикувано:

Wizz Air обяви старта на нов директен маршрут от София до Римини (Италия). Полетите по новата линия започват на 31 март 2026 г. и ще се изпълняват три пъти седмично – във вторник, четвъртък и събота – през целия летен сезон. Билетите вече са в продажба, така че налазвайте 😉 

• Харесвам 9
  • Благодаря 1
  • Браво 9
Публикувано:
преди 52 минути , Пътувко каза:

Wizz Air обяви старта на нов директен маршрут от София до Римини (Италия). Полетите по новата линия започват на 31 март 2026 г. и ще се изпълняват три пъти седмично – във вторник, четвъртък и събота – през целия летен сезон. Билетите вече са в продажба, така че налазвайте 😉 

Направо получих оргазъм от тая линия. Чакаме и Раян да пусне Римини до 2-3 дни 🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 13
Публикувано:

То добре, ама не станаха ли твърде много дестинации в Северна Италия

Да не спрат някоя друга ми е мисълта

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , neuromancer каза:

Уиз от пролетта не летят до Болоня, така че защо не. На север май имат само Бергамо и Торино.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 минути , neuromancer каза:

Това на Адриатика и по-скоро централна Италия другите 2 в северна Италия са Торино и Бергамо са доста далеч. Болоня е по-близо но нея вече я спряха след като я налази Раян. 

Публикувано:

Аз бих заложил на септември и началото октомври. Ще става все още за море. А дори като изключим Сан Марино имам още доста набелязани места в района - San Leo, Gradara, Montegridolfo и Cesenatico 🙂 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 22 минути , Ilian359 каза:

В момента няма такъв маршрут на сайта. Да не го спряха и него вече?

преди 3 минути , Hakkâri Spor каза:

Няма Римини на сайта. Може да има на мобилното приложение, но не съм проверявал.

image.png.74fccf082a1cdc258098d2efeb20b713.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , jorocontrola каза:

Аз бих заложил на септември и началото октомври. Ще става все още за море.

Не, не става. В началото на септември вече е хладно, но поне водата е топла.

Публикувано:
преди 7 минути , Ilian359 каза:

Не, не става. В началото на септември вече е хладно, но поне водата е топла.

Ами зависи на кое викаш хладно. Последните 3 години съм на БГ морето последната седмица преди училище и не сме имали проблеми. В Римини не мисля, че септември е по-студено от Созопол примерно 😉

• Харесвам 2
Публикувано:

Ай стига лиготии!  😛 Че да не показвам в темата снимки от януарско нощно къпане в Адриатическо море. 😄 Иначе самото Римини оглавява класацията ми, а всъщност ми е единствен кандидат за най-смотан град на Апенинския полуостров. 😄

• Харесвам 4
  • Шок 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 17 минути , Климент каза:

image.png.36f74347e08a5eee3b99163b9107e493.png

Има си го от началото на Април

При мен все още не. Но ще пробвам от друг браузър по-късно.

image.png.9b19e2f2527bd965dbc143f91a8a97e7.png

edit: в мобилното приложение излиза

Публикувано:
преди 10 минути , Ilian359 каза:

В началото на септември вече е хладно

Всеки има различно виждане за "хладно" по принцип 😉

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 16 часа, Hakkâri Spor каза:

При мен все още не. Но ще пробвам от друг браузър по-късно.

image.png.9b19e2f2527bd965dbc143f91a8a97e7.png

edit: в мобилното приложение излиза

Малко избирателно излиза все още, да. 

преди 18 часа, Георги Матеев каза:

Направо получих оргазъм от тая линия. Чакаме и Раян да пусне Римини до 2-3 дни 🙂

Те от Ryanair никога не биха се сетили 😁. Бил съм на плаж в Римини и в лятно Сан Марино, но докато си купувахме марката оттам, видях едни зимни снимки и също беше голяма красота. Така че страхотна нова линия, но аз все още чакам да видя какво ще стане с Акаба, дали въобще ще я стартират. Все още се чудя за априлската ваканция на децата.....  

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, jorocontrola каза:

Ами зависи на кое викаш хладно. Последните 3 години съм на БГ морето последната седмица преди училище и не сме имали проблеми. В Римини не мисля, че септември е по-студено от Созопол примерно 😉

Не става. Сезонът по цялото крайбрежие на Емилия-Романя е кратък и общо-взето свършва някъде до средата на септември, както в България. Дотогава и повечето хотели затварят. Крайбрежието е отворено и полегато, съответно като започнат студените ветрове, сезонът бързо приключва. Самото крайбрежие на Римини е аналог на Слънчев Бряг. По- на юг Католика е малко по-добре. Най-доброто място за море наоколо е Милано Маритима. Морето не е нещо особено, обаче хората там знаят как се прави туризъм, храната е чудесна. Самият град Римини е приятен, но не и нещо специално. По-добре да се скокне на север, до Равена, или до близкото Сан Марино и Урбино (нещо като ранна Флоренция, 100-150 години по-рано). Наоколо има и доста комплекси за забавление на деца, например Мирабиландия и Олтремаре.

• Харесвам 10
Публикувано:

Канселирах един билет на  9,11 и явно не съм направила необходимото да заявя че искам да получа парите по сметка.

Сега се опитвам да си ги поискам, но съобщението е че -" Резервацията не отговаря на условията за възстановяване"

Някакви съвети какъв може да е проблема и какво да направя?

Благодаря!

И втория ми въпрос - имам една резервация която е без флекс, но получих съобщение за промяна на полета и искам да я канселирам.

Дали ще получа парите обратно и как направо да я насоча към сметка.

И за двете резервации съм направила изцяло с карта.

Публикувано:
преди 26 минути , Taliana каза:

Сега се опитвам да си ги поискам, но съобщението е че -" Резервацията не отговаря на условията за възстановяване"

Някакви съвети какъв може да е проблема и какво да направя?

Да не би да си използвала получения кредит или част от него за друга резервация?

Публикувано:
преди 4 минути , ДиянаВ каза:

Да не би да си използвала получения кредит или част от него за друга резервация?

Не съм ползвала нищо от този кредит.

Единственото за което се сещам, че са правени промени във връзка с домашни потреби. Отделно канселирах само 1 билет от общо 3 в тази резервация.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.