Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, Ради каза:

Моля за съвет, имам одобрена жалба от Уиз за връщане на извършени допълнителни разходи , но от три седмици си препращаме мейли с тях. Пратила съм им банкови сметки в ОББ и ДСК . Те постоянно ми отговарят , че тяхната система не приема предоставените от мен български банкови данни и искат да им дам други за да извършат плащането. На вас връщали ли са пари по български сметки ? Някой попадал ли е в такава ситуация.

Да не са от автоматичните отговори в последен отчаян опит да те откажат?

Публикувано:

Не е невъзможно, отговарят ми след няколко дни. Различен текст , но резултата е един и същ. Искат други банкови данни.😃

Пратих революта и чакам. Ако не стане ще търся някав друг мейл да се жалвам от психически тормоз и липса на пари 😁.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 2 часа, Ради каза:

Не е невъзможно, отговарят ми след няколко дни. Различен текст , но резултата е един и същ. Искат други банкови данни.😃

Пратих революта и чакам. Ако не стане ще търся някав друг мейл да се жалвам от психически тормоз и липса на пари 😁.

Пиши им, че сметката си е ок и няма проблеми с нея.

Публикувано:

Имам един въпрос - приятелка е купила токущо два билета, но фамилията на единия пътник е с тире и не се събира цялото второ име - това проблем ли е?

Публикувано:
преди 19 минути , Ивайла каза:

Имам един въпрос - приятелка е купила токущо два билета, но фамилията на единия пътник е с тире и не се събира цялото второ име - това проблем ли е?

Не. Аз съм с тире и отдавна спрях да си го пиша. Драма - няма

(на месец имам поне 2 полета с Таром, а през последната година съм летяла  4 пъти с Уиз, 3 с Раян, 4 с Катар)

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 11 часа, Ивайла каза:

Много благодаря, да спим спокойно всички:)

И аз съм с фамилия с тире и често ми е изядена някоя буква от последното име. Не съм имала проблем с това. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Спокойно може да пишете само едната фамилия. А и тирето и други служебни символи не винаги излизат. Винаги пиша точно 2 имена, нищо че на жената са общо 6 думи.

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

И още за Wizz.При канселиран полет от Ница не предлагат алтернативно френско летище (независимо за къде) , единствено връщане на пари.

• Харесвам 4
Публикувано:

Чудесна програма!

Вторият и третият ден са повече от перфектни - плаж и почивка 🤣

Само не е описано хотелът на първа линия до плажа ли е, има ли гледка към океана или е на 5-6 дни път с камили, при това тренирани и здрави камили.

С по-голям успех агенцията може да изпрати клиентите си на ски 🎿 

• Смея се 2
Публикувано:
преди 13 минути , Седем Два каза:

Чудесна програма!

Вторият и третият ден са повече от перфектни - плаж и почивка 🤣

Само не е описано хотелът на първа линия до плажа ли е, има ли гледка към океана или е на 5-6 дни път с камили, при това тренирани и здрави камили.

Със същия успех агенцията може да изпрати клиентите си и на ски 🎿 

Само 2 часа и половина и си на плажа.

В интерес на истината - ски курорт има по-близо до Маракеш, отколкото плаж.

• Смея се 1
Публикувано:
39 minutes ago, adreno said:

Само 2 часа и половина и си на плажа.

В интерес на истината - ски курорт има по-близо до Маракеш, отколкото плаж.

Точно така, и аз това казвам.

• Харесвам 1
Публикувано:

А накрая Wizz може да прати и тия дето са за плаж и за ски ... директно за зелен хайвер.

Не съм обърнал внимание на това безумие ,но явно "агентът" правил програмата е бил здраво напушен.Някъде из ФБ изскочи рекламка.

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:
На 14.10.2025 г. в 9:14, Zaro каза:

Не знам дали и това няма отношение - очакват обслужването на двигателите да продължи до края на 2027 г., независимо че вече са прескочили пика на приземени птички.

https://simpleflying.com/wizz-air-engine-issues-end-of-2027/

Наскоро излезе новина, че са в преговори с Airbus да отложат получаването на нови самолети за след 2030. Така че истина по-скоро, е че не са достатъчно рентабилни, а и пазарът няма как да расте непрекъснато. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Зависи какво разбират някои под плаж и почивка... 
На покрива на всеки средностатистически риад в медината може да се хваща тен и да се почива. 😜

11.jpg.b71d3c4ce5fc00bebe03c1648f5c5b6a.jpg

20230211_115453.jpg.90ba1a88a5543036cf83ae0cd3dbc870.jpg

20230211_115350.jpg.65d3057afe63dd7831b86b4b5f6a93c7.jpg

• Харесвам 7
  • Смея се 1
Публикувано:
На 17.10.2025 г. в 22:09, Седем Два каза:

Ако на някого му трябва флекс за 10 евро, без проблем може да си намери по някоя от новите дестинации от Братислава - Кишинев, Охрид, Ниш, Тузла, Кошице.

А някой да е мяркал евтин чекиран багаж ?

Публикувано:
преди 26 минути , Дънди каза:

А някой да е мяркал евтин чекиран багаж ?

Братислава -Кошице флексът е 10€ и купих 26кг за 16€, 20кг беше 10€

• Харесвам 8
  • Благодаря 2
Публикувано:
На 12.10.2025 г. в 18:18, stanimir каза:

Ама прекалено много залягаш над учебниците за сметка на форума.Ето как сега да си поискаш парите от кредити в кредитната карта :

https://www.wizzair.com/en-gb/wizz-credit-conversion-request

Как да се свържа с Уизз?

Повече от 10 дни вече не ми прехвърлят парите по кредитната карта, а съм си ги поискала още в първия момент. Стоят си като кредити. Линкът по-горе ми казва същото, че вече съм си ги поискала. Credit conversion request already submitted successfully

Публикувано:
преди 16 часа, Звелина каза:

Как да се свържа с Уизз?

Повече от 10 дни вече не ми прехвърлят парите по кредитната карта, а съм си ги поискала още в първия момент. Стоят си като кредити. Линкът по-горе ми казва същото, че вече съм си ги поискала. Credit conversion request already submitted successfully

Нямаше ли нещо до 10 работни дни, за да се прехвърлят?

Публикувано:

Валенсия пак са я заредили зимното разписание, а като купувах билети за края на март помня, че първия полет беше на 31-ви за който полет имам промени над три часа и в имейла си пише трите възможности, но в приложението не излизат и сега влезнах през уеб и си излизат така, че проверявайте си ги.

• Харесвам 6
Публикувано:

Уиз ер ще въведе “бизнес класа“ в самолетите си, което изначава, че средната седалка на първия ред ще може да се блокира. В някои полети ще въведат и WIFI и вграден екрани в седалките, където срещу заплащане ще могат да се гледaт филми.

• Харесвам 1
  • Шок 3
  • Браво 1
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.