Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

И без това е ранен полетът от Сантандер до София, сега ако трябва да се xоди и още 1 час по-рано, заради тия тъпотии... е не знам. Тамън ми предстои полет баш до там.  😄 

• Харесвам 2
Публикувано:

Не е ново за Сантандер, ние през юни също минавахме за хартиени бордни карти. Става сравнително бързо, защото сутринта в този час има два полета само. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 30 минути , Hakkâri Spor каза:

И без това е ранен полетът от Сантандер до София, сега ако трябва да се xоди и още 1 час по-рано, заради тия тъпотии... е не знам. Тамън ми предстои полет баш до там.  😄 

Няма нужда да се ходи много по-рано. Ние бяхме час и половина преди полета и имахме и чекиран багаж и пак остана малко време. Летището е малко и бързо се минава. 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, Loverboy каза:

Не е ново за Сантандер, ние през юни също минавахме за хартиени бордни карти. Става сравнително бързо, защото сутринта в този час има два полета само. 

Да, не е ново ,писах за това в темата за Северна Испания още през април. При нас обаче служителките бяха досадно бавни.

• Харесвам 5
Публикувано:

Wіzz Аіr oтчeтe oпepaтивнa зaгyбa oт 183,3 млн. eвpo зa пepиoдa aпpил-юни, cлeд ĸaтo пocĸъпвaнeтo нa гopивoтo и вoйнaтa в Близĸия Изтoĸ yдapиxa peзyлтaтитe нa ĸoмпaниятa, cъoбщaвaт cвeтoвнитe aгeнции.

https://money.bg/business/wizz-air-s-nad-180-miliona-evro-zaguba-za-trimesechie.html

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Замислям се 4
Публикувано:
преди 1 час, Otnesen каза:

Wіzz Аіr oтчeтe oпepaтивнa зaгyбa oт 183,3 млн. eвpo зa пepиoдa aпpил-юни

Арабите ги извозиха, перчема и той индиректно. Но аз им оставам твърд поддръжник и даже мисля да им взема малко акции. Предполагам са паднали покрай новината.

Ние, който летим от София (че дори и варненци не може да се оплачат), може само да се молим да ги има по-дълго и все да вадят нови и интересни дестинации (като тази година).

• Харесвам 16
  • Браво 1
Публикувано:

Имам поне 5–6 резервации през Booking, за които трябваше да получа WIZZ точки/кредит в профила си, но до момента нищо не е начислено. При част от резервациите вече е минала почти година, така че май вече не говорим просто за забавяне. 😄

Проверявам си Wizz акаунта, но тези суми/точки така и не се появяват. Някой имал ли е подобен проблем?

Вече и аз не знам на кого трябва да пиша – на Booking или на Wizz. 😄
А като събера всичките неначислени суми, не са никак малко – по груби сметки са поне около 150–200 евро. Писна ми от този Booking значи.......

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 42 минути , Иван Попов каза:

Имам поне 5–6 резервации през Booking, за които трябваше да получа WIZZ точки/кредит в профила си, но до момента нищо не е начислено. При част от резервациите вече е минала почти година, така че май вече не говорим просто за забавяне. 😄

Проверявам си Wizz акаунта, но тези суми/точки така и не се появяват. Някой имал ли е подобен проблем?

А като събера всичките неначислени суми, не са никак малко – по груби сметки са поне около 150–200 евро. Писна ми от този Booking значи.......

По изключение Booking не са виновни. Мой близък имаше подобен проблем. Най-накрая се свэрза с адекватен служител от съпорта на Wizz и до 2-3 дни му начилиха всичко. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Публикувано:
На 6.08.2026 г. в 17:07, jorocontrola каза:

Но аз им оставам твърд поддръжник и даже мисля да им взема малко акции. Предполагам са паднали покрай новината.

Най-евтини бяха през пролетта. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Докато ровех из сайта на Wizz ми направи впечатление ,че полетите до Тирана излизат от 11.8.26 само до 5.9.26 и след това няма полети в разписанието....Някой с билети до Тирана и отменени полети ? ...или пак наместват разписания?....

Публикувано:
26 minutes ago, Otnesen said:

Докато ровех из сайта на Wizz ми направи впечатление ,че полетите до Тирана излизат от 11.8.26 само до 5.9.26 и след това няма полети в разписанието....Някой с билети до Тирана и отменени полети ? ...или пак наместват разписания?....

Мисля, че от самото начало София - Тирана беше заложена като сезонна линия. Обмислям ходене до Тирана средата на октомври за едно събитие и преди месец проверявах за билети - полетите спираха септември, но не съм запомнила точна дата.

• Харесвам 1
Публикувано:

Странно , но никой не е писал за отменен полет. Още по-странно е дори за сезонна линия да приключи на 05 септември.Вероятно тихо тихо я закриват.

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
7 minutes ago, stanimir said:

Странно , но никой не е писал за отменен полет. Още по-странно е дори за сезонна линия да приключи на 05 септември.Вероятно тихо тихо я закриват.

Не е странно. Например полетите от Рим до всички гръцки острови без Крит от няколко години насам приключват точно на 4-5 септември.

Публикувано:

Може , изглежда просто не съм поглеждал.Отворих анонса за откриването на 04 юли и няма и дума за сезонна линия. Щом обаче няма хора с полет за след септември , явно наистина не са пускани изобщо в продажба.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз като купувах билетите до Тирана през май, се чудих също защо спира линията в началото на септември. Летях преди няколко дена, почти нямаше българи повечето пътници бяха албанци и имаше и доста хора от източна Европа... Иначе на връщане всички бяха с хартиени бордни карти ...

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 20 часа, Иван Попов каза:

Да дам малко развитие и по този случай.

Преди час се свързах с Wizz по телефона и обясних проблема с неначислените WIZZ кредити от резервациите през Booking. След разговора реших да не чакам само на устното запитване и днес пуснах официални искания през сайта на Wizz за всички резервации поотделно, като за всяка посочих номера на потвърждението, PIN кода и стойността на резервацията.

Та вече всичко е подадено официално и сега чакам да видим какво ще отговорят и дали най-накрая ще начислят липсващите кредити. 😄

На страницата им в момента пише, че заради натоварения сезон отговорът може да отнеме до 30 дни, така че ще дам малко време и като има развитие, ще пиша.

https://www.wizzair.com/en-gb/information-and-services/compliments-and-complaints

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:

Специално с тоя казус не очаквай толкова бързо решение като Луфтханза

Има да ти пишат "виновни са другите" до откат...

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

Полетите до Неапол ги смениха с един ден 😄 познти имаха за утре полет сега им изместен в събота.

Странно. Изглежда са решили,  че 250 евро компенсация на всеки с билет е по-евтино от нещо друго. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 12 минути , Dreamm каза:

Кога ги уведомиха? Звучи сякаш в последния момент? Тревожа си се за полетите до Шарм през октомври 😅

Фалшива тревога тя не е разбрала преди два месеца с й пратили имейл 😃

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Смея се 11
Публикувано:
преди 56 минути , Nayden Bondzhev каза:

Аз съм притеснен покрай Етна да не ме прекарат с полетите до Ламеция.

Далеч е Ламеция 

• Харесвам 8

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.