Прескочи до съдържание

Европейско първенство 2020... през 2021-ва + игра

Препоръчани мнения

Публикувано:

Никога не съм понасял Италия, заради отвратиелния им футбол, ама на това първенство имам чувството, че гледам друг отбор. Снощи през първото полувреме бяха супер, второто за пръв път играха, като Италия - австийците бяха с топката и изглеждаха опасни и на момент (или ВАР) от гола, но в крайна сметка италианците вкараха головете, било то и в продълженията 😄 

• Харесвам 2
Публикувано:

Италия играе красив и резултатен футбол на това първенство и в това не може да има спор. Лично аз съм предвидил полуфинал за Италия, където вече ще бъдат спрени от Франция. Австрия игра над моите очаквания на първенството, но достигнаха своя лимит с класиране на осминафинал. Дания е добре да не приема снощният резултат прекалено сериозно, за да не бъдат изненадани лошо на четвъртфинала. Днес очаквам Холандия да вземе своето, както и трудна победа на Белгия в късния мач...

Относно играта, регламентът е такъв, че в елиминационната фаза се отчита само резултата от редовните 90 минути. Това го дискутирахме още в началото на темата и мисля, че така е най-справедливо...

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 час, Duke каза:

Днес очаквам Холандия да вземе своето, както и трудна победа на Белгия в късния мач...

Забелязал съм, че след Валери Божинов и Благо Джизъса, холандците са най-глупавите футболисти, които правят най-глупавите фаулове и получават най-глупавите червени картони, даже и да са добри играчи. Примери бол.

• Харесвам 1
  • Смея се 5
Публикувано:

Лелее, Каква изненада се пече! 

Холандците ще си развеят шарените  знаменца дОма... Червения картон ми беше на кантар, но явно такива са правилата. 

• Харесвам 3
  • Браво 1
Публикувано:
В момента, luba_rizova каза:

Холандците ще си развеят шарените  знаменца дОма... Червения картон ми беше на кантар, но явно такива са правилата. 

Ама аз неслучайно казвам, че са най-глупавите. Гол се връща, изгонен играч - не. Толкова е просто.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 2 минути , luba_rizova каза:

Тия дни четох за някакъв супер  хипер незнам си какъв компютър-предвидил е Чехия шампион 😉 . Хвалеха му успеваемостта на прогнозите, от първата фаза от 36 мача бил познал 10! Не точните резултати, просто кой ще победи или равен ако е било....Само от нашата група има със сигурност  хора познали повече от 10 мача от тия 36.

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Жалко за оранжевите, но такива са реалностите в съвременния футбол. При толкова много мачове през годината, логично изгонен човек в турнир с мачове през няколко дни има фатален характер...

Публикувано:

Съвсем заслужено холандците се прибират в къщи, след като изиграха един безобразно слаб мач. Винаги съм ги подкрепял, но това не е моята Холандия ( или Нидерландия). Още веднъж, браво на чехите 👏

• Харесвам 4
Публикувано:

Отдавна разправям, че това е най-слабата Холандия от много време, дори некласираните им отбори през последните 15-20 години бяха по-силни. Имаха късмет с най-лесната група, ама един голям пропуск и една грешна преценка в ответната атака позволи на чехите да са на четвъртфинал с Дания, който си е 50/50 и единият полуфиналист вече може да се смята за изненада, поне от гледна точка на това, че дори не се очакваше да излязат от групите си. Ако и Швеция или Украйна успеят да направят една изненада срещу фаворитите в този поток, бих казал, че ще съм много доволен на такъв полуфинал  

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, bobole4e каза:

Тия дни четох за някакъв супер  хипер незнам си какъв компютър-предвидил е Чехия шампион 😉 . Хвалеха му успеваемостта на прогнозите, от първата фаза от 36 мача бил познал 10! Не точните резултати, просто кой ще победи или равен ако е било....Само от нашата група има със сигурност  хора познали повече от 10 мача от тия 36.

То добре, че няма и някой октопод, познал повече, че егати правеца ще да е този компютър.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Костов каза:

Съвсем заслужено холандците се прибират в къщи, след като изиграха един безобразно слаб мач. Винаги съм ги подкрепял, но това не е моята Холандия ( или Нидерландия). Още веднъж, браво на чехите 👏

Холандия паднаха, защото Вайнолдум гледа мача отблизо, ослушвайки се за расистки скандирания, след които да напусне терена. С псувните на майка явно няма грижи.

• Харесвам 2
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 52 минути , stormbringer каза:

@Duke, с тази контузи на ДеБройне, Италия става фаворит за достигане на полуфинал 

Не мисля, че Белгия е зависима от един играч, пък било той и ДеБройне. При тях се залага на колектив и играта не е съсредоточена върху някой от многото звезди в отбора. Много труден за прогноза четвъртфинал се очертава, но аз може би ще заложа на равенство в редовното време и дузпи...

Публикувано:
преди 27 минути , Duke каза:

Не мисля, че Белгия е зависима от един играч, пък било той и ДеБройне

Имаха ли дори едно положение за втората половина?

Иначе с изключение на последните 10 минути от двете полувремена беше доста скучен двубой.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 часа, tch каза:

Имаха ли дори едно положение за втората половина?

Иначе с изключение на последните 10 минути от двете полувремена беше доста скучен двубой.

Големите отбори не се нуждаят от повече положения, за да спечелят... 😉 

Съгласен, че мача беше доста скучен и едва през последните 20 минути стана малко по-интересен благодарение на натиска на португалците...

Утре предстои дербито между куците и сакатите в което за първи път не влизам с големи очаквания, пък дано Трите лъва да ме опровергаят...

• Смея се 1
Публикувано:

Аз Нидерландия даже не съм ги смятал за някакъв фактор. От доста години селекцията е им откровено слаба. Ако не бяха в толкова лесна група, сигурно и до елиминациите нямаше да стигнат. 

Италия-Белгия ще се реши от Лукаку и неговото опазване. Италианците го познават добре и ако успеят да го удържат, много вероятно да продължат напред. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Доста интересни неща  се получиха, белгийците след излизането на Де Бройне просто станаха друг отбор, но очаквам дори и да не играе следващия мач да се окопитят и да преглътнат загубата му. Според мен мача ще се реши в редовното време за Белгия и то категорично, ако не с резултат, поне с игра. Италианците са ми приятна изненада, заради начина, по който играят в момента, но Белгия са прекалено силни за тях ми се струва. 

За мен разочарованието на турнира е Бруно Фернандеш.. Година и половина е един от най-добрите плеймейкъри в света, а сега за няколко мача беше тотал щета, даже го оставяха на пейката.. А имаха някакъв потенциал португалците, но каквото такова. 🙂

Днес очаквам Франция най-накрая да се разиграят и да отнесат швейцарите.. В другия мач каквото и да стане няма да е учудващо, дори и да спукат топката 😄

Публикувано:

Когато имаш 2 супер звезди в средата на терена, през които минава цялата игра, и общо взето заради техните пасове и движение приличаш на отбор, а не на сбирка от много добри играчи, няма как едновременната липса и на двамата да не окаже сериозно влияние. Ще видим до колко ще ги възстановят, но очаквам поне единият да е аут, минимум за 1/4 финала, ако не и за цялото първенство. 

Що се отнася до куците и сакатите - Пикфорд още октомври класира Англия за финал, как да го накажат после от ФА?  

Публикувано:
преди 1 час, stormbringer каза:

Що се отнася до куците и сакатите - Пикфорд още октомври класира Англия за финал, как да го накажат после от ФА?

Само като му видя самодоволната физиономия и пред очите ми изкача онова брутално влизане през октомври... 😡

Публикувано:
преди 3 часа, Duke каза:

Само като му видя самодоволната физиономия и пред очите ми изкача онова брутално влизане през октомври... 😡

И аз бих желал да го видя как страда (в игровия смисъл), въобще рядко противен избор за вратар на англичаните.

Като се сетя какви легенди са заставали под рамката на вратата, тази откачалка е срам за нацията...или пък перфектната извадка, не знам.

Важното е, че портокалчетата отиват на плаж, за мен оттук нататък който и да стане шампион, все ще се напия.

Прогнозата ми е за най-неуморения отбор и в този ред на мисли нещо франсетата, испанците, белгийците и  англичаните май не са толкова големи фаворити...

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 15 минути , luba_rizova каза:

Еми това е мач сега. Бърз, с много голове, обрати, ега ти кефа! 

Ако и хърватите паднат, както се очертава, цена няма да има.

• Харесвам 1
Публикувано:

Как е възможно всички симпатични отбори да са в една част на схемата , а в другата да са всички ботуши? Дано поне Чехия стигне финал от потока на ботушите.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.