Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 27 минути , jorocontrola каза:

Скоро чакайте линия за Бордо на база личният ми опит...

А дано, че имам планове за Аркашон 😁

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 минути , Nayden Bondzhev каза:

А дано, че имам планове за Аркашон 😁

Там някъде спахме като пристигнахме първият ден, че Dune of Pilat ни беше от основните точки е програмата.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 час, Фил каза:

А аз се "прецаках" :grin: и отидох още преди да открият линията, та стана с прекачване, ама пък дефекта се превърна в ефект и се получи хубава разходка.
Чак се излъгаха и други хора по същата или подобна схема, като например @Argentique и @Capitan Morgan :smile3:

И аз,но с Уиз до Мадрид и после с  влак и после до Витория Гастейс и обратно  пак така. И на мен ми се получи много хубава разходка.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 21 часа, Alexander каза:

Май само аз предприемам ходене в обратна посока-> Галисия 

Това по принцип си го представям от Порто (не, че до там има директна линия)

Публикувано:
преди 5 часа, Фил каза:

А аз се "прецаках" :grin: и отидох още преди да открият линията, та стана с прекачване, ама пък дефекта се превърна в ефект и се получи хубава разходка.
Чак се излъгаха и други хора по същата или подобна схема, като например @Argentique 

Кракът ми не е стъпвал в Северна Испания. 😃 И като гледам, май тази година няма кога да се случи. 

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , Фил каза:

Упс, извинявай! :smile3:

Само с „извинявай“ няма да минеш. 😃
Ще трябва да ми мислиш шантав маршрут, щом ме прати там. :rolleyes: Ама не знам още дати. 😃

• Харесвам 3
  • Смея се 3
Публикувано:

Северна Испания си е топ, много красива, много зелена, викат и Espana Verde.

Една година бяхме Юли месец, Билбао и нататьк към Астуриас , беше 25 , докато в цялата страна беше около 40.
Даже по новините и даваха като Refuge Climatique 🙂

Та ако улучите на мега жега - Picos do Europa ви чака с хладнинка 🙂

Естествено най-добре с rent-a-car. Има си даже много удобна магистрала чак до Галисия да стигнеш.
Та дерзайте, докато я има линията, заслужава си!
Самите заможни испанци почиват там лятото, докато разни им Анличани претупват южната Испания.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 6 минути , Яни каза:

Дали има шанс Уиз да мръднат по полетите за Шарм за октомври според вас?!

Шанс има не само да ги мръднат, ами и да ги махнат съвсем. 

• Харесвам 5
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 2 часа, Argentique каза:

Нееее!

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, Argentique каза:

По-скоро това, да. Тия дни четох, че и Египет е бил ударен с дронове (по-скоро кораби в египетско пристанище, но все пак...)

Октомври освен последната седмица е още в лятното разписание и е много по-вероятно да отпаднат и да останат само в зимното.

• Харесвам 1
Публикувано:

С Уиз, пък и не само с тях, всичко е възможно (особено нова линия, че и в Египет) и не е ок да се правят някакви твърди планове, примерно с неотменяеми хотели или друго.
*Ако това е била целта на въпроса.

• Харесвам 8
Публикувано:

Нямаш флекс ?

Възможно е , но таксата може да е по-висока от цената на билетите и да не получиш нищо. Ако са скъпи има вече смисъл.

• Харесвам 2
Публикувано:

Проиграй си в резервацията и ще разбереш колко ще ти струва точно, ние не знаем какво са ти точно билетите.

Таксата пише че е 45-55 евро на човек на посока + разликата в цената.

Тоест около 200 евро ако си с два  двупосочни билета, 280 идва малко по-евтино смяна.

Ако пък маршрута подлежи на промени или отказ, може в крайна сметка да ти излезе безплатно промяната, ако ти се рискува.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Е, ако смениш само едната посока ще ти излезе по-евтино (ако не ти се седи 7 дена)

Публикувано:

Не знам какво да очаквам за 7 нощувки, планирах уж дълъг уикенд. Ще се напъна, все пак става въпрос за Италия, а видях хубави плажове.

Публикувано:
преди 1 час, Nayden Bondzhev каза:

Възможно ли е канцелиране/промяна на вече платени билети, с включен приорити и места?

До 24 часа след купуването има шанс и колкото по-рано, толкова по-добре. 

• Харесвам 3
Публикувано:
На 15.07.2026 г. в 20:55, Георги Матеев каза:

Месец май транзитирах през Албания (от Шенген към Шенген). При онлайн чекин за полета от Тирана Уиз си издаде нормална електронна бордна карта с qr код, с която после излетях без нужда от хартия или допълнителни документални проверки за чекин. Нямаше никакви усложнения.

Хм, аз летя утре към Тирана и се връщам в събота от София и не ми даде бордна карта, а иска и тримата да се явим на гишето за преглеждане на документи. Имаме места иначе и летим в WIZZ. Може би защото дадохме паспорт ...

• Замислям се 1
Публикувано:

В събота на летището в Сантандер искаха всички пътници на Уиз да се явят на гише да си валидират бордните карти (разпечатаха на всички хартиени, нищо че имахме издадени електронни бордни  карти). Съобщиха го няколко пъти по уредбата, не знам нещо ново ли е и кое го налага и имаше ли някаква връзка с безредиците в Сеута. 

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.