Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
29 minutes ago, Topfly said:

Уиз ер ще въведе “бизнес класа“ в самолетите си, което изначава, че средната седалка на първия ред ще може да се блокира. В някои полети ще въведат и WIFI и вграден екрани в седалките, където срещу заплащане ще могат да се гледт филми.

Изглежда ми много добра идея.Имат доста дестинации непокрити от традиционните АК.За хора търсещи повечко комфорт ще е ок.Има и истински бизнес пътници , които в момента летят с Wizz.Всеки от нас е попадал неведнъж и на разни ВИП персони.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 минути , stanimir каза:

Изглежда ми много добра идея.Имат доста дестинации непокрити от традиционните АК.За хора търсещи повечко комфорт ще е ок.Има и истински бизнес пътници , които в момента летят с Wizz.Всеки от нас е попадал неведнъж и на разни ВИП персони.

Странното е, че няма да предлагат включен кетъринг. За бизнес пътниците това би било предимство, защото с една фактура биха могли да си очетат самолетния билет и кетъринга.

• Харесвам 5
Публикувано:

Опитвам няколко пъти да се чекирам за утрешен полет и все не ме пуска, без места, с места, нищо.

Преди последна стъпка иска да се съглася за доброволец ако нямало места да ме прехвърлят на друг полет, но това не ми е Ок, защото утре трябва да се приберем.

Каква е вероятността именно, че не маркирам тази опция да не ме чекира онлай?

Дайте съвет!

Публикувано:
преди 2 часа, Mistela каза:

Опитвам няколко пъти да се чекирам за утрешен полет и все не ме пуска, без места, с места, нищо.

Преди последна стъпка иска да се съглася за доброволец ако нямало места да ме прехвърлят на друг полет, но това не ми е Ок, защото утре трябва да се приберем.

Каква е вероятността именно, че не маркирам тази опция да не ме чекира онлай?

Дайте съвет!

На мен няколко пъти ми се е случвало. След като откажа да съм доброволец ми е давало да продължа с чекирането.

Screenshot_20251029_020706_Viber.jpg

Публикувано:
преди 6 часа, vl_stamboliev каза:

На мен няколко пъти ми се е случвало. След като откажа да съм доброволец ми е давало да продължа с чекирането.

Screenshot_20251029_020706_Viber.jpg

Да, и аз отказвам защото реално трябва да се приберем днес, но не ме пуска напред, пише ми грешка, IMG_0265.png.9b0b25709581091a20099145fd8ffdeb.png

• Замислям се 3
Публикувано:
преди 4 часа, Mistela каза:

Да, и аз отказвам защото реално трябва да се приберем днес, но не ме пуска напред, пише ми грешка, IMG_0265.png.9b0b25709581091a20099145fd8ffdeb.png

Пробва ли пре уеб сайта (десктоп или мобилен)? Нерядко нещо, което не работи в апа, работи в уеба, и обратно.

Публикувано:
преди 4 часа, Mistela каза:

Най-вероятно в някой момент без да искаш си цъкнала някаква допълнителна услуга, която виси като неплатена. Предполагам затова системата възприема, че балансът по резервацията не е нула (т.е. все едно дължиш нещо) и не ти дава да продължиш. Уви това се оправя само по телефона, така че им звънни.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 8 часа, vorbis каза:

Пробва ли пре уеб сайта (десктоп или мобилен)? Нерядко нещо, което не работи в апа, работи в уеба, и обратно.

Не, само на телефона.

преди 8 часа, Георги Матеев каза:

Най-вероятно в някой момент без да искаш си цъкнала някаква допълнителна услуга, която виси като неплатена. Предполагам затова системата възприема, че балансът по резервацията не е нула (т.е. все едно дължиш нещо) и не ти дава да продължиш. Уви това се оправя само по телефона, така че им звънни.

Тази грешка се появи при нормално чекиране с произволни места. Нищо допълнително не бях чекнала, само на приорито което си имах платено още от БГ.

Пробвах после и с места, но примерно ако сумата за места е 93 лв., имам кредити в профила - пак нищо, излиза някакви 1000+
Както и да е, звъннах на кол центъра, казах им за проблема и ми чекнаха безплатно чекиране на летището, за което много им Благодаря! До сега не бяхме имали такъв проблем, но се радвам че всичко е Ок и вече чакаме на гейта да се приберем към БГ 🙂

Благодаря за включването момчета и момичета 🙂

IMG_0266.jpeg

• Харесвам 8
Публикувано:

Значи не е само от мен, че се уплаших нито от телефона нито от сайта става влизане и изписва странни грешки за ботове и ъпдейти и т.н. 

Публикувано:

Снощи вървеше много тегаво, а при @mary_shery изобщо. Накрая, около полунощ и мене взе да ме обявява за бот. Не беше се случвало от поне година.

Публикувано:

Откога е проблема? Аз открих току-що като опитах на десктопа. Мобилното приложение работи на телефона ми. Трябва да чекирам по-късно днес. 

Публикувано:

От сутринта , надявам се Караджов е уведомен и вече работи по въпроса.Сигурно.чек-ин гишетата им са запалили днес.

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:

Някой да има проблем с приложението, или е само в моя телевизор?
При опит да отворя апа ми излиза съобщение, че е нужен update, но като отида в google Play ми дава само uninstal/open. 
Деинсталирах и инсталирах отново - пак същото ... 

Screenshot_20251101_161134_WizzAir.jpg.e45b8be623693b8f50e38f96abd8f7b9.jpg

• Замислям се 3
Публикувано:
преди 15 минути , Фил каза:

Някой да има проблем с приложението, или е само в моя телевизор?
При опит да отворя апа ми излиза съобщение, че е нужен update, но като отида в google Play ми дава само uninstal/open. 
Деинсталирах и инсталирах отново - пак същото ... 

Screenshot_20251101_161134_WizzAir.jpg.e45b8be623693b8f50e38f96abd8f7b9.jpg

При мен работи.

• Харесвам 1
Публикувано:

При мен не работи приложението.Изписва ми след деинсталиране и опит да го инсталирам отново от Google play, че тази версия на приложението е несъвместима за моето устройство. Моля за съдействие, че утре имам полет🤗

Публикувано:
преди 6 минути , valpet каза:

При мен не работи приложението.Изписва ми след деинсталиране и опит да го инсталирам отново от Google play, че тази версия на приложението е несъвместима за моето устройство. Моля за съдействие, че утре имам полет🤗

Пробвай чрез сайта или някой друг да те чекира, или чрез друг телефон.

При мен е наред приложението.

Публикувано:
4 hours ago, Фил said:

ОК, благодаря

При мен беше така вчера цял ден , но вечерта се отпуши от само себе си.Пренасочваше към ъпдейт , а  Google Play показваше , че няма нов ъпдейт.През VPN обаче десктоп версията работеше.Ползвам само мобилен нет , не съм опитвал през WiFi.Има нещо сбъркано , за да не работи едно или друго нещо при различните потребители.

В момента изглежда нормално.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.