Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Относно днешното намаление на Wizz - и аз следя едни билети до Бари лятото. В едната посока намалението е 16 лв., в другата - 20 лв. в сравнение с предните дни.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

От днес полетите на Уиз ер между Будапеща и Дубай се изпълняват със спиране в Ларнака, като там ще сменят дори и екипажа. Промяната се налага поради ситуацията в Иран и Ирак и заобикалянето през Саудистка Арабия. За други полети до Дубай няма за сега информация да има такава драстична промяна. Променя се и разписанието.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 9 часа, Topfly каза:

От днес полетите на Уиз ер между Будапеща и Дубай се изпълняват със спиране в Ларнака, като там ще сменят дори и екипажа. Промяната се налага поради ситуацията в Иран и Ирак и заобикалянето през Саудистка Арабия. За други полети до Дубай няма за сега информация да има такава драстична промяна. Променя се и разписанието.

Това май е било инцидентно за вчера - полетът на отиване е изпълнен без междинно кацане, а този на връщане е бил отклонен. Ще видим днес.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Здравейте,

Имам едно кратко запитване относно закупуване на Wizz Priority.

Има ли разлика в цената при закупуване на услугата при  закупуване  на билета или последващо добавяне? При Раян имаше увеличение при по-късно добавяне на  Priority, но не помня как беше при  Уиз.

Връзка към коментар
1 hour ago, a6olq said:

Здравейте,

Имам едно кратко запитване относно закупуване на Wizz Priority.

Има ли разлика в цената при закупуване на услугата при  закупуване  на билета или последващо добавяне? При Раян имаше увеличение при по-късно добавяне на  Priority, но не помня как беше при  Уиз.

Всички варианти са възможни - цената да остане същата, да се качи, както и да свърши бройката Приорити. 

Лятото бях питала тук дали е възможно цената да падне - отговорът беше не.

При мен какво се случи - купих Приорити след около седмица от закупуването на билета на същата цена.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

ДиянаВ, нашите билетчета от Бергамо до Варна вече са по 55.00 евро, но аз мисля да изчакам още малко 🙂 За няколко дни паднаха от 90 на 50..А щом пише, че има 4 свободни места на тази цена, следва ново спадане на цената /ако някои не купи билети/. 🙂

• Браво 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Vunkara каза:

За няколко дни паднаха от 90 на 50..

Щом са паднали от 90 на 50  значи няма натиск от  идващи италианци, както предполагах.  Възможно е, обаче,  тези 4 билета да бъдат продадени сравнително бързо и цената да скочи, например  на 70 лева и след 10 дена да падне на 35-40.  Съветът ми е да следиш цените Бергамо-София и Бергамо-Букурещ.  Бергамо-Варна не би трябвало да върви по-високо от 20% над  другите две дестинации.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 16 минути , Vunkara каза:

ДиянаВ, нашите билетчета от Бергамо до Варна вече са по 55.00 евро, но аз мисля да изчакам още малко 🙂 За няколко дни паднаха от 90 на 50..А щом пише, че има 4 свободни места на тази цена, следва ново спадане на цената /ако някои не купи билети/. 🙂

напротив, веднъж да паднат си е вече полза, да чакаш втори път си е насилване на късмета

само 4 са малко, това е една резервация за семейство, може някой да си е сменил датата например

ще ги вземе някой набързо и после пак 90 или повече

• Харесвам 3
Връзка към коментар
2 hours ago, Vunkara said:

И моите леко взеха да падат - от 229 леи на 189 в момента, а по намалението бяха и на 159, но пак никой не ги купи. Мисля да чакам до 119 или 89. Наблюдавам задълбочено движението на цените им 😂

Дано имаме късмет😉

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Случайно видях,че полетът ни до LED е с променен час, изтеглен е 5 часа по- рано. Обаче никъде няма индикации за тази промяна,а промяната чудесно ме устройва,ще добавя още някой ден там. Не знам дали да чакам да ме уведомят или директно да си пиша на мейла за оплаквания.

Връзка към коментар
преди 21 минути , mamaivy каза:

че полетът ни до LED е с променен час, изтеглен е 5 часа по- рано

За магеланеца най-важното нещо при пътуването до LED  е да  не пропусне  бащиното си име в  електронната виза, а промяната  от 5 часа по-рано или по-късно за полета  не е чак от такова значение. 🙂

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 2 часа, epetkov каза:

За магеланеца най-важното нещо при пътуването до LED  е да  не пропусне  бащиното си име в  електронната виза, а промяната  от 5 часа по-рано или по-късно за полета  не е чак от такова значение. 🙂

За мен е.😃

Ще си сменя датите и ще добавя още някой ден.😃

И наистина това за визите е важно!

П.П. Промените вече са възможни. Вероятно трябва техническо време.

Има раздвижване явно. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 16 часа, mamaivy каза:

Случайно видях,че полетът ни до LED е с променен час, изтеглен е 5 часа по- рано. Обаче никъде няма индикации за тази промяна,а промяната чудесно ме устройва,ще добавя още някой ден там. Не знам дали да чакам да ме уведомят или директно да си пиша на мейла за оплаквания.

Къде го видяхте? 

Връзка към коментар

Според мен ровичкат нещо в разписанието от Лутън,защото полетите за Април и Май например до Бургас и Констанца ги дава разпродадени и с променени часове.Не е лошо който има полети с Уиз да си ги наглежда периодично.

Връзка към коментар
преди 14 часа, mamaivy каза:

края на март.

преди 31 минути , imarev каза:

защото полетите за Април и Май

От  края на март влиза  лятното разписание в гражданската авиация. На база статистически данни и плановете за развитие,  авиокомпаниите често правят корекции на предварително обявените полети.

Връзка към коментар

Wizz Air announced five new routes from Italy to Albania.

All new routes will start in April or May 2020!

New routes:
✈ Milan Bergamo BGY – Tirana TIA
✈ Bologna BLQ – Tirana TIA
✈ Pisa PSA – Tirana TIA
✈ Venice Treviso TSF – Tirana TIA
✈ Verona VRN – Tirana TIA

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 12 минути , bad kid каза:

Wizz Air announced five new routes from Italy to Albania.

Тези полети са пряко следствие на фалита на Ernest. 100%  се препокриват маршрутите.  Украинските маршрути на Ernest  до Италия се готви да ги вземе Ryanair.  Ех, пазарът не търпи празноти.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Не съм летял с Wizz от Септември 2018, и явно съм проуснал някаква промяна, или пък правя грешка при чекирането...

Имам закупени, като една резервация, билети за двама за полети София-Малта и Малта-София. Не съм плащал излишно за места и чинно изчаках да останат под 48часа преди полета за мога да се чекирам. И изненада - позволиха ми да се чекирам само за полета към Малта, за връщането - щом не купувам места се налага да изчакам да останат 48часа до полета... Преди време, дори и на няма закупени места, щом отвореше чекирането на отиване, позволяваха да се чекираш и за връщането.

И отново: Нещо са променили във Wizz относно правилата за чекиране или аз някъде съм сбъркал при чекирането за полета към Малта? 

Връзка към коментар
В момента, КолЮ каза:

Не съм летял с Wizz от септември 2018, и явно съм проуснал някаква промяна, или пък правя грешка при чекирането...

Имам закупени, като една резервация, билети за двама за полети София-Малта и Малта-София. Не съм плащал излишно за места и чинно изчаках да останат под 48часа преди полета за мога да се чекирам. И изненада - позволиха ми да се чекирам само за полета към Малта, за връщането - щом не купувам места се налага да изчакам да останат 48часа до полета... Преди време, дори и на няма закупени места, щом отвореше чекирането на отиване, позволяваха да се чекираш и за връщането.

И отново: Нещо са променили във Wizz относно правилата за чекиране или аз нещо съм объркал при чекирането за полета към Малта?

Нищо не си объркал, може да се чекираш 48 часа преди полет. Ще се чекираш за връщането 48 часа преди полета.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.