Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 38 минути , Yto каза:

Ако съм се чекирал, но не съм на борда и има закъснение повече от 3 часа, какви са шансовете за компенсация?

0. Преди вървеше, сега не става.

• Харесвам 1
Публикувано:

Нещо ново ли е, липсата на възможност за добавяне на приорити в последствие с точки?

Пробвах през апликация и компютър, липсва опцията за плащане с точки и се наложи да плащам…

Публикувано:

Здравейте,

Ще ползвам майско-Великденските празници за дълъг престой в Нидерландия. Кога да очаквам Уиз да си пуснат пролетното разписание до Айндховен?

Също така, да потърся мъдрост от по-опитните. Ясно, че на 30 април отиване и 9 май връщане ще пътуват много хора и цената на билета няма да е малка (ако Уиз предлагат точно тези дати, разбира се, което не е гаранция). Обикновено се доверявам на AirHint, но в случая би ли било по-разумно да купя веднага щом пуснат полетите? Или да почакам поне до януари 2027? 

Благодаря предварително! 

Публикувано:

Летището в Айндховен ще е в ремонт от февруари за  няколко месеца. Обсъждат се алтернативи, но засега най-близката е Шарлероа.

• Харесвам 5
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 часа, Travelling Guinea Pig каза:

Здравейте,

Ще ползвам майско-Великденските празници за дълъг престой в Нидерландия. Кога да очаквам Уиз да си пуснат пролетното разписание до Айндховен?

Ама то разписанието е налично от много време за 2027-ма чак до октомври и виждам, че има заредени полети, но са до края на януари и после чак края на юли почват пак не знам защо явно няма да летят няколко месеца.

Публикувано:
преди 1 минута , Ivko каза:

Ама то разписанието е налично от много време за 2027-ма чак до октомври и виждам, че има заредени полети, но са до края на януари и после чак края на юли почват пак не знам защо явно няма да летят няколко месеца.

Явно заради гореспоменатия ремонт, за който аз не знаех. Полетите до Шарлероа обаче бяха на чудна цена, та набързо се снабдих. Последния ден ще прекараме в Брюксел просто 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
2 hours ago, bibi said:

Летището в Айндховен ще е в ремонт от февруари за  няколко месеца. Обсъждат се алтернативи, но засега най-близката е Шарлероа.

https://www.eindhovenairport.nl/en/impact-temporary-runway-closure-in-2027-for-organisations

From 1 February to 19 July 2027, all air traffic to and from Eindhoven Airport will be suspended. During this period, the runway will undergo renovation. For companies that make frequent use of the airport, the temporary closure will require alternative ways of travelling during that time.

As part of the renovation, the runway will be widened. In addition, a new taxiway and extra runway lighting will be installed, among other improvements. These works will ensure that the runway is even better prepared for the future.

• Харесвам 1
Публикувано:

В други подобни случаи се прехвърляха на Маастрихт, ама за по кратък период, сега ще е доста дълга паузата

• Харесвам 2
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 4 часа, bibi каза:

Преди 2 години го коментираxме тук, в тази тема, че Уизеър ще кацат в Маастриxт докато трае ремонтът на Айндxовенското летище, това го пишеше в официалния сайт на летище Айндховен. 

• Харесвам 4
Публикувано:

Бърз въпрос - колко време отнема да ти преведат парите от променен полет, който си обърнал в кредит и оттам в превод към банкова сметка?

Публикувано:
преди 2 часа, new one каза:

Бърз въпрос - колко време отнема да ти преведат парите от променен полет, който си обърнал в кредит и оттам в превод към банкова сметка?

Refund по карта съм получавал два пъти като и двата пъти беше на 5-тия работен ден от подаването на заявката.

• Харесвам 1
Публикувано:

Анулирах полет с флекс на 25.08.2026 вечерта. Потвърдителния имейл за възстановяване на сумата пристигна малко след полунощ тогава. Обаче все още кредитите не са заредени в профила ми. Според вас дали е още рано (знам, че е до 72 часа) или трябва да ги търся?

Публикувано:

Не до 72 часа , а на практика точно след 72 часа.Предполагам е автоматично програмирано да ги пуска така.Ще се появят.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 12 минути , stanimir каза:

Не до 72 часа , а на практика точно след 72 часа.Предполагам е автоматично програмирано да ги ги пуска така.Ще се появят.

При мен се получиха на секундата. После на четвъртия ден в 1 през нощта бяха дошли в революта.  

отбелязах си две неща:

- иска ти айбан, на който да ги преведе, но въпреки че подадох бг айбан, ми ги върна по картата, с която беше платено - револют

- полетът беше в 7 сутринта, смениха го на следобяд, като ми дадоха трите опции. Аз се замотах (над месец, че полетът е далеч във времето) и те пак го върнаха сутринта, да речем с 5-10 минути разлика от оригиналния полет. Обаче въпреки това трите опции си стояха и аз се възползвах от рифънд

Публикувано:
преди 4 минути , new one каза:

При мен се получиха на секундата. После на четвъртия ден в 1 през нощта бяха дошли в революта.  

отбелязах си две неща:

- иска ти айбан, на който да ги преведе, но въпреки че подадох бг айбан, ми ги върна по картата, с която беше платено - револют

- полетът беше в 7 сутринта, смениха го на следобяд, като ми дадоха трите опции. Аз се замотах (над месец, че полетът е далеч във времето) и те пак го върнаха сутринта, да речем с 5-10 минути разлика от оригиналния полет. Обаче въпреки това трите опции си стояха и аз се възползвах от рифънд

Говорим за анулиране на полет с флекс, при тебе е друг случай - промяна на полета от тяхна страна.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 17 минути , Capitan Morgan каза:

Някой да помогне с евтин флекс, моля 🙂

BTS-SJJ(Братислава - Сараево) на 3-ти декември-10€ през приложението. 

• Харесвам 7
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 28.08.2026 г. в 8:30, stanimir каза:

Не до 72 часа , а на практика точно след 72 часа.Предполагам е автоматично програмирано да ги пуска така.Ще се появят.

Точно така стана! Много ти благодаря!

• Харесвам 5
Публикувано:

Към закупен преди доста време полет исках да добавя чекиран багаж и през приложението ми показваше цена 25 евро в посока, която дори единият от дните беше 29 евро. Получих стандартния мейл да си купя багаж и през линка в него ми даде цена 19 евро. Не зная правило ли е или изключение, но да го имате предвид.

• Харесвам 9
Публикувано:
На 20.08.2026 г. в 2:11, M@ria каза:

Братислава - Кошице е 10€ флекс, 15€ приорити, 8€ - 10кг чекиран, 10€ - 20кг

Много благодаря за идеята! Спестих по 50е за багаж в двете посоки. София-Малага и обратно 20кг. е на ужасни цени. Тия са полудели.....

• Харесвам 2
Публикувано:

Ами флекса се включва в wizz plus, така че ако държиш на него, не ти трябва още веднъж флекс. То няма и да ти предложи, разбира се. Обаче разликата в цената е значителна мисля.

• Благодаря 1
Публикувано:

Имам канселирани полети до Абу Даби за последната седмица до октомври. Системата дава 14 дни назад и 30 напред да местиш. Мислите ли, че мога да се примоля на кол центъра да сменят безплатно полетите за 13-17 декември (+15 отгоре спрямо лимита)? Някой опитвал ли е това? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• lesy
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.