Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

аз не виждам да се искат още пари, промяната би трябвало да е безплатна; вярно е, че пише разликата в тарифите, ама като продължиш към следваща стъпка пише сума 0... така или иначе има време до пътуванията, не виждам да има срок да заявиш промяна, пък и местата едва ли ще свършат :) така, че май е по-добре да се поизчака... за съжаление промяната е гадна - свежда уикенда само до 2 дни, вместо 4, другата опция е за цяла седмица, ама няма толкова време...

Би трябвало да е така,  аз съм платила всичко, а накрая ми иска още 16 лева за места. При положение, че съм платила авариен изход, обозначавам отново същите места. Да не би аз за не правя нещо както трябва? :blush:

Такаааа, свързах се по телефона, промяната ще бъде направена безплатно, не можаха да ми отговорят на въпроса защо системата иска още пари. :unsure:

Редактирано от AlexandraKo
Връзка към коментар

Саво не мога да разбера, защо, като промяната е по тяхна вина, при ребукването на нови дати ми иска още пари.

При положение, че съм платила места, голям салонен и приорити бординг. :(

Опитвам се да се свържа по телефона, дето е 96 ст. на минута , вече пет минути чакам..И не се свързах, естествено.

Скоро имах промяна на часа на полета и го уговорих през този телефон  +35924928367

Доста свестен младеж и свърши работата за 5 минути.

Успех!

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Скоро имах промяна на часа на полета и го уговорих през този телефон  +35924928367

Доста свестен младеж и свърши работата за 5 минути.

Успех!

Много ти благодаря! И аз се обадих на този телефон, беше дама, обеща, че до 5 минути ще имам резервацията на мейла. :)

Връзка към коментар

Според мен, това си е новина баш за WizzAir:

От дълго време търся втори куфар с идеалните размери за малък салонен багаж (42x32x25cm) на Wizzair. Намерих го - площад Гарибалди, под колоните, има един магазин за куфари.

post-3709-0-94306800-1467713955_thumb.jpg

Юруш на маслините :) . Останаха още един-два.

p.s. А пък тоя календар от къде ли ми изпадна. :)  Който не е ходил на Закинтош - да отива. Който е ходил - той си знае какво да прави. :P

• Харесвам 12
Връзка към коментар

Такаааа, свързах се по телефона, промяната ще бъде направена безплатно, не можаха да ми отговорят на въпроса защо системата иска още пари. :unsure:

Генерално и по-философски погледнато - Системата винаги иска още пари.  :biggrin:

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Вместо да се възползват от предложението на унгарското правителство и да вземат субсидия за 4 полета на седмица между Будапеща и София, сега ще се мъчат като грешни дяволи на пазарни начала :( Дано изобщо не се откажат от линията...

Баси, аз имам билети за Коледа.  :rolleyes:

Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Онлайн чекин-ът на Wizz е възможен 1 месец преди полета. Важи точния час на полета ли? И по коя часова зона се отчита?

Опивам се да чекирам полет на приятели за 17.08. от Копенхаген в 21:30 ч.. В 21:32 още не може. Пише: "Регистрацията все още не е открита".

post-735-0-14586300-1468781017_thumb.jpg

До 22:30 часа ли да изчакам, или да си лягам да спя и утре? :)

Редактирано от rik4o
Връзка към коментар

WIZZ AIR ANNOUNCES TWO NEW ROUTES FROM BUCHAREST TO BILLUND AND HANOVER

Bucharest, 18 July 2016– Wizz Air, the largest low-cost airline in Central and Eastern Europe and the largest airline in Romania, today announced two new routes from Bucharest to Hanover and Billund commencing on 13 and 16 of December with two weekly frequencies on Tuesdays and Saturdays and Mondays and Fridays respectively. Seats on the new routes are already on sale and can be booked on wizzair.com from only RON 109*.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Ах, гъбите отровни (Wizzair) :mad:

Сменили са датите на полетите София-Будапеща-София за март 2017

И сега моя Рейкявик не пасва баш

Беше 4-16.03.2017 Соф-Буда-Соф

а        5-15.03.2017 Буда-Рейк-Буда.

Нямат вече полет на 16 за Соф и са ми го сменили за 14, което е ясно, че не ме устройва.

Телефона им цяла сутрин не работеше. Най-накрая се свързах. Но с младежа се разбрахме да не избързвам с промяната. Можело да я направя когато си искам.

Така, че по някое време ще я променям на 18 (първия възможен след 15) и ни се отварят 15-18 за кратък :)  принудителен престой в Будапеща.

Вероятно ще го използваме за един дълго отлаган шопинг по Мария Хилферщрасе, Виена.

Всяко зло - за добро (би казала жена ми) :P

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Вероятно ще го използваме за един дълго отлаган шопинг по Мария Хилферщрасе, Виена.

Опънете първо по Ваци, Ракоци и Андраши авеню  ;)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ах, гъбите отровни (Wizzair) :mad:

Сменили са датите на полетите София-Будапеща-София за март 2017

И сега моя Рейкявик не пасва баш

Беше 4-16.03.2017 Соф-Буда-Соф

а        5-15.03.2017 Буда-Рейк-Буда.

Нямат вече полет на 16 за Соф и са ми го сменили за 14, което е ясно, че не ме устройва.

Телефона им цяла сутрин не работеше. Най-накрая се свързах. Но с младежа се разбрахме да не избързвам с промяната. Можело да я направя когато си искам.

Така, че по някое време ще я променям на 18 (първия възможен след 15) и ни се отварят 15-18 за кратък :)  принудителен престой в Будапеща.

При такава промяна на разписанието имаш право да си поискаш парите обратно или да избереш друг полет, нали така? (Питам за моя информация)

Редактирано от П.Кръстев
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.