master_of_germs Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 преди 1 час, crazyhorse каза: Риболов Карелия
Crazy Horse Публикувано: 23 юни, 2021 Публикувано: 23 юни, 2021 България, Словения, Хърватия, Грузия, Армения, Френска Полинезия... Олях ли се? 1 2
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 Азорските острови останаха явно. 2 1
crazyhorse Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 1 минута , master_of_germs каза: Азорските острови останаха явно. Точно! Ти си на ход! 1
ДиянаВ Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 3 минути , master_of_germs каза: Пътува ми се за: мумии Ми на твойто спане ми идваше да кажа катакомби😆 Продължаваш да ме държиш на такава вълна😉 1
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 2 минути , ДиянаВ каза: Ми на твойто спане ми идваше да кажа катакомби😆 Продължаваш да ме държиш на такава вълна😉 Едно капучино за събуждане освен?... 🙂 2
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 В момента, Мари Николова каза: Катакомбите на капуцините в Палермо? Да, само дето са затворени и няма да го бъде 😞
ДиянаВ Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 Е, поне Мари Николова е наред и ни отърва от Евро футболните асоциации на @crazyhorse 😉😂. @master_of_germs за мен пък триъгълникът Модика Шикли Рагуза взе да става Бермудски. Преди бедствени порои, сега пък опасни жеги🙂 Няма парк, само камънак🙃 Но твоите норвежци са по-благосклонни в прогнозата🙂 Може и катакомбите в Палермо да отворят след влизането на Сицилия в бяла зона. 2
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 11 минути , ДиянаВ каза: Е, поне Мари Николова е наред и ни отърва от Евро футболните асоциации на @crazyhorse 😉😂. @master_of_germs за мен пък триъгълникът Модика Шикли Рагуза взе да става Бермудски. Преди бедствени порои, сега пък опасни жеги🙂 Няма парк, само камънак🙃 Но твоите норвежци са по-благосклонни в прогнозата🙂 Може и катакомбите в Палермо да отворят след влизането на Сицилия в бяла зона. Ами внимавай. Зверски са жегите в югоизтока на Сицилия. Имам си информатор оттам. Всичко, което не е до морето, е фурна... тоест - още повече фурна. А решението за затваряне на катакомбите в Италия е на национално ниво, не зависи от регионите 😞 2
iMari Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 31 минути , crazyhorse каза: Виетнам Не, много студено. 🙂
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 36 минути , Мари Николова каза: Коса Моята първа асоциация: Коса -> пясъчна... -> Кур(ш)ска 1
traveler Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 44 минути , master_of_germs каза: Ами внимавай. Зверски са жегите в югоизтока на Сицилия. Имам си информатор оттам. Всичко, което не е до морето, е фурна... тоест - още повече фурна. А решението за затваряне на катакомбите в Италия е на национално ниво, не зависи от регионите 😞 Ето малко катакомби. 1
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 2 минути , traveler каза: Ето малко катакомби. А откога е снимката?... Защото аз предполагаемо трябва да замина натам до края на седмицата... И още нямам ни резервации, ни план...
iMari Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 1 минута , master_of_germs каза: Моята първа асоциация: Коса -> пясъчна... -> Кур(ш)ска Не е честно, исках малко да ви объркам. 😁 И не само там ми се ходи. И на Висленската. Поне откъм Полша може да се отиде. А Кинбурнската коса в Украйна каква красота е. 🙂 Може нещо да не ми е в ред, но снимки на пусти северни плажове са ми много по-въздействащи от такива с палми и тюркоазено море. 2
traveler Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 1 минута , master_of_germs каза: А откога е снимката?... Защото аз предполагаемо трябва да замина натам до края на седмицата... И още нямам ни резервации, ни план... Стара е,от 2018 .Ти наистина ли искаш да влезеш там,или е само за играта?😀 3
master_of_germs Публикувано: 24 юни, 2021 Публикувано: 24 юни, 2021 преди 1 минута , traveler каза: Стара е,от 2018 .Ти наистина ли искаш да влезеш там,или е само за играта?😀 Всъщност наистина... Винаги тези мумии са били първата ми асоциация със Сицилия, дори преди Етна, "Кръстникът" и Архимед. И точно когато имам билети за Палермо, няма да ги видя... Но пък патолозите са ми комшии по кабинет и имам един ключ от техния коридор с музейни експонати да ми е шорткът между кабинета и лабораторията, без да трябва да минавам вътрешния двор. Та всеки ден мога да си гледам мумии, ако поискам. 😄😉 1 4
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега