Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Ще трябва да си платят при овърбукинг, нищо че са ти предложили. И по регламента трябва да платят пари, не кредити. Но може да ти предложат кредити, ако мине...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

И аз имам същото съобщение за същия полет. 30 евро за места не е никак магеланско.  В момента има некупени 70-80 места, битката в петък сутрин ще е за тях 😉 Да видим развитието. 

Поправка. @r_nikolov1, платих auto check-in за 3 евро на човек,  би трябвало утре в 5ч. сутринта да получа бордни карти /50 часа преди полета/. 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 час, jul каза:

И аз имам същото съобщение за същия полет. 30 евро за места не е никак магеланско.  В момента има некупени 70-80 места, битката в петък сутрин ще е за тях 😉 Да видим развитието. 

Поправка. @r_nikolov1, платих auto check-in за 3 евро на човек,  би трябвало утре в 5ч. сутринта да получа бордни карти /50 часа преди полета/. 

Точно - така си реши проблема по най-магеланския начин! Тъкмо ме подсети и аз да го направя, за всеки случай, въпреки че нямам подобно уведомление и не съм в същата посока, мерси 💐

Публикувано:
преди 2 часа, jul каза:

Линдт беше писала преди време, че услугата auto check-in не работи както се очаква, но може вече да е оправена.

Ето мнението й от 2024 г. и следващото на @DGTG

За мен най-добре е човек сам да се погрижи. Аз имах края на ноември такова съобщение за доброволно обезщетение, което отказах. Нямаше овърбукинг и даже имаше свободни места в самолета Букурещ -Айндховен, но гледам че вашият май е разпродаден.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 38 минути , ДиянаВ каза:

Линдт беше писала преди време, че услугата auto check-in не работи както се очаква, но може вече да е оправена.

Ето мнението й от 2024 г. и следващото на @DGTG

За мен най-добре е човек сам да се погрижи. Аз имах края на ноември такова съобщение за доброволно обезщетение, което отказах. Нямаше овърбукинг и даже имаше свободни места в самолета Букурещ -Айндховен, но гледам че вашият май е разпродаден.

Аз си платих ауто чека преди час, а около 30 минути по-късно билетите вече бяха налични, щото сме вече във въпросните 50 часа преди полета. Работи си нормално

• Харесвам 10
Публикувано:

Хм, ще видим колко е нормално, аз все още нямам бордни карти.

Амелия не ми помогна. Ако били минали 50 часа и нямам в спам, да си ги прибера от летището. Което с нищо не ми помага, при положение, че целият полет е продаден. Обаче ми дава опция да се чекирам срещу заплащане. Явно планът ми не сработи и ще трябва да дебна утре рано.

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз непрекъснато чета, че това автоматичното не работи, за пръв път виждам някой да пише, че е сработило.

Разбира се ако не получите б. карта се чекирате 24 часа преди полета.

Публикувано:

Това беше следващ ход, но изпитвам съмнение дали системата няма да каже, че вече сме чекирани и да не позволи. А да треперя до летището при овърбукнат полет нямаше да е яко.

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз миналия месец ползвах auto check-in за полет за Барселона и нямаше никакъв проблем. Не съм засичала дали са дошли точно на часа, но като си проверих в приложението си имаше бордни карти.

• Харесвам 6
Публикувано:

Случи се че съм с два полета до Барселона на 30-ти и 31-ви и виждам полета на 30-ти е разпродаден съответно може и да е овърбукнат. Та си мисля, каква е вероятността да се чекирам от последните и да остана без място. За един преател питам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , Ivko каза:

Случи се че съм с два полета до Барселона на 30-ти и 31-ви и виждам полета на 30-ти е разпродаден съответно може и да е овърбукнат. Та си мисля, каква е вероятността да се чекирам от последните и да остана без място. За един преател питам.

Егати яката схема. Браво! 😁

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 51 минути , Ivko каза:

При всички положения ще трябва да отидеш на летището и да чакаш бординга да приключи за да установят, че няма места...."приятеля" ще трябва да се потруди малко повече :D. От опит на един мой приятел ти казвам 😄

• Харесвам 2
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 4 минути , stanimir каза:

А ако му намерят място ?

Ами той така или иначе иска да лети има си резервация за НГ просто ще лети на 31-ви освен ако не се окаже и този полет овърбукнат и не се изкуши повторно 😆😆

Публикувано:
преди 10 минути , Guinness каза:

В сайта на WizzAir вече приеха еврото. Всички цени от България ми излизат в евро.

Само да не ни изкушат с някоя супер мега промоция, когато картите за плащане не работят 🤣🤣🤣

Знаех си, че е добре да съм кредитен милионер, но наскоро профуках имането 🙃

А балансът по акаунта как изглежда?🤪

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 2 минути , stanimir каза:

Нали имаш Revolut.

Забравям някои решения, на пръв поглед най-рационално изглеждащи 🙂

Моят акаунт е в лева и все още го визуализира така, ама е на 0, неактивна е иконата и не мога да вляза, за да видя дали няма някоя изненада в евро 😆IMG_2023.png.d461f9cd105bf02bf126bb7dc33dd2b8.png

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 48 минути , Guinness каза:

В сайта на WizzAir вече приеха еврото. Всички цени от България ми излизат в евро.

Една точка на (много) дървен курс по-малко. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Да, цените са в евро вече. На обяд бяха в лева все още. Май за няколко часа съм на загуба, защото натрупаните кредити ми бяха в евро и ги оползотворих.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , tara каза:

Май за няколко часа съм на загуба, защото натрупаните кредити ми бяха в евро и ги оползотворих.

Това не може да е загуба 🤗

• Харесвам 1
Публикувано:

За много години и много пътешествия! 

Бърз въпрос, почти философски....

Ще пътувам до Ница това лято ( последните дни на юни за седмица). Според вас кога е най-удачно да си купя билет? Смъкват ли малко през разни кампании или за популярно време и дестинации си продават по-малко и цените са все нагоре докато напълнят самолета? 

Благодаря за съветите. 

• Харесвам 2
Публикувано:
18 minutes ago, samuraika said:

За много години и много пътешествия! 

Бърз въпрос, почти философски....

Ще пътувам до Ница това лято ( последните дни на юни за седмица). Според вас кога е най-удачно да си купя билет? Смъкват ли малко през разни кампании или за популярно време и дестинации си продават по-малко и цените са все нагоре докато напълнят самолета? 

Благодаря за съветите. 

Постоянно играят с цените.Виждам последните дни на юни отиването е 29.99€ , което е почти изключено да падне.За връщането има вероятност, но аз не бих чакал много.От юли вече е върхов сезон и най-хубавите места за настаняване бързо се изчерпват.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Julian999
    • Dreamm
    • r_nikolov1
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.