Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте! Родителите ми имат полети за 13.05-17.05 София-Щутгарт и обратно, но поради болест и операция на баща ми нямат възможност да пътуват. Пуснах клейм през формата им за cancellation due to illness, но резервацията си е все още активна. Какво ще ме посъветвате в този случай - да канселирам ли доброволно и после да чакам клейма или да оставя полетите на no show? Да не стане така, че като видят no show да отменят клейма поради тази причина. Не очаквам по принцип изобщо да възстановят нещо, но няма как да не пробвам. 🙂

Публикувано:

Помня, че са коментирани подобни случаи, в които Уиз реагират коректно при представяне на медицинска документация. Най-добре се свържете с кол центъра.

По принцип може да се добави застраховка към вече направена резервация, отнасяща се точно за заболяване, но не знам дали ще я зачетат, щом полета е толкова скоро.

Скриншота е от моя резервация за полет след месец:

Screenshot_20260511-1000092.png.38014fcb53e1966fc9e541a5b8f54c07.png

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 часа, Kristiyan Desev каза:

Има ги още полетите и излизат в приложението

IMG_0943.jpeg.8d6072bad0a45777025202a3f6368df4.jpeg

Странно. В общата търсачка не излизат. Иначе да, пробвах да въведа конкретно това направление и се появяват. Но не е удобно така. Явно е някакъв бъг. 
Благодаря. Снощи дори vpn пробвах 🤭 и нъц  

IMG_5807.png.ff0b13b4b53a716e7bd11d742feda0f1.png

• Харесвам 3
Публикувано:

Искам да си ползвам флекса и си намирам полет за по ниска цена от платената, за да удължа живата на рез. И ми казват продадени а когато искам да правя нова рез. за този полет мога. Братислава - Варшава. 

Стана от друг браузър.

А имам и една резервация с флекс и немога да го ползвам - няма бутон. Няма промяна в полета.

Когато съм го ползвала последно е излезнал надпис обработваме резервацията и нямам мейл за потвърждение за новата дата, а беше отдавна. Полета е на 1.06. Писах им, а те ми казват от седмица до 30 дни че ще отговорят.  Някой дали е имал подобен случай?

Публикувано:
преди 2 часа, chochiani каза:

Искам да си ползвам флекса и си намирам полет за по ниска цена от платената, за да удължа живата на рез. И ми казват продадени а когато искам да правя нова рез. за този полет мога. Братислава - Варшава. 

Стана от друг браузър.

А имам и една резервация с флекс и немога да го ползвам - няма бутон. Няма промяна в полета.

Когато съм го ползвала последно е излезнал надпис обработваме резервацията и нямам мейл за потвърждение за новата дата, а беше отдавна. Полета е на 1.06. Писах им, а те ми казват от седмица до 30 дни че ще отговорят.  Някой дали е имал подобен случай?

Новият полет трябва да бъде на същата цена или малко по-висока, иначе се губи разликата! 

За промяна отиваш на резервацията и цъкаш трите точки горе вдясно! 

Screenshot_20260511_185413_com_wizzair_WizzAirApp_MainActivityV2_edit_83792764112878.jpg.bc98409556ee2db98c79b9863556ba23.jpg

Появяват ти се тези опции и избираш да смениш полета! 

Screenshot_20260511_185423_com_wizzair_WizzAirApp_MainActivityV2_edit_83869186685348.jpg.6636b2ddc45eca3b955005e6b3134b24.jpg

Можеш да смениш само дата, само едното летище, двете летища или изцяло всичко накуп! 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, crazyhorse каза:

Новият полет трябва да бъде на същата цена или малко по-висока, иначе се губи разликата! 

За промяна отиваш на резервацията и цъкаш трите точки горе вдясно! 

Screenshot_20260511_185413_com_wizzair_WizzAirApp_MainActivityV2_edit_83792764112878.jpg.bc98409556ee2db98c79b9863556ba23.jpg

Появяват ти се тези опции и избираш да смениш полета! 

Screenshot_20260511_185423_com_wizzair_WizzAirApp_MainActivityV2_edit_83869186685348.jpg.6636b2ddc45eca3b955005e6b3134b24.jpg

Можеш да смениш само дата, само едното летище, двете летища или изцяло всичко накуп! 

Нямам 3 точки.

Screenshot_20260511_224749_Wizz Air.jpg

Публикувано:
преди 2 минути , chochiani каза:

Нямам 3 точки.

Screenshot_20260511_224749_Wizz Air.jpg

Понякога се получават бъгове при резервациите, особено тези с флекс. Индивидуални са дефектите и в този случай според мен гледай да се свържеш с агент по телефон или с чата, за да получиш желаното разрешение на проблема.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , ДиянаВ каза:

Понякога се получават бъгове при резервациите, особено тези с флекс. Индивидуални са дефектите и в този случай според мен гледай да се свържеш с агент по телефон или с чата, за да получиш желаното разрешение на проблема.

Днес се опитах да се свържа по тел. но само ме прехвърля. Писах оплакване за услуги през форма и казаха от седмица до 30 дни ще отговорят. 🙂 Утре ще звънна на някой друг телефон. Знаете ли аналог на бг. безплатния телефон, но в друга държава?  Чата ми даде унгарски телефон. Утре ще звъня.

Публикувано:

Wizz са започнали да продават билети до Родос от април'27, ама гаранция - Франция.

Screenshot.png.6d5780a3ff3f35d42d3a35ee722447eb.png

При конкуренцията има вече Маракеш и Палермо в зимното.

• Харесвам 9
  • Браво 1
Публикувано: (редактирано)

Здравейте, имам въпрос - с discount club съм, но искам да резервирам за 4 други души и да се възползват от отстъпката. Тоест, ще закупя пет билета, но вероятно няма да летя. Те няма да имат проблем с това, че титулярът на билетите го няма нали? Мисля, че е отговаряно многократно, но не мога да намеря мненията. Мерси!

п.с. Точно за Родос е, сега видях и мнението горе 🙂 Харесах 5 нощувки от петък до сряда в средата на септември по около 75 (55) евро на човек.

Редактирано от sveto.slav.s
Публикувано:
8 minutes ago, sveto.slav.s said:

Здравейте, имам въпрос - с discount club съм, но искам да резервирам за 4 други души и да се възползват от отстъпката. Тоест, ще закупя пет билета, но вероятно няма да летя. Те няма да имат проблем с това, че титулярът на билетите го няма нали? Мисля, че е отговаряно многократно, но не мога да намеря мненията. Мерси!

п.с. Точно за Родос е, сега видях и мнението горе 🙂 Харесах 5 нощувки от петък до сряда в средата на септември по около 75 (55) евро на човек.

Да , стига да те има в резервацията няма никакъв проблем да летят без теб.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Здравейте. Има ли забрана в правилата на Wizzair и Ryanair за ръчния безплатен багаж да има колелца? Имам куфар, който е с точен размер 40/30/20 заедно с колелата.

Публикувано:
преди 4 минути , Kiki Johnes каза:

Здравейте. Има ли забрана в правилата на Wizzair и Ryanair за ръчния безплатен багаж да има колелца? Имам куфар, който е с точен размер 40/30/20 заедно с колелата.

Щом е заедно, няма грижи.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Kiki Johnes каза:

Имам куфар, който е с точен размер 40/30/20 заедно с колелата.

Wow! Това да не е кутия за сандвичи?

• Смея се 7
Публикувано:

По принцип няма проблем да е куфарче, стига да може да влезе в клетката за безплатен багаж на съответната авиокомпания. И точно защото е куфарче, е много вероятно да ви накарат да го сложите в клетката, незавимо че очевидно е мъничко. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Така като е малко куфарчето, колелата изяждат по-голяма част от полезния обем.

Щом е за дете, ясно.

Иначе все едно какво е, куфарче, раница, торбичка от Била, гледат да влиза в клетката.

• Харесвам 1
Публикувано:

По емпиричен път установихме , че колкото е по-едър човек толкова повече голямата раница на гърба не бие на очи.Ако си метър и петдесет , четиридесет килограма и 40х30х20 могат да решат да ти проверят 😷

• Харесвам 1
  • Замислям се 3
Публикувано:

Привет на всички!

Дали има тема където да попитам за сайт от който да си купя стандартни колелца за куфар като тези по-горе?  

Публикувано:

Ибей, Алиекспрес, тему....

Всякакви неща се намират, от пиле мляко има

Всъщност аз имам едни излишни колелца, че ги свалих, пък ми загубиха куфара, ама не е лесно да ти ги пратя през океана...

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Опитах да сменя полет с флекс на друга дестинация през приложението, трябваше да доплатя но ми излизат само опции с карта, applepay и revolutpay. Няма я опцията за плащане с точки. Дали вече ще е така?

Публикувано:
преди 11 минути , Wizan каза:

Опитах да сменя полет с флекс на друга дестинация през приложението, трябваше да доплатя но ми излизат само опции с карта, applepay и revolutpay. Няма я опцията за плащане с точки. Дали вече ще е така?

И на мен ми се случи веднъж това през приложението. През сайта обаче си излезе опцията за плащане с точки.

• Харесвам 1
Дани Магелани
Публикувано:
преди 16 часа, Wizan каза:

Често се случва.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Julian999
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.