Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

Резервирах една седмица (5 дни отпуск) София - Палермо през втората половина на септември за 65 евро на човек, обедни полети с включен priority в цената. Ако гледате към Сицилия, хвърлете едно око, има и други възможни дати. Цената ми се струва доста приемлива предвид всичко.

• Харесвам 7
Публикувано:
16 minutes ago, radi777 said:

И моите полети за Сардиния са промени

Ако избера възстановяване след колко време ще върнат в кредити?

До няколко минути.

• Харесвам 3
Публикувано:

Ох, то аз работя и събота и неделя вече, за да си наваксам всичките смущения от отъстващи по празници, сливания и "забеШки", те хората тъкмо се завърнаха от тазгодишните и така се измориха, че вече почнаха да планират 2027ма ... :)))

Публикувано:
На 17.04.2026 г. в 9:39, Argentique каза:

Уважаема @ДиянаВ и други раннопланиращи, в приложението е излязло лятно разписание за 2027 г. :wink:

Великден 2027 - 2 май, за ваканциите нямам идея.

Ами за ваканциите аз да кажа, живи и здрави на 27/28 август за учениците ще се знае за следващата учебна година. 

Според мен ваканцията на учениците ще е началото на април месец - 03/11 април 2027 год. Но дано и 5 и 7 май са почивни, но това е малко съмнително иначе. 

Освен да взема да рискувам едно Бари за април 2027 год. и без това имам излишни wizz точки. 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:

В приложението има опция за известяване при промяна в цената. Следя едни билети за определена дата, цъкнала съм тази опция, но нищо не се случва-поне три пъти смениха цената откакто съм маркирала,че искам да ме известява при промяна. Някой знае ли как действа и дали въобше действа тази функционалнст?

Публикувано:
6 minutes ago, bobole4e said:

В приложението има опция за известяване при промяна в цената. Следя едни билети за определена дата, цъкнала съм тази опция, но нищо не се случва-поне три пъти смениха цената откакто съм маркирала,че искам да ме известява при промяна. Някой знае ли как действа и дали въобше действа тази функционалнст?

Не разчитай.На практика не върши никаква работа.По-добре си задай известяване в Google Flights макар и там да има закъснение.

П.П.Странно , при мен никога не е работила като хората.Използвам само приложението и съм сменил няколко устройства през годините.

• Харесвам 3
Публикувано:
1 minute ago, Ivko said:

При двупосочен билет и промяна на единия как стояха нещата и двата ли можеха да се въртят?

Да , няма грижи.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Аз не разчитам, просто ми стана любопитно. Миналата година го видях за първи път и го активирах- нищо не се случи, нито веднъж не реагира при промяна. 

Screenshot_20260419-215956.png.ec7ce88bf469dc154f067b8aaf76d064.png

Ето за това питам. 

Публикувано:

Аз съм получавал нотификация с голямо  закъснение , а повечето пъти никаква.Разрешени са при мен , но от един момент направо се отказах.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 часа, bobole4e каза:

Аз не разчитам, просто ми стана любопитно. Миналата година го видях за първи път и го активирах- нищо не се случи, нито веднъж не реагира при промяна. 

Screenshot_20260419-215956.png.ec7ce88bf469dc154f067b8aaf76d064.png

Ето за това питам. 

Да не би известията от wizz да са забранени?

Публикувано:
преди 23 минути , aleksandrina каза:

Да не би известията от wizz да са забранени?

Не, за останалите неща ми излизат нотификации.

Публикувано:
преди 22 минути , bobole4e каза:

Не, за останалите неща ми излизат нотификации.

За всяко приложение си има отделни разрешения. Изскачат ли реклами на wizz? Трябва да се влезе в настройки, разрешения и там да се види за кои приложения какво е разрешено.

• Харесвам 3
Публикувано:

Променили са ми едни полети през 2027 г. с около 10 минути. Не ми дава възможност за промяна или възстановяване на сума. Как беше, при минимални промени нямаш право на това, нали?

Публикувано:
преди 1 минута , stanimir каза:

Минимума е мисля 2 часа.

Не беше ли 3 часа като при ryan или бъркам....

• Харесвам 2
Публикувано:

Явно е различно и каквото пише в имейла, това имаш като възможности.

Полет Ливърпул - Букурещ ми е променен от 20:50 на 18:55, т.е. за 2 часа и 5 мин. нямам възможност за промяна.

Публикувано:
преди 16 минути , ДиянаВ каза:

Полет Ливърпул - Букурещ ми е променен от 20:50 на 18:55, т.е. за 2 часа и 5 мин. нямам възможност за промяна.

Защото няма два часа, а 1.55 😜
Навремето полета от Ламеция го смениха с между два и три часа, но не точно три и имаше всякакви опции - отмяна и промяна на дати. И я изместих с 28 дни напред,

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 13 минути , Argentique каза:

Защото няма два часа, а 1.55 😜
Навремето полета от Ламеция го смениха с между два и три часа, но не точно три и имаше всякакви опции - отмяна и промяна на дати. И я изместих с 28 дни напред,

Ааа, аз броя назад до 18:50, но после сменям реда и добавям 5 мин 😂

Както и да е, хубав - лош този полет ми е нужен и не придирям да го сменям.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.